Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2001 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 February 2010 - 06:56 PM

Na živce mi grejo MLAČNE, apatične, neopredeljene, zmedene, odsotne osebe. Za CRKNT, ponorevam zraven včasih.

Na živce mi grejo nesporazumi, misunderstandings, misinterpretation.

Na živce mi gre, ko včasih dajem ljudi v nič, ker sem rahlo nepotrpežljiva in pač ne ustrezajo vsem mojim idealnim kalupom. Chill a little. ermm.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2002 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 12 February 2010 - 07:34 PM

QUOTE(Nincha @ 10. 2. 2010 - 19:22) View Post

To, da čist VEDNO ko zapade sneg vsi govorijo (te službe za pluženje pa to), kako jih je sneg PRESENETIL. Pa vedno že en teden prej napovejo 30 cm snega, potem so pa vsii toooookk preseeneečeni.

Svašta down.gif

Ona vremenarka na POOP TV - Alenka Olsomething vedno naklada, da lahko tam in tam PRESENETI kaksna nevihta ipd.. Kako bo presenetila, ce si jo ze ti napovedala a? Vcasih imam obcutek, da folk pobere neke fraze in jih potem stresa neglede na primernost. Hihi. laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 12 February 2010 - 07:39 PM

Taksisti, ki neutrudno vrtijo gofljo, in nič ne povejo. Shut the fuck up and take me home, goddamnit. mad.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2004 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14273 posts

Posted 12 February 2010 - 07:44 PM

laugh.gif res je

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2005 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26163 posts

Posted 12 February 2010 - 10:42 PM

Meni se na trenutke zdi, da se cestarji zbudijo v zasneženo jutro in komentirajo: "O jebote, pa so res prav napovedal!" biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 February 2010 - 02:28 PM

Na klinac mi gre, da vidim na Dorothy Perkins strani perfect jopco za 25 funtov po njihovo, pri nas pa zanjo hočejo pošastnih 40 €. Bastardi! huh.gif
  • 0

#2007 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6745 posts

Posted 13 February 2010 - 03:35 PM

QUOTE(Jinadaze @ 12. 2. 2010 - 19:39) View Post

Taksisti, ki neutrudno vrtijo gofljo, in nič ne povejo. Shut the fuck up and take me home, goddamnit. mad.gif

Meni je pa to boljše, kot pa da se peljeva v tišini smile.gif
  • 0

#2008 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 13 February 2010 - 03:38 PM

Jst se s taksistom peljem domov samo ponoči, ponavadi ne-trezna, tko da mi je bolj bogi on, ki mora poslušat kaj pribijam, kot jst laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2009 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27545 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 February 2010 - 05:49 PM

Prisiljeni ameriški nasmehi, BRUH.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2010 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 13 February 2010 - 06:04 PM

QUOTE(_Planet_ @ 12. 2. 2010 - 19:34) View Post
POOP TV

thumbup.gif

• 0

#2011 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 13 February 2010 - 06:44 PM

^^

To sicer ni moja pogruntavscina, ampak vseeno nic manj ne ustreza doticnemu TV programu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2012 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 February 2010 - 07:00 PM

QUOTE(Coco* @ 13. 2. 2010 - 17:49) View Post

Prisiljeni ameriški nasmehi, BRUH.

Zakaj ameriški?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2013 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27545 posts

Posted 13 February 2010 - 10:11 PM

Ej, ne vem, pogruntala sem, da se vsi Američani prisiljeno smejejo, kot da so sprogramirani.. Sem malo gledala slike od svojih sorodnikov iz Amerike in se vsi tamali tako nenaravno smejejo, potem pa sem gledala še fotke enih punc s Floride, ki so bile pri nas na turnirju, groteskno, no, kot bi bii sprogramirani. huh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2014 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 February 2010 - 10:12 PM

Joj, ne vem če lahko na tako malem vzorcu sklepaš na celotno populacijo. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2015 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27545 posts

Posted 13 February 2010 - 10:19 PM

Ma dobrooo, sej se itak ničesar ne da posplošit, isto kot ne moreš vreči vseh južnjakov v isti koš s čefurji al kaj, samo sem pač teh par dala za primer. Sej so tu še soigralke Američanke, pa random folk, ki ga pač vidiš na fotkah od le-teh in res je, da nisem videla vseh 300000 prebivalcev ZDA, ampak so vsi ti, ki sem jih videla (pa so res iz povsem različnih starostnih in interesnih skupin in s povsem različnih koncev ZDA) popolnoma istiiiiii, prisiljen kez od ušesa do ušesa, najraje bi naredila en kolaž, da vidite kaj mislim, ampak je to stvar privatnosti in mi ne pade na kraj pameti objavljat fotke drugih.
  • 0
Pablo Picasso

#2016 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 February 2010 - 10:23 PM

Napisala si samo dva primera in jaz sem to vzela dobesedno, ker druga pač ne morem, glede na to, da smo na forumu.
Ni ti treba videt vseh Američanov (to je menda jasno), samo dva primera sta se mi pač zdela premalo.
Sicer pa niti ni važno, pač sem usput navrgla en komentar, nič resnega.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2017 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 13 February 2010 - 11:22 PM

Na živce mi gre napadanje "antiValentinovcev" na tiste, ki pa bi naredili valentinov dan mal lepši in razglabljanje kako je to eno veliko sranje. Kot, da jim ne privoščijo tega. Enim je to všeč, enim ne, big dill.... meni ni všeč tisto noro zapravljanje in letanje za darili - ampk če mi nekdo reče, da bo to počel - ja, fajn, če mu paše ok, mu ne mislim kvarit veselja s pljuvanjem po tem...
Pa preden kdo to vzame osebno: govorim na splošno... Tko kot gre enim na živce kr naprej poslušanje o valentinovem, tko gre enim na živce jamranje o tem kar naprej.... Na primer meni.
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#2018 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 14 February 2010 - 09:38 PM

Vonj Muratti čikov. wacko.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2019 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 February 2010 - 09:41 PM

Meni pa ljudje, ki smrdijo po cigaretih. Ampak to mislim res tisto fejst... da ko stojijo 2m stran pa vohaš čike. Ko jim jakne smrdijo in vse. Res ne maram tega smradu. Imam kar nekaj prijateljev, ki kadijo, ampak nimam občutka da bi tako fejst smrdel. Včasih pa pride na trolo kakšen me pa čist blink.gif .
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#2020 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 14 February 2010 - 09:43 PM

Ja, meni tudi. Kot da kadijo samo v notranjih prostorih, so par dni v istih cunjah in se tuširajo enkrat na teden. Gnus.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users