Jump to content

Photo

Plusi & Minusi

• Please log in to reply
6083 replies to this topic

#1981 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 March 2007 - 01:44 PM

+ danes imam cel dan mir in čeprav se bom učila, je to svojevrstna uživancija
+ še vedno sem globoko v sebi večni optimist, čeprav se to včasih zaradi spleta okoliščin ne vidi

- zadnje čase se ogromno sprašujem o svoji prihodnosti, o tem, kaj sploh želim ... in ne vem ničesar več
- vsi konstantno neki hočejo od mene, naredi to, pojdi tja, naredi mi to uslugo ... če kdaj rečem NE, sem največja prasica, ki itak misli samo nase
- najbolj od vsega pa grem sama sebi na živce, ker včasih nisem bila taka mevža in sem vedno, ne glede na posledice, jasno izražala svoje mnenje
- skos se moram krneki prilagajat in požret vse, kar mi je servirano, samo zato, ker se res nočem več kregat ... zakaj se noben nikol ne prilagodi meni?!
- opažam, da sploh ne smem več uporabljat pudra (že itak ga takorekoč nikol nimam), ker mi po celodnevnem nošenju 100% naredi zelo boleče, vnete mozolje
- dobre stvari, ki jih delam za druge, so vedno neopažene, mogoče zato, ker jih ne mečem v ospredje, kot nekateri (češ kolk pa jst nardim zate in podobne fore)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1982 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 March 2007 - 02:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 24. 3. 2007 - 13:44) View Post

- dobre stvari, ki jih delam za druge, so vedno neopažene, mogoče zato, ker jih ne mečem v ospredje, kot nekateri (češ kolk pa jst nardim zate in podobne fore)

Sploh ni res. Mogoče se ne zavedaš, a meni si veliko pomagala. In za to ti bom hvaležna. smile.gif

+ prihajajoči torek
+ fant in njegova čutenja do mene
+ začetek novega

- domači in njihovo sitnarjenje
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1983 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 March 2007 - 02:12 PM

Hvala Urška, si mi kar dan polepšala. Sicer pa ti itak nisi bila všteta med te nehvaležneže. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1984 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 March 2007 - 02:19 PM

oops.gif Saj vem, pa sem vseeno mogla napisat,... da boš vedla.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1985 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 March 2007 - 02:27 PM

+ eh, nič ni dans

- primitivnost all over
- še vedno me včasih porajajo dvomi in moje prašnate predstave o določenih stvareh
- ljudje, ki samo skomigajo z rameni ali pa namerno spreminjajo temo pogovora, namesto, da bi povedali svoje mnenje tudi o čisto banalnih stvareh (najbrž zato, ker se ga sramujejo ali pa so tako zabiti, da ga preprosto nimajo)
- folk, ki orgazmira tudi ob najbolj nagnusnih stvareh
- se mi zdi, da zadnje čase sploh nimam miru... tudi, ko ga navidezno imam, ga nimam, v sebi
- stereotipna sklepanja
- neki neumni pogovori, ki se vršijo samo zato, ker se pač vršijo... da ni tišine, bruh
- laži, pa tudi, če so kao nedolžne... so pa precej nadležne
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1986 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 24 March 2007 - 02:41 PM

+ že 4 ure delam za faks, sam kosilo sm vmes pojedla. <- ful ponosna sama nase, upam da bojo v sredo rezultati vidni na kolokviju

- sovražm stvari na katere nimam skor nobenga vpliva, al pa tok mejhnga, da se itak nč ne pozna. sovražm to sranje, ker me je hudičevo strah. sej se prepričujem, da za brez veze, ampak kaj pa če se bo uresničl? sovražm kakršnokoli pretvarjanje in mam zarad tega še tok večje probleme s tem, ker se enostavno nočem delat, da stvari ne visijo na nitki. kr neki je vse skup, nej bo že enkrat konc tega marca. ni mi všeč. pa strah me je.
- mat je kr neki živčna in se skoz dere. ja sorry, če maš za delat v službi, jz sm tud mela včer kolokvij, pa ga mam v sredo spet, pa nasledno sredo spet in pol spet v petek in pol 2 tedna frej in pol novo rundo. kdo je pol pod pritiskom, njej ne bo treba vrnt štipendije na konc leta, pa noben ji ne bo reku "sej smo ti rekl, da je ta faks kr neki, da si neumna da se hočš sm vpisat, neumna, ker mislš da si sposobna narest itd."
3/4 folka mi gre na živce trenutno - sej mislm, da je očitno

p.s.: se opravičujem za izpad
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1987 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29718 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 March 2007 - 03:08 PM

+ bivši in njegova odpičena familija
+ s fantom bova mela požrtijo in se cartala v nedogled
+ kava je zakon!

