Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1981 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2008 - 09:43 AM

Jina, kateri odtenek imaš ti od Affinitone? Sem ta puder že kar nekajkrat gledala, ampak sem pri odtenkih čist zmedena... Rabim najsvetlejšega.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1982 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 25 October 2008 - 10:12 AM

Odtenek je Light sandbeige, sigurno najsvetlejši, sem se tut jaz lovila. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1983 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2008 - 11:31 AM

Ok, hvala. wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1984 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 October 2008 - 07:19 PM

Punce, kje lahko kupim kvalitetne gobice za nanos tekočega pudra? A je čist vseeno, kakšno vzamem? Jih imajo v Mullerju?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1985 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 October 2008 - 07:36 PM

Fuul je strani in men je res grozn vse to it brat. oops.gif
Ker sm puder včasih uporabljala samo kdaj pa kdaj, mi je blo dokaj vseen al je puder prekriven al ne, ... nasploh sm bla nezahtevn uporabnik.

Sam zdj mam pa ful flekcev od mozoljev in me zanima puder, ki bi res dobro prekril obenem pa ne bil maskast, tega si valda ne želim.
Torej, dobro dobro prekriven puder (flekci) ki bi dal občutek lahkosti, bil dobre kvalitete in nekomedogen.

Cena ni ovira.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1986 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 October 2008 - 07:44 PM

Hmm, torej moje izbire bi bile ...

MAC Studio Fix Fluid
Zeeelo pohvaljen, srednje do polno prekriven, baje noro obstojen in deluje naravno. Jaz dobim svojega v ponedeljek, je pa res, da moraš ponj v Avstrijo. Stane okoli 27€.

Dior Diorskin Forever
Trenutno ga imam v uporabi, nenormalno obstojen, srednje do polno prekriven (za boljše prekrivanje lahko na določenih predelih naneseš več plasti in bo še vedno naravno izgledal).
Izjemno lep satenasto mat finish, ne čutiš ga na faci. Cena blizu 40€, če me spomin ne vara.

Revlon Colorstay With SoftFlex
Imaš dve različici, za suho ali mešano kožo, jaz govorim o slednjem. Po opisih sodeč naj bi šlo za cenejšo različico zgornjih dveh, sem pa zasledila, da je malenkost težje mazljiv. Cena menda okoli 10€.

Imajo pa vsi titanium dioxide, ampak zelo malo in ne bi smelo bit problema. Drugače so vsi nemastni in nekomedogeni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1987 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 October 2008 - 08:03 PM

Revlonček je 15€.
Meni je super, sem ga ravnokar spet kupila.
  • 0
Viens, reste ici!

#1988 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 October 2008 - 08:11 PM

Imaš različico za mešano/mastno kožo? Kateri odtenek pa imaš?
  • 0

#1989 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 25 October 2008 - 08:29 PM

Priporočam, da hodite po Revlon v Ilirijo, ker je razlika v ceni 5 EUR thumbup.gif

Je pa Revlon CSwSF res hudo dober, no. Z odtenki so zadeli v nulo, dobro prekriva in je zelo obstojen - za odstranjevanje je treba pred gelom uporabiti še čistilno mleko, da vsega pobere. Jst ga uporabim takrat, kadar potrebujem več prekrivnosti, za večerni makeup, pa kadar sem cel dan od doma (obstojnost) - edini puder, po katerem se na T predelu ne svetim kot disko krogla tudi po 10 h ermm.gif
  • 0

#1990 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 October 2008 - 08:38 PM

Meni je Revlonov puder 1A, je pa res da dražjih firm nisem imela, no pravzaprav puder tako malo uporabljam in sem z Revlonovim tako zadovoljna da drugega niti ne bi kupovala.
rea lahko ti prinesem enkrat tega mojega Revlonovega, pa mal sprobaš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1991 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 October 2008 - 01:37 AM

Hvala dilema+crna+ana+llmatar!

Jz mam FUL rada mat finsih, ga uni 3 zgori majo? Itak bi bla s svetlečim pudorm še bolj smešna z nepravilnostmi na obrazu.

Men je ful dobr Maybelline Dream Matte Mousse, ker je obstojen pa mat je, samo takrat še nism mela nepravilnosti in nism znala ocent kok je kej prekriven.
A ve kera?

Kok Diorjev stane? Maca se ne upam niti naročit prkeo koga, ker morm sporbat odtenke, v AU pa nč ne grem.
Za Revlonovga pa Diorjevga bom pa šla v Muller in prosla če mi lahko stisnejo oba odtenka v posodico, da doma sprobam. Če mi ne bojo dal, se bova pa zmenle, crna! wink.gif Hvala!

