Pa meni je amplifier maredil take ločene, majhne valovite kodre. Se mi zdi, da je to čist taka reč z oblikovalci ki se bolj ali manj obdrži na površini lasu. Sčasoma ga samo obteži in pol izgleda vse skupaj res nesrečno. Plus, da sem mela konice čist trde in se jih ni dalo razčesat nikakor.
Jst mam pa rada tako skodrano, da lahk imam tako čupo tud 2, 3 dni in si lahko mal popravim, poleršam kodre s fenom, likalnikom.. Raje mam take mal bolj glmurös kodre ala 50ies, kukr pa take svedrčke, pa še to sam na 3/4 čupe. To je tud big no pr ttmu amplifierju, da mi je tolk obtežil lase da se pri korenu niso nič skodrali. Jst hočem met fajn volumen, pa da se mi kodri začnejo na vrhu, ne pa nekje na sred las, čeprav to glih ni možno, ker pač nimam naravno tako skodranih las.
& las se skodra, če je malo izsušen. Večina pen za volumen vsebuje kak alkohol, in ti las tako bolj dvigne, plus ima oblikovalce in fikserje, da lasje tud ostanejo taki za dlje časa, ne pa nepremično zacementirani, kar mi je amplifier povzročil.
Moj sklep je, da ta reč ni za mene za vsakodnevno uporabo, ali da bi mi sam od sebe naredil krasno skodrano čupo, ko si bi ga nanesla na še vlažne lase in pofenala. Zdi se mi primeren za tak, kake izhode ven, ko si tak našopaš kej več na čupo, da bo ja le zdržalo in pa za občasna ustvarjanja mal bolj nobel skodrane čupe, ko ga uporabim zgolj kot oblikovalec ou. utrjevalec, da mal poudari obliko kodrov.
Uh.

Kej bolj jasno? Sicer mama pa midve ful različne lase in čist možno, da se bo pa na tvojih krasno obnesel.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.