Ja, enako! >.<
Razumem, hvala.
Posted 29 April 2013 - 09:32 PM
Ja, enako! >.<
Razumem, hvala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 April 2013 - 08:13 AM
Jina, pridi me pozdravit.
Posted 30 April 2013 - 12:09 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 April 2013 - 12:30 PM
Kaka nora hardcore slika.
Posted 30 April 2013 - 12:37 PM
Ja, a ne? Po moje bo super in zelo zloben koncert.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 April 2013 - 01:46 PM
Bom, Sinnaia. ˆ-ˆ Upam, da te najdem.
― V. Van Gogh
Posted 30 April 2013 - 04:10 PM
Uživajte vsi danes, fuck yeah!
Posted 30 April 2013 - 04:14 PM
Zakaj pa je v ozadju napis Kombank Arena? A ni koncert v LJ?
Posted 01 May 2013 - 12:22 AM
Res je, 28. so imeli koncert v Beogradu, slika je od tam.
Moram reči, da sem srednje zadovoljna s koncertom, ampak sploh ne po krivdi skupine, ki je res naredila šov da se reče, ampak zagovedanega folka na tribunah. Tudi zvok bi lahko bil malo boljši (odmeva sicer ni bilo, ker so to sanirali pred kratkim, se je pa mikrofona (petja) premalo slišalo). No, največji problem so bili ljudje, stari in mladi, ki so na tribuni, na kateri sva bila, SEDELI, večina njih. Na koncertu Rammstein. Sedeli.
Fantu so za nama 3x rekli, naj se usedeva, ker bogi reveži nič ne vidijo O_o, nazadnje sem eni tetki zabila, če je prvič na koncertu. Jaz nisem mogla verjet, česa takega še nisem doživela. Seveda bi vzela karte za parter, če bi to vedela..
En minus gre še organizaciji, saj se pred vhodom v gužvi nismo premaknili 3 m v pol ure. Ko je bilo malo pred deveto je sicer šlo hitreje, ker je folk znorel, prej so jim pa očitno pregledovali zadnjike.
Kot rečeno, naredili so res spektakel, vrhunska predstava (Till v predpasniku zmaga XD), lightshow in pirotehnika, jaz sem prav zašvicala od vsega ognja , ampak vzdušje meni pomeni pol kvalitete koncerta.
Na FB strani dogodka nisem mogla bit tiho, ker res nimam tolerance do takih.
Sinnaie nisva našla.
Btw, Fiona, a nisi ti imela karte že lani, potem nisi šla?
― V. Van Gogh
Posted 01 May 2013 - 12:42 AM
Se popolnoma strinjam z vsem! S tem da, sem pa jaz bila v parterju in mi je malo žal...Ker nisem dovolj visoka, in sem stegovala vrat.
Tam, kjer so sedeli stali nekateri moji kolegi (tribuna C) je bila odlična pozicija in so vse dobro videli.
Napišem kasneje več XD
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 May 2013 - 09:19 AM
Zakaj pa hodite na tribuno, če nameravate stat? To je resno vprašanje, pač, nisem še bila na metal koncertu in nikoli še na tribunah (vedno grem parter) ampak me res zanima, a je kak poseben razlog za to? Manj gužvanja?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2013 - 11:08 AM
Jaz sem bila do zdaj 2x na tribuni (1x zato, ker ni bilo več drugih mest, 1x zato, ker kart nisem kupovala jaz in so mi pač to uturili) in mi je bilo vedno bedno, ker je folk posedal (je pa to bla ljubljanska publika, ki je precej mrtva). Drugi koncert je bil v Bg in so prvih 15min vsi sedeli, pol pa je fant popizdil, ker ni videl nič zaradi shitty mest in je vstal, potem pa so še ostali.
Posted 01 May 2013 - 12:41 PM
Posted 01 May 2013 - 01:51 PM
Zakaj pa hodite na tribuno, če nameravate stat? To je resno vprašanje, pač, nisem še bila na metal koncertu in nikoli še na tribunah (vedno grem parter) ampak me res zanima, a je kak poseben razlog za to? Manj gužvanja?
Zato ker se na koncertih ne sedi, pa če je metal ali pa pop, pa ker ni bilo na voljo 12k kart za parter. + za na parter moraš bit zelo visok, da kaj vidiš, če nisi ravno v prvi vrsti. Še jaz včasih nisem dobro videla.
Tribuna ne pomeni sedišče.
― V. Van Gogh
Posted 01 May 2013 - 01:53 PM
Hjoj no, ti pa res nimaš problemov s tem, da moraš bit visok, tvoj fant pa tudi menda ne? Drugače pa ja, razumem. Zato meni ne pade na kraj pameti, da bi šla na tribune.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2013 - 01:55 PM
Glej, nobenega problema ne bi bilo, če ne bi bili ljudje tako zagovedani. Huje kot italijanska publika.
― V. Van Gogh
Posted 01 May 2013 - 02:00 PM
Jah jebiga, večina folka gre na tribune zato, ker se jim ne da stat, logika In pričakovat, da bodo na tribuni vsi stali, je utopija.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2013 - 02:02 PM
Em, ne? Jaz sem prvič to doživela, pa sem bila na preceej koncertih.
― V. Van Gogh
Posted 01 May 2013 - 02:03 PM
No super potem, boš pa vedela za naprej.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2013 - 02:49 PM
Še dobro, da sem 2 minusa dobila.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users