Marmelada, mogoče The OA.

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 10 February 2017 - 10:43 AM
Posted 04 March 2017 - 03:02 PM
Gleda katera Luciferja?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 March 2017 - 03:59 PM
Vrhunska serija z odlično igralsko zasedbo, Big Little Lies.
Mi je kar hecno gledati te obraze v seriji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 March 2017 - 08:24 PM
Meni je tudi zaenkrat super.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 March 2017 - 01:13 PM
Meni je Big little lies tudi super
gleda ktera The Arrangement?
https://www.youtube....h?v=Q-w1BimZTH8
Posted 21 April 2017 - 10:00 PM
Gleda katera?
Posted 26 April 2017 - 08:38 AM
Vrhunska serija z odlično igralsko zasedbo, Big Little Lies.
Mi je kar hecno gledati te obraze v seriji.
Meni je bila tudi super.
Je katera ze pogledala When We Rise (2017)?
Posted 27 April 2017 - 07:42 PM
Girlboss sem pogledala par delov. Ni nič kaj posebnega, je pa ok za sprostit se...samo meni gre ta glavna igralka malo na živce pa precej najstniške fore imajo.
Prvi del mi je bil še najbolj všeč.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 April 2017 - 08:26 PM
Jaz sem pogledala celo in je ful slabša kot knjiga. Sem pričakovala več biznisa, ne pa nekih nonsensov. :/
Posted 28 April 2017 - 03:20 PM
Dear White People izgleda zanimivo:
Posted 28 April 2017 - 03:48 PM
Ocene ima ful slabe.
Meni so se pa zdaj vse serije, razen Scandal, nehale. :/ Naenkrat je konec Broadchurch, The Good Fight in Big Little Lies pa vse sezone so bile ful dobre. Bo treba kaj pametnega najti.
― V. Van Gogh
Posted 28 April 2017 - 04:02 PM
Ja, ampak pri tovrstnih touchy temah ocene niso nujno relevantne. Ce si pogledas recenziji, ti bo vse jasno. Prva se dobesedno zacne z
It is basically full on PC SJW propaganda
druga pa takole:
I find the terms "black" and "people of color" to be extremely silly terms. Why you ask? Simply because black is not a color. So how dare you? The word n!gger you so much hate is just a slang word for the scientific name "negroid" - as the people of the negroid race. Nowadays when used in spoken-language or on the Internet boards, the term n!gger isn't even race related - similar to the term 'faggot' which has nothing to do with homosexuality. Terms such as caucasian will always be white- people-names, so how dare you again?
Ocene so pa tudi zelo polarizirane (kar je pricakovano).
Gre pa za satiricno komedijo, jo bova pogledala cez vikend, ce bo cas.
Posted 28 April 2017 - 04:04 PM
Poročaj, če bosta.
― V. Van Gogh
Posted 02 May 2017 - 12:38 PM
Girlboss sem pogledala par delov. Ni nič kaj posebnega, je pa ok za sprostit se...samo meni gre ta glavna igralka malo na živce pa precej najstniške fore imajo.
Prvi del mi je bil še najbolj všeč.
Jaz sem pogledala celo in je ful slabša kot knjiga. Sem pričakovala več biznisa, ne pa nekih nonsensov. :/
Se strinjam. Čist preveč je odvečnega balasta, glava junakinja je prava avša, igralka ki jo upodablja pa je tudi meni ful zoprna.
Pogledala sem tudi 8 delov 13 Reasons Why in mi je ok.
Posted 02 May 2017 - 06:11 PM
To sem pa knjigo brala. Bom pogledala, da vidim kakšno adaptacijo so naredili.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 May 2017 - 05:30 PM
Sem pogledala 13 reasons why do konca in mi je bila všeč. Par delov vmes se mi je sicer vleklo, ampak drugače pa je dobra. Me zanima ali bodo ostali pri samo eni sezoni ali bodo nadaljevali. Upam da ostane pri eni sezoni, ampak odprta vprašanja nakazujejo, da temu ne bo tako.
Knjige nisem brala, tako da ne morm primerjat. Frčica, poročaj kako se ti bo zdela.
Pogledala sem tudi prve tri dele Dear White People in me ni prepričala. Malce preveč dolgočasna mi je. Mogoče ji dam še eno možnost in pogledam še kak del.
Gledam tudi 3. sezono Farga, ki pa mi je po prvih treh delih veliko slabša kot sta bili prvi dve sezoni. Sploh zadnji - tretji del je bil karnekaj. Škoda.
Posted 07 May 2017 - 05:50 PM
Kalypso, bom. Knjiga, kakor se je spomnim, ni pustila odprtih odgovorov.
Posted 09 May 2017 - 11:27 AM
Kalypso, bom. Knjiga, kakor se je spomnim, ni pustila odprtih odgovorov.
Serija ni pustila odprtih vprašanj glede Hannah. Njeno zgodbo so lepo zaokrožili. Odprta so ostala vprašanja glede usode stranskih akterjev. 2. sezona 13 reasons why je potrjena, tako da pričakujem da bodo v njej obravnavali prav to.
Posted 10 May 2017 - 02:50 PM
The Handmaid's Tale je fenomenalna. Zaenkrat so 4 deli, mislim, da jih bo 10. Po romanu Margaret Atwood, gre za anti-utopijo v ameriski prihodnosti, ko grejo nazaj na bolj "pobozno" zivljenje in zenske spet podredijo moskim. Meni je fantasticna.
Tole pa morem pogledat.
13 reasons why pa mislim da je že bila odobrena za 2. sezono.
[Napoleon]
Posted 18 May 2017 - 04:19 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users