Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1981 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 20 September 2009 - 06:25 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 20. 9. 2009 - 18:31) View Post

Pobarvat se moram nujno, ker mam narastek in drugič, ker je barva sprano rdeča, na soncu sprano oranžna, taka res grozna. Pa ne vem, ali naj se zdaj spet z dvema zmešanima rjavima, ali pa z neko rdečkasto, ne ravno kano. Sestra je za rjavo, drugi pa rečejo, da mi vbistvu boljše rdečkasta paše. Kaj mislite? hmm.gif
In ko sem malo odtenke gledala v drogeriji, ni bilo videt kakšne rdečkaste rjave, a so bli svetlo/temni odtenki rjave ali pa žive rdeče; svetle in temne, oa kakšna oranžna. Nič primernega down.gif .

P in sestra sta za rjavo, bl sošolke za rdečkasto. Dost pohval je blo pri rdeči, ko je bla še lepa. S slednjo so ble oči bl povdarjene, samo vse skupi (make up, barvo cunj itd.) se pa laži z rjavo kombinira. hmm.gif

Sama sem bila 2 leti rjavo-rdeča, pa si zaradi neobstojnosti in težavnosti barvanja ne bi nikoli več dala rdečega odtenka ... Barva je bila do prvih pet pranj lepa in vsi so mi govorili, da mi ful paše k polti in poudari svetle oči. Vendar je bilo barvanje zelo težavno, saj se je barva že po enem mescu sprala v ogabne oranžne, rožnate in svašta tone, ki mi niso bili povšeči. Nakar mi je v pol leta s frizerkino pomočjo uspelo priti do zlatkasto rjave barve (sprva sem celo poletje čakala, da se barva čimbolj spere, nato mi je na močno posvetljeno in sprano rdečo dala gor blanž v kremi), o rdeči pa niti sledu več smile.gif V glavnem, naravni toni so mi veliko praktičnejši, pa še spirajo se še zdakeč ne tako.

Se pa strinjam tudi, da je kombiniranje cot in make-upa pri rdeči težavnejše kot pri bolj natur tonih.

V glavnem, Mladoletna, glede na tvoj opis težav in svoje izkušnje z rdečo mislim: RJAVO. Odločitev je pa tvoja wink.gif
  • 0

#1982 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 21 September 2009 - 05:00 AM

Sej; P je reku; rjavo, da se ne boš potem spet pritoževala laugh.gif . Sam blanžirat si ne bi dala, bom rajš samo rjavo čez.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1983 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 22 September 2009 - 04:21 PM

Te dve sem kupila. Malo me je strah, da bo pretemno prišlo. Od schwarzkopf diadem odtenka št. 716 (mittel-braun) in 724 (dunkel-braun). Upam, da so saj ok barve to.

IPB Image

IPB Image
  • 0

#1984 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 September 2009 - 05:13 PM

Jaz te uporabljam, pa zmešam hellbraun in mittelbraun (svetlo in srednje rjavo) in pride precej temno rjava, tako da dunkelbraun nikoli ne vzamem.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1985 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 22 September 2009 - 07:16 PM

Po moje ti bo prišla skoraj črna barva ven...
  • 0
Why so serious?

#1986 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 September 2009 - 07:32 PM

Jaz tudi tako mislim, ne bi smela vzet temno rjave pomoje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1987 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 22 September 2009 - 09:45 PM

Mate prav, črna sem. Ko sem prebrala prvi komentar o črni, sem mela barvo 25min gor in vseeno malo predčasno letela spirat. Tko ermm.gif .
  • 0

#1988 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 September 2009 - 08:29 AM

Ma ne se sekitar, sej se ti bo hitr spralo na svetlejšo, pa bo lih taprava smile.gif
  • 0
Why so serious?

#1989 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 September 2009 - 06:08 PM

rabim pomoč (Dilema & co.)

torej odločla sem se pobarvat iz bele na rjavo+medeni prameni, pa istočasno sem misla menjat podaljške, pa me je frizerka prizemljila,češ da dokler se bo spirala rjava barva mi ne bo dala not novih podaljškov, ker bo razlika v barvi in sploh vprašanje kaka mi bo prijela(rjava) in kaj naj zdaj?????naj se pobarvam recimo v petek na rjavo(prvič) in počakam 1 teden in grem spet še enkrat ????
Kak dolgo traja da prime rjava na belo(v smislu da se več ne spira)????

