Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1981 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 February 2008 - 08:51 PM

Ego Boost mislim, da je čisto običajen silikon in kolikor mi je znano, ni preveč pohvaljen oz. ni nič posebnega. After Party krema pa meni rulz, res je krasna, in naredi ful mehke in gladke lase, je pa res, da ni sestavinsko nič kaj negovalna, Superficial pa je in jaz bi se zato raje odločila za slednjega.

QUOTE(rea @ 7. 2. 2008 - 20:33) View Post

Samo ne razumem zakaj pri meni ne bi pršu v poštev tisto glede volumna, mislm zakaj ne bi pršla do izraza?

Mal sm se morda čudno izrazla. Hotela sem povedal, da je ta Small Talk res bolj za volumen, da daš na vlažne lase in pol sfenaš, ni pa tolk za nanašanje po konicah in po celi dolžini las oz. baje njegova obstojnost in moč oblikovanja pride bolj do izraza na krajših laseh - če pa iščeš samo volumen, pa je v tej kategoriji boljša pena Root Boost. Js sm pač predvidevala, da ti želiš nekaj, kar bo nardilo laske zelo gladke, dišeče in svetleče, pa da jih bo še malo ponegovalo in zato sem ti bolj predlagala Superficial.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1982 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 February 2008 - 08:53 PM

Jaz sem misla vzet DUMB BLONDE dvojček in mi ne bo zneslo, ker sem dala že 30€ za maskaro ta mesec. Itak pa je cena nabita do vesolja. Ampak bi vseeno vzela ! Bom pa za prijateljico vzela BETWEEN US CURLS, ker se je odloča, da si las več ne bo likala in ma take bjutiful kodre.

Edit:
Ohoho babe moje kaj pravite. Kaj se mi bolj splača vzet za prijatlco. Ima barvane blont lase, precej suhe in uničene od barvanja in čudovito skodrane :

IPB Image ali IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#1983 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 February 2008 - 08:56 PM

Dilema, ker bi znal pa prej namastit lase, after party al superficial?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1984 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2008 - 08:58 PM

Ana, sej lahko te počaka paket na pošti 15 dni, če boš takrat kej bolj pri denarju. tongue.gif Drgač pa glede teh tvojih omenjenih dvojčkov, meni se zdi oboje kul. Je pa tak dvorezni meč to - jaz bi sestavla dvojček tko, da bi bla skupi OH šampon in tisti Curls Rock leave-in regenerator. Ker je tak, da je OH šampon boljši od CR šampona, pa leave-in balzam je boljši od tistega navadnega. =) Jaz bi na tvojem mestu pomislila, kaj bi kolegici bolj ustrezalo - običen balzam ali leave-in varijanta. Če že sama uporablja razne silikonske koncentrate, potem ji raje vzemi običen balzam, če pa nima doma nobenih leave-in zadev, pa raje vzemi Between Us Curls dvojček, ker če ima suhe lase, je fajn če ima nekaj takega, kar se ne izpira.

Pa še nekaj bi vprašala, čeprav to ni moj biznis. Ta dvojček za kolegico sicer res ne stane tolk kot Dumb Blonde svojček, je pa vseeno skoraj 20€ in me zanima čist tko, a se dostkrat kr tko obdarujete s kolegicam, brez kakšnega posebnega razloga? Ker to je vseen skor 5.000 tolarjev in to kr tko enmu kupit, js tega recimo full nism navajena. Sej ji lahko omeniš, da to imajo in če bi želela, si lahko sama kupi ... Jaz rada obdarujem folk, ampak dokaj dragih daril pa kr tko ne dajem. Včasih kolegico počastim s kakšnim koktejlom, kupim kakšno malenkost, za 20€ daril pa ne razdajam on daily bases, razen če gre seveda za rojstni dan ali Novo leto. Pa ne tega vzet kot napad, god knows I don't mean no harm, samo tko zanima me.

QUOTE(rea @ 7. 2. 2008 - 20:56) View Post

Dilema, ker bi znal pa prej namastit lase, after party al superficial?

Niti sanja se mi ne. Splošno gledano pa imam raje sprejčke, ker se lepše nanašajo in se jih manj porabi, načeloma tudi ne obtežijo las tako, kot kakšne kreme.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1985 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 February 2008 - 09:28 PM

Hvala za odgovor.

Rojstni dan ima. Tut meni je 20€ dosti za kar tako pač kupit nekomu. Sem enaka kot ti glede darilc in pogleda na to.

• 0
Viens, reste ici!

#1986 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 February 2008 - 12:51 PM

jz sm vzela summer spirals. šampon je res dober, tok sm mela mehke lase, pa sam po šamponu. sam diši mi pa ne, preveč sladko. pol sm pa dala balzam pa mi res ni nevem kaj, maska od gliss kur mi je bolš. pa tut kakšnih lepših kodrov al pa kej nimam, ampak diši mi pa velik lepše kukr šampon. uglavnem, v bližnji prihodnosti bom še sprobala o&h regenerator, ponucala bom tole dvoje, kupila pa tega balzama ne bom več. ampak mi pa ni žal, itak je ful pocen 13 eur za oboje skupi
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1987 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 February 2008 - 12:24 PM

Imam eno vprašanje za poznavalke kodrov in kodranja las.

