A ta serum od alverde je dober za pod puder? Se nič ne svaljka, ni tak, da bi se puder čudno gor vsedel, se vpije popolnoma?
Krema / serum za obraz
Posted 23 June 2011 - 09:26 PM
A ta serum od alverde je dober za pod puder? Se nič ne svaljka, ni tak, da bi se puder čudno gor vsedel, se vpije popolnoma?
Posted 24 June 2011 - 12:29 AM
Meni se nič ne svaljka. Je pa res, da se pudram MINIMALNO zadnje čase, samo pod očmi in malo po nosu,
pa še to sem kot podlago to kremo uporabila menda ene 3x. Menim, da je kakšna druga bolj primerna za
odgovor, čeprav je tudi moj obetaven in ne popolnoma neuporaben, menim. x)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 June 2011 - 06:15 AM
Posted 24 June 2011 - 06:59 AM
Pod puder mi je super Balea Aqua Serum.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 June 2011 - 08:27 AM
Posted 30 June 2011 - 08:54 PM
Posted 19 September 2011 - 11:00 PM
Zanima me, če obstaja kaj lahkega, a dovolj vlažilnega (ne bi rada hranjivo, ker se mi to zdi sinonim za mastno
Pa še za fanta bi nabavila neko kremo, ker ima ful tanko in občutljivo kožo (kozmetičarka je ob pogledu nanj rekla, da če te kože ne bo negoval, bo imel na stara leta kožo kot pijanček, z rdečimi lici in še bolj rdečim nosom
Joj, jaz sem tako bosa na tem področju.
Pablo Picasso
Posted 20 September 2011 - 01:20 AM
Mogoče poskusi z Balea Aqua serumom.

Meni zelo odgovarja pa poceni je.
Posted 20 September 2011 - 08:32 AM
Ali pa morda s tem:

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 September 2011 - 10:05 AM
Fajn je, da ima njegova krema notri čimveč vitaminov, antioksidantov pa tega... Je pa ena kolekcija pri eucerin drugače za rdečico
Posted 20 September 2011 - 10:56 AM
Hvala za predloge, bom šla pogledat!
A so sestavinsko dobre te Eucerinove?
Pablo Picasso
Posted 20 September 2011 - 11:01 AM
Jaz poznam enega, ki se spopada z rdečico, pa mu žal ne pomaga nič. MALO mu je pomagala ena krema
od Avene, ki je tudi prav v ta namen, ampak res zanemarljivo malo. Morda pa tvojemu fantu bi (bolj). Če je K,
pa žal ne vem.
Posted 20 September 2011 - 11:04 AM
(moja trenutna nega je sestavljena iz umivanja 2-3X na dan z gelom Essence My skin
Glede kreme ti ne bi vedla svetovat, ker sem tudi nekako v temi in po malem trenutno mečem gor nase vse, kar mi pride pod roke. Moram nekaj nabavit ...
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 20 September 2011 - 11:10 AM
Ali pa nabavi en gel, ki je nežen in ne izsušuje kože, npr. medenega od Nuxe. Ni pa poceni. Meni je super
za zjutraj ali kdaj čez dan. Uporabljam ga zgolj zaradi tega, MUja ne počisti, ampak jaz sem ena redkih, ki
od gelov pričakujem to, v ta namen uporabljam drugega.
Sicer pa še vedno moram zapeti hvalnico Clinique DDMG, ampak je pa drag, je pa res, da ga je 125ml.
Cena je okoli 50€. Uporabljam različico za mešano/mastno kožo, čeprav imam normalno (zdaj bo mestoma
rahlo izsušena v prihajajočih mesecih) in je zadeva POPOLNA, polna AOK, lahka, ni K.
Posted 20 September 2011 - 11:44 AM
Ali pa nabavi en gel, ki je nežen in ne izsušuje kože, npr. medenega od Nuxe.
Ni nič bolj manj agresiven od Essence, oz. oba sta zelo nežna. Essence je edino 15X cenejši, zato sem menjala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 September 2011 - 11:49 AM
Fluffy, a je to ta? AVENE
Sonchika, ali kdorkoli drug - a so te sestavine v kremah dobre?
Sestavine
Joj, prav na živce si grem, ker nimam pojma o tem, se mi pa zdi učenje sestavin ful dolgotrajen proces.
Pablo Picasso
Posted 20 September 2011 - 11:51 AM
Ja, Coco, to je ta krema.
Jinadaze, jaz ga kupujem izključno zaradi vonja in užitkov, ki mi jih nudi pri umivanju.
Essence se mi a priori upira, kar se negovalnih izdelkov tiče.
Posted 20 September 2011 - 12:23 PM
Če ima res začetek rosacee, naj gre najprej k dermatologu za diagnozo. Ona tega itak ne bi smela rečt kar tako
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 September 2011 - 12:32 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 September 2011 - 12:45 PM
Jinadaze, jaz ga kupujem izključno zaradi vonja in užitkov, ki mi jih nudi pri umivanju.
Essence se mi a priori upira, kar se negovalnih izdelkov tiče.
Ja, verjamem, ampak meni je to preveč za sam užitek, sploh če obstaja nekaj enako dobrega za toliko manj.
Meni se je tudi, ampak sta me gel in tonik iz My Skin linije čisto navdušila, tudi sestavinsko sta super. Se mi dekorativa dosti bolj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users