Big Brother
Posted 24 April 2008 - 01:20 PM

Posted 24 April 2008 - 01:33 PM
Bernarda je pa carica, I love her too.

Posted 24 April 2008 - 07:23 PM

Posted 24 April 2008 - 07:42 PM
Osenarca lahko sodeluje le pri taki vrsti Trenjih. No, ja, pa še pri takih, kjer se postavlja pod vprašaj gole kože. Tu je strašno pametna, če jo vidiš kje drugje, pa je bolj ko ne tiho. Če že, vse napelje nekako v vode, ki so ji domače.
Sicer pa... sama bi bila verjetno ista, ker se ne ukvarjam toliko s politiko (kot bi se morala?).
Lepa je danes!
Zvezdana Mlakar mi je všeč. Že v drugih oddajah mi je bila. Super se izraža, dobro ramišlja. Tudi v studiju jo zgleda zelo spoštujejo, ker jo zmeraj pustijo dolgo govoriti.
Spoštovani prof. Horvat Ludvik je čisto mimo! Kje so tega pijančka našli? Še enega pametnega stavka in povedal.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 April 2008 - 07:55 PM
Jst gledam. Se strinjam, Zvezdana je ful dobra. Tale profesor pa omg nimam besed. Pa Dejan in Domen

Posted 24 April 2008 - 07:56 PM
Kar se pa ostalih mnenj tiče, se pa nisem nekaj opredelila. Sem v zlati sredini, no.
Posted 24 April 2008 - 08:00 PM
Jst glede tega kako se obnašajo, ne bi ravno krivila BB, ker so res odrasli in se sami odločajo o svojih dejanjih. Res je, da BB provocira, samo še vedno lahko grejo ven. Se pa strinjam, da ta oddaja ne koristi nobenemu in da je skrajno primitivna in, če otroci to gledajo (kje ste starši?) se res lahko vprašamo kaj še bo, ker ne bo res več nobenih tabujev in mej. Me strašansko skrbi, kako bo, ko bom imela otroke, kam gre ta svet.
Posted 24 April 2008 - 08:08 PM
Meni je pa všeč tista, ki je izpostavila verbalno nasilje.
ZELO pomembno za moje pojme.
Se pa lepo vidi, kdo zagovarja BB in kdo ne.
Dovolj zgovorno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 April 2008 - 08:16 PM

Ta star "pijanček" pa samo neki bluzi. Sploh ne vem, kako poasnto dokazuje. Kar o enem športu skos brblja.
Ta ta mlad, s plavimi očmi, se mi pa dopade. Tko lepo umirjeno govori.
Posted 24 April 2008 - 08:25 PM
Modic mi že od nekdaj gre na k.
Modic, oni Gablabla in Osenarjeva so glih za fkup!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 April 2008 - 08:47 PM
Uno staro kopulo dda je ne vidim več v trenjih. Je Janšo v prvem razredu učila,a to je razlog da jo vsak četrtek zvečer v trenjih gledamo?
drugič: Če bi bila jaz hčerka une prihoterapevtke en teden ne grem v šolo,ker mi je mama nardila sramoto! Da ti mat pri 15 letih govori kaj glej in kaj ne?! HALO!
tretjič: Modic je kar kul večino povedal. Se strinjam nekak tud z zvezdano.
Najbolj všeč mi je bla tista v zelenem,siva,ne vem kako se piše,pač ena ki ne gleda.
Moje mnenje je pa sledeče: Če lahko gledamo filme kjer se ljudje streljajo,če otroci gledajo grozljivke in risanke v katerih je nasilje (tom in jerry) res ne vem zakaj pa big Brotherja ne bi smeli gledat. Mam doma 12 let staro sestro,gleda z nami vse in vidi vse,pa ko je kakšna razgaljena ženska v cajtengu ji nihče ne vleče iz rok in govori,fej to pa ne smeš gledat!. Vsak ma daljinca v rokah in izbira vsakega je da gleda kar hoče. KDOR NOČE NAJ NE GLEDA! Starši ki nočejo da njihovi otroci gledajo,vzamejo daljinca,preklopjo in toj to! Moji otroci bodo gledal vse. Pri nas nimamo nobenih vzgojnih pogovorov ob teh šovih ker niso potrebni. Starši ki pa že od rojstva otrok ne znajo vzgajat pa verjamem da imajo ob takih prizorih z mulci lahko probleme.
Sicer je pa itak znano,da kar je prepovedano je slajše,tko da bo prej pizdarijo ttak naredu k ne sme gledat,kokr pa tak k lahko.
Posted 24 April 2008 - 09:06 PM
Ja Adrianne, un terapevt. Prou fajn ga je poslušat

Modic pa Osenarjeva sta mi šla na živce, ampak je bilo pa za pričakovat, kakšno stališče bosta zagovarjala, ker sta na plačilni listi ProPlusa al kaj je že. Ampak način, kako sta zagovarjala svoje stališče je bil pa itak mim. Osenarjeva se cela trest začne, ko nekaj govori, Dejanu je očitala, da zdaj itak najslabše govori o BB, kar je za moje pojme totalno neprofesialno, z Modicem sta se nekaterim izjavam in tistim, ki so te izjave dali, smejala v fris...itd. Modic se je pa itak samo razburjal, pa ene brezvezne poante dokazoval.
Posted 24 April 2008 - 09:17 PM
Ja Adrianne, un terapevt. Prou fajn ga je poslušat

men tud, najboljš je blo uno, ko je rekel, da je v oddaji močno prisotno verbalno nasilje, saj on čaka na besedo 20 minut, saj bi bilo vpitje čez druge zanj ponižujoče

Pa ona Meta Tavčarjeva je bila tudi meni zelo všeč, je imela kar tehtne komentarje.
Me je pa (pa ne prvič) razočarala Obolnajeva, saj so se mi njene besede zdelel popolno nasprotje njenih uvodnikov v Oni nasploh...
Posted 24 April 2008 - 09:30 PM

Pa Osenarjeva, ki je kao ljudi obtožila, ker so Marka vrgli ven...na cesto. Mislem WTF no???
Posted 24 April 2008 - 09:38 PM
drugič: Če bi bila jaz hčerka une prihoterapevtke en teden ne grem v šolo,ker mi je mama nardila sramoto! Da ti mat pri 15 letih govori kaj glej in kaj ne?! HALO!
To, kako sramoto si je delal Dejan, te pa ni zmotilo?
Pa še kako je treba opazovat kaj 15 letnik dela in gleda. Da pa 12 letnik lahko gleda čisto vse kar hoče. Hm, potem se pa čudimo, da je svet vedno bolj nor.
Pa prosim ne mi primerjat Toma in Jerryja z BBjem. Ne smeši se.
Un terapevt se je nama tut zlo dopadu. Tak lepo govori.

Posted 24 April 2008 - 11:10 PM

Posted 25 April 2008 - 07:00 AM
Sicer pa jaz nikakor nebi pustila svojim otrokom gledat BB.
Posted 25 April 2008 - 10:07 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users