Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2001 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 23 June 2011 - 09:26 PM

A ta serum od alverde je dober za pod puder? Se nič ne svaljka, ni tak, da bi se puder čudno gor vsedel, se vpije popolnoma? hmm.gif

A ta serum od alverde je dober za pod puder? Se nič ne svaljka, ni tak, da bi se puder čudno gor vsedel, se vpije popolnoma? hmm.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2002 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 June 2011 - 12:29 AM

Meni se nič ne svaljka. Je pa res, da se pudram MINIMALNO zadnje čase, samo pod očmi in malo po nosu,
pa še to sem kot podlago to kremo uporabila menda ene 3x. Menim, da je kakšna druga bolj primerna za
odgovor, čeprav je tudi moj obetaven in ne popolnoma neuporaben, menim. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2003 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 June 2011 - 06:15 AM

Men se tud nič ne svaljka.
  • 0

#2004 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 June 2011 - 06:59 AM

Meni pa se malo. sad.gif

Pod puder mi je super Balea Aqua Serum.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2005 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 June 2011 - 08:27 AM

Ta Balea se mi pa zdi, da je malo premalo za pod puder hmm.gif
  • 0

#2006 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 30 June 2011 - 08:54 PM

Sem kupila Alverde Alpenrose serum in je zaenkrat super. Porabi se ga malo, je tako tekoč kot aqua serum, a dosti boljše navlaži. Tudi za pod puder se dobro obnese, le malo je lepljiv občutek na koži zvečer, ko pač čez ne dam pudra.
  • 0

#2007 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 September 2011 - 11:00 PM

O-kej! Danes sem bila na negi obraza in kozmetičarka pravi, da imam precej izsušeno kožo (meni se sicer zdi čisto ok, ampak ona menda bolje vidi od mene) in da naj si nujno nabavim kako dobro kremo za mešano kožo, na žalost pa je moja filozofija 'čim manj, tem bolje' (moja trenutna nega je sestavljena iz umivanja 2-3X na dan z gelom Essence My skin, za katerega se mi je zdelo, da mi ful odgovarja, ker res dobro očisti, ampak mogoče malenkost izsušuje, to pa je v bistvu to), tako da v življenju nisem uporabljala kreme za obraz, če odmislim kreme proti mozoljem pred nekaj leti. oops.gif
Zanima me, če obstaja kaj lahkega, a dovolj vlažilnega (ne bi rada hranjivo, ker se mi to zdi sinonim za mastno laugh.gif ), ne pretirano dragega (ne bi rada vrgla 50€ brezveze, da potem ugotovim, da mi krema ne odgovarja) in obvezno neK, ker ne bi rada, da mi naredi Kamniško-Savinjske Alpe na obrazu, pa da imate ful dobre izkušnje s tem?

Pa še za fanta bi nabavila neko kremo, ker ima ful tanko in občutljivo kožo (kozmetičarka je ob pogledu nanj rekla, da če te kože ne bo negoval, bo imel na stara leta kožo kot pijanček, z rdečimi lici in še bolj rdečim nosom laugh.gif ), ki se mu rada zapaca, ker se mu precej mašijo lojnice.

Joj, jaz sem tako bosa na tem področju. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2008 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 September 2011 - 01:20 AM

Mogoče poskusi z Balea Aqua serumom.

IPB Image

Meni zelo odgovarja pa poceni je.
  • 0
Viens, reste ici!

#2009 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 08:32 AM

Ali pa morda s tem:

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2010 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 September 2011 - 10:05 AM

To glede fanta si pa v začaranem krogu s tako kožo. Imam jaz tudi tako, ful riskantno in nagnjeno k vidnim kapilaram. In če bi rad mozolje odpravil, uporabljaš kakšno kremo s kislinami, ki pa načeloma malo tanjšajo kožo, kar je za njegovo kožo še slabše, te, ki pa kao raahlo odebelijo kožo, so pa skoraj zagotovo malo mastnejše down.gif .