Občasno si rada naredim kodrčke (z onimi ježkastimi navijalkami) in pridejo sicer lepi kodri ven, ampak mi zelo, zeeeelo kmalu vse dol pade, včasih že dobesedno v nekaj urah. Ker imam zelo goste lase in se res ful dolgo matram, da si vse nakodram, mi je pol vse skupaj pointless, če se mi kodri potem tako hitro zravnajo. Uglavnem, zanima me, katero kremo bi lahko uporabila na vlažne lase, preden jih navijem na navijalke, da bi mi nekako fiksirala in malce utrdila lase. Ne iščem ničesar, kar bi mi še dodatno skodralo lase, ker imam za to itak navijalke, rada pa bi eno tako bolj gosto kremo, ki bi moje po naravi zelo mehke, gladke in svilene lase naredila bolj konkretne, ne tako mehke, ampak bolj 'robustne', trde, kompaktne. Bi bil za to v redu ta Curls Rock Amplifier, ali pa mogoče Small Talk?
  • 0

#1988 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 February 2008 - 12:51 PM

Meni fajn kompaktne kodre naredijo razne pene za volumen. Od welle, joica.. Tigi amplifier mi je pa smotan. Zapaca lase ful. Pa ga dam minimalno gor, pa še z vodo ga razrečim. Ali pač nimam las za to. Itak je vse odvisno od strukture las, kak se bo obnašal pod nekim produktom (tanki in suhi vs. debeli in močni).. Jst obupam. smile.gif Gremo na gobico? biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1989 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 February 2008 - 01:17 PM

Cveta, kako to misliš, da zapaca lase? Lahko mal bolj natančno opišeš njegov efekt? Me res zanima.
  • 0

#1990 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 February 2008 - 01:34 PM

Pa meni je amplifier maredil take ločene, majhne valovite kodre. Se mi zdi, da je to čist taka reč z oblikovalci ki se bolj ali manj obdrži na površini lasu. Sčasoma ga samo obteži in pol izgleda vse skupaj res nesrečno. Plus, da sem mela konice čist trde in se jih ni dalo razčesat nikakor. huh.gif

Jst mam pa rada tako skodrano, da lahk imam tako čupo tud 2, 3 dni in si lahko mal popravim, poleršam kodre s fenom, likalnikom.. Raje mam take mal bolj glmurös kodre ala 50ies, kukr pa take svedrčke, pa še to sam na 3/4 čupe. To je tud big no pr ttmu amplifierju, da mi je tolk obtežil lase da se pri korenu niso nič skodrali. Jst hočem met fajn volumen, pa da se mi kodri začnejo na vrhu, ne pa nekje na sred las, čeprav to glih ni možno, ker pač nimam naravno tako skodranih las.

& las se skodra, če je malo izsušen. Večina pen za volumen vsebuje kak alkohol, in ti las tako bolj dvigne, plus ima oblikovalce in fikserje, da lasje tud ostanejo taki za dlje časa, ne pa nepremično zacementirani, kar mi je amplifier povzročil.

Moj sklep je, da ta reč ni za mene za vsakodnevno uporabo, ali da bi mi sam od sebe naredil krasno skodrano čupo, ko si bi ga nanesla na še vlažne lase in pofenala. Zdi se mi primeren za tak, kake izhode ven, ko si tak našopaš kej več na čupo, da bo ja le zdržalo in pa za občasna ustvarjanja mal bolj nobel skodrane čupe, ko ga uporabim zgolj kot oblikovalec ou. utrjevalec, da mal poudari obliko kodrov.

Uh. biggrin.gif Kej bolj jasno? Sicer mama pa midve ful različne lase in čist možno, da se bo pa na tvojih krasno obnesel. wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1991 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 13 February 2008 - 05:19 PM

Hm js mam tale amplifier pa mi je tko-tko...všeč mi je ker mam lase ml valovite, ampak tak volumen da dol padeš biggrin.gif Js ga dam na mokre lase in jih pač malo obteži in zgleda ok, lasje več ne štrlijo okol. Mi je pa mami zanč navila lase na navijalke in sm dala tole kremo prej gor pa je blo tud kul, kodri so bli lepi, definirani. Zdi pa se mi da mi mal hitrej zmasti lase...
Mam pa tud peno od Schwarzkopfa Got2b za kodre, ki pa je ful dobra. Men naredi ful lepe kodre. Jo pa tud babica po mojem nasvetu uporablja, ki ima trajno in si jo da gor preden se navije. Pride pa ven super frizura thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#1992 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 March 2008 - 10:28 PM

Še kr ni novih akcij. rolleyes.gif
  • 0

#1993 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2008 - 11:05 PM

Itak bodo bedne in spet višjih cen. dry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1994 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 March 2008 - 11:10 PM

Jst bi nekaj volumenskega, vse te Taft in L'Oreal variante pri meni odpovejo ermm.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1995 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2008 - 11:11 PM

A ti Taft pena ne odgovarja? Si sploh kupla že pravo? laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1996 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 March 2008 - 11:15 PM

Ne, pa tud dvomim da bom, je že vse ostalo tak sranje - nek volumen že dajo, sam sem pa skuštrana kot kura, kar se mi z Rut Bustom ni nikol zgodilo. Mogoče jo bom probala, sej draga res ni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1997 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2008 - 11:41 PM

Jaz sem ugotovila, da je v Müllerju nimajo (majo pa nekaj ZELO podobnega), ampak zaenkrat sem jo res zasledila zgolj v DMu.

• 0

#1998 Bootylicious

Bootylicious

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 06 March 2008 - 08:22 AM

Nove akcije so gor!!!
Tigi OH dvojček je 29,50€.
Malo je ceneje od prejšnjih akcij dvojčkov ki so bili 32€
  • 0

#1999 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 March 2008 - 08:58 AM

woot.gif

NOT.

Prav nič zanimivega ni zame tokrat (spet). down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2000 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 March 2008 - 09:11 AM

Eh, brezveze spet. Edino tale prva akcija, kjer so neki novi šamponi je zanimiva, samo kaj, ko ni za moj tip las. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users