V čem je razlika drgač med tema 2 pudroma? Concealer je korektor, a pol je to navaden korektor v taki posodi?
IPB Image
IPB Image

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1992 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 26 October 2008 - 10:35 AM

QUOTE(kristy @ 25. 10. 2008 - 1:25) View Post

ok jaz pa zdaj res ne vem a sem res js tak defekt al je zrak okol mene defektn..
Imam Revlonov Colorstay with Softflex in vse lepo in prav (sem že misnla da sem končno najdla nr.1 puder). Ampak to je bilo samo en mesec in pol. Na začetku mi je bil res krasen. prfektna barva in vse vredu. Zdej ko ga pa uporabljam skoraj dva mesca pa mi kako uro po nanosu potemni :$.
Pa tako mi potemnijo skoraj vsi pudri (razen tistih ki so res preslabo prekrivni). Samo mi ni jasno zakaj?

a bi katera vedla? (je to zaradi mastne kože?)
Pa kako bi se dal to odpravit?
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1993 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 26 October 2008 - 10:59 AM

To je kombinacija maste kože in oksidiranega pudra. Na žalost se ne da odpravit, vsaj ne da bi jaz vedela. ermm.gif Edino če uporabiš en odtenek svetlejši puder (Ivory pri Revlonu).

Rea, korektor je v manjši posodici, ampak ga ni pri nas. Prav tako ne Mousse blusherjev in senčk. down.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1994 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 26 October 2008 - 11:13 AM

SEj js tud opažam, da kadar sem doma mi puder normalno zdrži cel dan, čist ok, se mi nč ne vseda v pore itd. Ko sem pa v Lj pa ni važn kašn je puder, v ene 4 urah je konc, se mi začne kar neki pacat po obrazu. Mal bolš je, če se dam čez puder v prahu, pol zdrži ene 2 ure več.
  • 0

#1995 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 October 2008 - 11:23 AM

Meni pa color ideal od Lancoma ki sem ga nazadnje kupila ni bil všeč pa sem ga dala mami..Enostavno preveč tekoč mi je bil..in sedaj spet iščem puder, najverjetneje bom kar Maquimat kupila ker ga že imam in mi je najboljši od vseh pudrov ki sm jih imela.
Mislila sem še na Diorja..pa je Mična rekla da so precej rozasti.
  • 0

• Guests

Posted 26 October 2008 - 12:04 PM

Dilema, glede gobic. Po mojem mnenju je kar vseeno, katere vzameš.
Kaj pa o čopiču si razmišljlala? Baje se s čopičem veliko lepše nanaša kot z gobicami, ker gobice veliko pudra vpijejo vase.
Jaz sicer imam čopič, ampak še nisem poskusila, ker odkar sem probala mineralni puder, se tekočega sploh ne dotaknem več.

• 0

#1997 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 26 October 2008 - 12:53 PM

Ali katera uporablja mineralni puder?
  • 0

#1998 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 October 2008 - 01:02 PM

Jaz sem ga med poletjem če sem šla zvečer ven da se nisem svetla ker je blo vroče.Imela sem od Sweetscents najsvetlejšega in mi je bil super..lahek, naraven, nekako srednje prekriven..to lahko stopnjujš z količino pač kolikokrat še naneseš.

Pa od Loreala True Match v prahu..bil je vredu ampak sem žal odtdnek vzela pretemn.
  • 0

#1999 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 October 2008 - 01:18 PM

QUOTE(rea @ 26. 10. 2008 - 1:37) View Post

Jz mam FUL rada mat finsih, ga uni 3 zgori majo?

Kok Diorjev stane?

Rea, kot sem že napisala, Dior Forever stane okoli 40€, mogoče kakšen evro manj. Jaz ga zdej že en mesec uporabljam in naredi krasen satenasto mat finish, matira neverjetno dobro in za cel dan, koža se niti malo ne sveti. Meni se odtenki ne zdijo roza, kvečjemu malenkost oranžni, ampak za moj okus ne na moteč način, ker se puder čudovito zlije s kožo. Je pa res, da tudi najsvetlejši odtenek 100 verjetno ne bo za tiste, ki imajo res totalno belo polt. Je treba probat ...

QUOTE(ciara @ 26. 10. 2008 - 12:04) View Post

Dilema, glede gobic. Po mojem mnenju je kar vseeno, katere vzameš.
Kaj pa o čopiču si razmišljlala? Baje se s čopičem veliko lepše nanaša kot z gobicami, ker gobice veliko pudra vpijejo vase.
Jaz sicer imam čopič, ampak še nisem poskusila, ker odkar sem probala mineralni puder, se tekočega sploh ne dotaknem več.

Ne vem, meni nekak čopič in tekoči puder ne gresta skupaj, sploh si ne predstavljam. Bom najprej probala z gobico, pa če mi bo všeč, verjetno poskusim še s čopičem.
  • 0

#2000 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 26 October 2008 - 01:22 PM

100 je pri Diorju res nagravžno roza, ko se razmaže.
od 200 dalje so pa ful oranžni, za mojo polt čist preveč oranžni in jih ne morem uporabljat, čeprav vem da je ene par Diorjevih pudrov kar dobrih cry.gif

QUOTE(november.rain @ 26. 10. 2008 - 13:02) View Post

Jaz sem ga med poletjem če sem šla zvečer ven da se nisem svetla ker je blo vroče.Imela sem od Sweetscents najsvetlejšega in mi je bil super..lahek, naraven, nekako srednje prekriven..to lahko stopnjujš z količino pač kolikokrat še naneseš.

Pa od Loreala True Match v prahu..bil je vredu ampak sem žal odtdnek vzela pretemn.

katerega, kater odtenek? Kolk pa pride notr pudra, mislim kako velika je embalaža, za kolk dolgo?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users