• 0

#1990 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 September 2009 - 06:22 PM

Jaz če bi bila na tvojem mestu, bi se zdej pobarvala na rjavo, se postrigla na en sexy paž in potem počakala ene 2 meseca, preden bi si dala na novo delat podaljške (mogoče pa ti bo krajša čupca tolk všeč, da jih niti ne boš več hotela imet). Se boš pa morala ene 2x do 3x pobarvat na rjavo, da se bo barva fajn vsedla v lase, ampak jaz bi imela na tvojem mestu vmes med barvanji ene 3 tedne premora, da si ne uničiš las.
  • 0

#1991 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 September 2009 - 08:00 PM

Se strinjam z Dilemo, dej si podaljške ven, dokler ne preideš na temnejšo in si dej potem nove nazaj.
Ti pa lahk iz prve roke povem, da če boš čakala med barvanji tri tedne ne bo nobenga učinka. Imam sama skoraj belo barvo in sem hotla it na temno blond. Po prvem barvanju se mi je barva totalno sprala že v enem samem tednu...dve pranji ermm.gif Pa imam zelo kvalitetne lase za skoraj belo bjondo wink.gif

Tako da če ti uspe prit na temnejšo mi prosim sporoči kako, hehe biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1992 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 September 2009 - 08:11 PM

Sem šla tudi jaz iz takorekoč bele na temno, pa se mi ni po dveh pranjih čist spralo.

Je pač odvisno od las, vsekakor pa ne priporočam na nobene lase, da se ponovno pobarva že par dni po prvem barvanju, pomoje je fajn imet vmes vsaj 14 dni pavze.
  • 0

#1993 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 23 September 2009 - 08:20 PM

Ful zanimivo, res. Men pa čist nazaj na enako kot je bila pred barvanjem, pa se sedem mesecev pred tem že nisem barvala in res kvalitetno skrbela za laske. Celo frizerka me je pohvalila, da mam zlo lepe in kvalitetne. In ker se mi je tolk spiralo sem opustila željo po temnejši, ker si nisem hotla preveč uničit las.
  • 0
Why so serious?

#1994 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 24 September 2009 - 08:09 AM

hvala za nasvete
jaz jutri grem , pa kar bo bo. Bom dala rjavo gor,počakala 2tedna in še enkrat dala rjavo gor, vidla kak se spira in potem komaj pridejo podaljški. Bom pač morala potrpet vsaj 1 mesec cry.gif
sem mela zdaj 2 rjava pramen<(poskusno) in po 1 mescu sta še vedno tu, sicer sprana ampak manj kot sem pričakovala
vam javim jutri kaka sem,emmm strah me je
  • 0

#1995 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 September 2009 - 11:12 AM

Jaz držim pesti, da boš zadovoljna, sem pa tudi v pričakovanju kakšne slikce. oops.gif
  • 0

#1996 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17437 posts

Posted 24 September 2009 - 11:15 AM

Lo-Fi, kar pogumno. Sem isto dala čez mesec nazaj in sem super zadovoljna thumbup.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1997 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 24 September 2009 - 08:28 PM

Ojoj...bjonde bodo izumrle ohmy.gif biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1998 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 24 September 2009 - 08:30 PM

Jz ostajam!!! biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1999 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 30 September 2009 - 03:46 PM

Danes sem prvič kupila dva različna odtenka rjave barve in me zanima postopek mešanja. Mogoče malo bedasto vprašanje, ampak za vsak slučaj raje vprašam.
Tiste, ki imate izkušnje z mešanjem različnih odtenkov rjave (DiLeMa, MLadoLeTNa, october.rain..), mi lahko ena na kratko opiše? Vzamem razvijalec in vanj stisnem npr. pol tube ene barve in pol tube druge, nato pa enako ponovim pri drugem?
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#2000 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 September 2009 - 04:15 PM

Vbistvu je vseen, kako prideš do tega, da sta barvi skupaj. Samo na glavi ne mešat laugh.gif . Lahko daš v vsak razvijalec pol-pol. če maš čopič, lahko daš vsako barvo v svoj razvijalec, vse skupaj stisneš v skledo ... po želji.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users