- to bedno vreme
- ljudje, ki nimajo urejenega podstrešja
- ljudje, ki ne znajo bit sami s sabo in si čas zapolnjujejo z debilnostmi, češ, kako njim v iber noro skos dogaja
- strah me je, kaj bo, če ne dobim službe

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1988 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 March 2007 - 03:23 PM

+ da imam cel vikend veliko časa samo zase in početje stvari ob katerih neizmerno uživam
+ da veliko hodim ven in spoznavam nove ljudi
+ da včasih potrebujem samo malenkost, da mi polepša dan - kakšno pesem, na primer

- mamice z vozički v CityParku, katerim se mora cel svet umikat, da gre 'primadona' lahko mimo
- da imam denar in sem ga pripravljena zapravit, potem pa mi ni nič všeč (rabim čevlje!!!!)
- odlašanje in nemožnost sprejemanja pomembnih življenjskih odločitev cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1989 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 24 March 2007 - 05:03 PM

+ super se mam s fantom
+ dva tedna mira na faxu

- bedno vreme
- nimam gnara

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1990 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 March 2007 - 06:50 PM

+prihajajoč keš

-slabo vreme
-konstantne obljube osebkov, za katere vsi vemo, da bodo za zmeraj ostale neizpolnjene
-tečnoba
-utrujenost
-vse cote mam v pranju in praktično nimam nič za oblečt
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1991 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 March 2007 - 09:49 AM

+ današnje kosilo in druženje
+ končno malo miru in počitka

- ljudje, ki ne razumejo, da je nekdo lahko enostavno zmatran in zaspan. po njihovi logiki je pač ta oseba skrajno nezanimiva in ''bedna''
- pod vplivom alkohola se da tako veliko obljubiti in delati načrte. interestnig postane, ko ideja ob streznitvi kar izpuhti
- skakanje v besedo, dretje in vprašanja za vprašanji
- ura ter prikrajšani spanec. kateri osel si je izmislil to tumarijo?

• 0

#1992 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 25 March 2007 - 11:46 AM

+čas za spanje
+tatoo v bližnji prihodnosti
+prijateljice, ki me razumejo, kljub temu, da znam bit zakompliciran in težak človek..

-wanna be "jebači"
-počutje je v ku***
-slab televizijski spored
  • 0
mačka figa.

#1993 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 25 March 2007 - 12:44 PM

+ Danes zmagale obe tekmi biggrin.gif
+ Dobro počutje
+ On wub.gif

- Jutri sem vprašana angleščino, pa se nisem še nič učila
- Vreme

• 0

#1994 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 25 March 2007 - 01:20 PM

+ naredla seminarsko thumbup.gif s tem da sem natančno 2 uri pisala seminarsko, od tega 1 uro pa 55 minut strmela v prazen zaslon laugh.gif
+danes prej pride lubi po mene, da sem mi pomaga učiti za sredin izpit

-moja koža, čista katastrofa, izpuščaji povsod
-do petka moram čakat, da pridem do zdravnice
-vreme
-da nevem kaj zaboga naj še jem evil.gif evil.gif
- ne upam si niti še enkrat pregledat seminarske, ker se mi zdi, da bom še našla kaj katastrofalnega...ampak se mi resnično ne da več popravlat...
-nič nimam za oblečt

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1995 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 25 March 2007 - 01:58 PM

+ ekskurzija v italijo
+ vikend
+ fant, ki je pozoren in potrpežljiv

-moja foušija sošolki
-vikendi so tako kratki
-ne vem, kam naj grem na prakso
-delo za faks se kopiči
-toliko želj imam
  • 0

#1996 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 March 2007 - 08:35 PM

+ to, da včasih le nism tak zajebano stroga do same sebe
+ včasih stvari le niso tako slabe, kot se zdi na prvi pogled
+ redki momenti, ko si res izpraznim glavo in pozabim na vse okoli sebe
+ opažam, da sem se sčasoma naučila zaupat in imet rada brez strahu, sploh kar se tiče fanta
+ mirni dnevi, ko se mi ni treba ubadat z raznovrstnim sranjem in se lahko preprosto stisnem k fantu in se mam lepo

- včasih me prime, da bi enostavno šla nekam, kamorkoli, sam da ne bi bla doma
- ne vem zakaj, ampak še vedno sem včasih pesimistična in od ljudi pričakujem najslabše, namesto najboljše (previdnost je mati modrosti rolleyes.gif )
- ljudje, ki so prav očitno nesrečni in ne znajo druga, kot to svojo mizerijo stresat naokoli na folk, ki nima s tem nobene veze
  • 0

#1997 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 25 March 2007 - 11:06 PM

+
  • 0

#1998 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2007 - 12:13 PM

+ moj fant, ki je resnično zlat in me bodri tudi v najbolj nemogočih momentih
+ ta vikend greva v Lj in bova malo kruzala in skakljala po prestolnici in sama v stanovanju, aaa
+ starša sta presenetljivo dobre volje že več dni

- zabiti folk
- en noht se mi je žalostno zalomil, ostali pa so tak lepi... grrr...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1999 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 March 2007 - 01:09 PM

QUOTE(Jenna @ 26. 3. 2007 - 13:13) View Post

- en noht se mi je žalostno zalomil, ostali pa so tak lepi... grrr...

Enako. Ker se mu enostavno ne mislim odpovedat, ga ''celim'' z onim salotejpom za nohte. Še kak teden pa bo zrasel do normalne dolžine, ostale pa postrižem. Ampak ZMERAJ se samo eden zalomi, da ja potem cepetam in bentim zakaj se niso raje vsi.

Minus dodeljujem tudi sitni materi, ki ''špila paznika'', medtem ko se jaz kajpada nikoli ne učim, vedno samo filme gledam in bluzim. Kako si včasih želim biti na svojem...
  • 0

#2000 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 26 March 2007 - 06:56 PM

+ta teden nimam kontrolk
+počas se učim, kako poiskati srečo v majhnih stvareh
+v petek je dan šole, tako da mam frej dan
+4prijateljice, za katere sem vedno bolj prepričana, da so vredne te besede
+hiperaktivnost

-osebki iz razreda,ker zaradi njih razred ne more funkcionirati kot team
-nohti so v ku***
-slabo vreme
-fizika in prfoksa (oboje me spravlja ob živce)
-MATEMATIKA
  • 0
mačka figa.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users