Fajn je, da ima njegova krema notri čimveč vitaminov, antioksidantov pa tega... Je pa ena kolekcija pri eucerin drugače za rdečico wink.gif .
  • 0

#2011 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 20 September 2011 - 10:56 AM

Hvala za predloge, bom šla pogledat! smile.gif

A so sestavinsko dobre te Eucerinove?
  • 0
Pablo Picasso

#2012 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 11:01 AM

Jaz poznam enega, ki se spopada z rdečico, pa mu žal ne pomaga nič. MALO mu je pomagala ena krema
od Avene, ki je tudi prav v ta namen, ampak res zanemarljivo malo. Morda pa tvojemu fantu bi (bolj). Če je K,
pa žal ne vem.
  • 0

#2013 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 September 2011 - 11:04 AM

QUOTE(Coco* @ 20. 9. 2011 - 0:00) View Post

(moja trenutna nega je sestavljena iz umivanja 2-3X na dan z gelom Essence My skin
Predvsem pa se omeji na umivanje z gelom le pred spanjem. Vse ostalo je odveč in res izsušuje kožo.

Glede kreme ti ne bi vedla svetovat, ker sem tudi nekako v temi in po malem trenutno mečem gor nase vse, kar mi pride pod roke. Moram nekaj nabavit ...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2014 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 11:10 AM

Ali pa nabavi en gel, ki je nežen in ne izsušuje kože, npr. medenega od Nuxe. Ni pa poceni. Meni je super
za zjutraj ali kdaj čez dan. Uporabljam ga zgolj zaradi tega, MUja ne počisti, ampak jaz sem ena redkih, ki
od gelov pričakujem to, v ta namen uporabljam drugega.

Sicer pa še vedno moram zapeti hvalnico Clinique DDMG, ampak je pa drag, je pa res, da ga je 125ml.
Cena je okoli 50€. Uporabljam različico za mešano/mastno kožo, čeprav imam normalno (zdaj bo mestoma
rahlo izsušena v prihajajočih mesecih) in je zadeva POPOLNA, polna AOK, lahka, ni K.
  • 0

#2015 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 September 2011 - 11:44 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 20. 9. 2011 - 12:10) View Post

Ali pa nabavi en gel, ki je nežen in ne izsušuje kože, npr. medenega od Nuxe.

Ni nič bolj manj agresiven od Essence, oz. oba sta zelo nežna. Essence je edino 15X cenejši, zato sem menjala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2016 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 20 September 2011 - 11:49 AM

Ampak meni se koža ponoči ful zmasti, ni šans, da bi se zjutraj umila samo z vodom nujno moram zjutraj IN zvečer, zdaj, ko se je shladilo, pa se itak ne potim več toliko, tako da se bo spet vrnilo na ustaljene tirnice (kar pomeni umivanje samo 2X na dan). Pa ta Essence se mi zdi kar dober, no, ker res očisti v nulo. JOJ, kaj jim je bilo treba Princeske, tega Bubchenu ne bom NIKOLI oprostila. laugh.gif

Fluffy, a je to ta? AVENE

Sonchika, ali kdorkoli drug - a so te sestavine v kremah dobre?
Sestavine

Joj, prav na živce si grem, ker nimam pojma o tem, se mi pa zdi učenje sestavin ful dolgotrajen proces. pinch.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2017 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2011 - 11:51 AM

Ja, Coco, to je ta krema.

Jinadaze, jaz ga kupujem izključno zaradi vonja in užitkov, ki mi jih nudi pri umivanju.
Essence se mi a priori upira, kar se negovalnih izdelkov tiče.
  • 0

#2018 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 20 September 2011 - 12:23 PM

Coco*, to niso popolne sestavine. Imaš med sestavinami eno ocenjeno. Drek je to pa super K je.

Če ima res začetek rosacee, naj gre najprej k dermatologu za diagnozo. Ona tega itak ne bi smela rečt kar tako ermm.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2019 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 September 2011 - 12:32 PM

Coco, če hočeš, mi napiši naslov na ZS pa ti pošljem Balein Aqua serum&DDMG, kolikor ju je še.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2020 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 September 2011 - 12:45 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 20. 9. 2011 - 12:51) View Post

Jinadaze, jaz ga kupujem izključno zaradi vonja in užitkov, ki mi jih nudi pri umivanju.
Essence se mi a priori upira, kar se negovalnih izdelkov tiče.

Ja, verjamem, ampak meni je to preveč za sam užitek, sploh če obstaja nekaj enako dobrega za toliko manj.
Meni se je tudi, ampak sta me gel in tonik iz My Skin linije čisto navdušila, tudi sestavinsko sta super. Se mi dekorativa dosti bolj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users