hujšaj z mano:)
Posted 06 December 2012 - 05:47 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 December 2012 - 11:45 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 December 2012 - 11:28 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 March 2013 - 05:32 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 April 2013 - 04:19 PM
Moj napredek: KLIK
Priznam, primerjava ni čisto reprezentativna, ker so na slikah drugačna razmerja, pa vendar.
Šla sem pa -2 kg dol skupno, iz 60 na 58, cilj je 55, počaasi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 April 2013 - 04:35 PM
Wau
Kako pa? Manj žri več delaj?
After all this time?
Always.
Posted 20 April 2013 - 04:36 PM
Wow, hm, to je 2kg? Izgleda ful več, očitno si dosti na mišični masi pridobila. Kakorkoli, čestitke!
Kakšen časovni razmik pa je med fotkama?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2013 - 04:37 PM
Huda!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 April 2013 - 04:44 PM
Sarah, ja, preoblikujem telesno sestavo, špeh dol, mišice gor. Razmak je 1,5 meseca, sem se pa že prej nekaj mesecev trudla, ampak samo na prehrani,
pa se ni kaj dosti spremenilo, zdaj pa telovadim parkrat na teden po 1 uro (bodypump, pilates, začela sem s tekom).
Recept: telovadba, predvsem pa urejena prehrana z manjšim deficitom kalorij. Redno 5 obrokov na dan, veliko sadja in zelenjave, vode. Pa na Herbalife-ovem programu
sem, vem, da ima veliko ljudi predsodke, meni je pa the best.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 April 2013 - 04:50 PM
Kak pa je ta Herbalife program, če se ti da lahko napišeš kej več. Ne poznam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2013 - 04:52 PM
A hodis na FitClub? Me je ena kolegica prepricevala, kombinirajo vadbo + herbalife, pa me ne gane, vadba se, pa merjenje napredka, ampak sem se odlocila, da mi je se najbolj fajn, ce lahko tecem sama.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 April 2013 - 05:12 PM
Ne, to pa ne hodim, čeprav bi poskusila, ampak trenutno mi je ceneje hodit preko Študentske vadbe. Z Herbalife-om sodeluje tudi Total Body Challenge,
vadba je baje podobna Insanityju, rezultati pa od*uk.
Bill Bullard
Posted 20 April 2013 - 05:12 PM
Matilda vau, to pa je velika sprememba, vsaka čast!
Posted 23 April 2013 - 06:06 PM
Neverjetno, koliko se poznata 2 kg! Velika sprememba v tako kratkem času. Koliko pa je to parkrat na teden telovadba? Ne vem pa, kam bi rada ti shujšala še 3 kg. Meni se zdi, da bi bila z manj že presuha. Koliko si pa visoka?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 April 2013 - 08:27 PM
Se pa strinjam glede tega, da nimaš več kam hujšati oz. pač bi po mojem izgledalo slabše kot sedaj. Ker sedaj imaš res super!
Posted 23 April 2013 - 08:34 PM
Se že v naprej opravičujem, ker bom tole napisala, ampak meni si na 1. sliki milijonkrat boljša kot na drugi. Ta slika mi je kar malo grozna, pa brez zamere. Na 1. sliki je telo veliko bolj ženstveno kot na drugi. Ampak ok, to sem pač js in moje mnenje:)
Posted 23 April 2013 - 08:35 PM
In kaj je tak groznega na drugi sliki?
Posted 23 April 2013 - 08:56 PM
Meni tako telo pač ni estetsko, preveč je že suha sika že rahlo na shiranost, obline je čist zgubila.
Posted 23 April 2013 - 09:17 PM
Meni bi bilo nekje vmes (med slikama) bolj všeč.
Posted 23 April 2013 - 09:39 PM
Ne sej ne mislim nič pretiravat, tudi če ostanem na 58kg, samo da se še malo preoblikujem. Velika sem 169cm, telovadim pa 3-4 na teden.
luci, hvala za mnenje, ampak to ni shiranost, pač pa preoblikovanost.
Kje vidiš, da so mi izginile obline, ne vem, kajti okol riti in bokov imam skoraj enak obseg kot prej, pas pa ožji in trebuh bolj raven.
Je pa res, da ima vsak svojo predstavo o idealni ženstveni postavi : )
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users