SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 19 August 2013 - 01:58 PM

After all this time?
Always.
Posted 22 August 2013 - 09:40 PM
Jaz sem pa ravno na TV gledala (oz. še vedno traja) Mission: Impossible II in moram reči, da tako brezveznega filma pa že dolgo ne. Po prvem delu (ki sem ga gledala vsaj 3x in mi je res odličen) in sem imela pričakovanja precej visoka, je tole prava polomija. Polno enih počasnih kadrov, zgodba preveč predvidljiva (z mojim sva kar tekmovala kdo bo hitreje in pravilneje zadel konec). OK, par obratov je bilo res nepričakovanih, vse ostalo pa brezveze in na silo. Premalo zapletov in preveč pretepačine, streljačine.
Filma nista mogla rešit niti Dougray Scott, niti Thandie Newton .... pa oba res rada gledam . T
Škoda.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 August 2013 - 04:46 PM
Ben Affleck novi Batman. Katastrofa!
http://www.imdb.com/news/ni56087514/
Očitno je lahko Batman vsak, za naslednjega predlagam vrla igralca Nicholasa Cagea ali pa Ashtona Kutcherja.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 August 2013 - 05:32 PM
To je res ful lame. Razmišljam pa, kdo bi recimo lahko bil boljša izbira za batmana?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 August 2013 - 07:06 PM
Prav za zjokat se Ne vem kaj je z Baletom narobe, lahko bi bil še.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 August 2013 - 08:01 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 August 2013 - 12:21 PM
On mi pa res ne paše za Batmana. Bale mi je bil najboljši, tudi Keaton mi ni bil slab za Batmana.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 August 2013 - 12:27 PM
Bale je bil res super, no, mogoče sem malo pristranska.
Pa cela ta Nolan trilogija mi je vrhunska, tip je res svetoven režiser, obožujem ga.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 24 August 2013 - 01:04 PM
Ja, meni je itak on tudi nasploh všeč. Ampak se mi vseeno, tudi če to spregledam, zdi zelo primeren za vlogo Batmana. Se mi zdi, da za to vlogo mora biti nekdo, ki zna biti tudi malo zloben, ali kako naj rečem. Afflec mi je preveč takega poštenjakarskega videza.
Takega medlega karakterja mi je. Čeprav v Agro in State of play pa mi je bil dober. Prej mi pa nikoli ni bil všeč kot igralec.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 August 2013 - 01:53 PM
Ja, Argo pa The Town sta super, tam je bil dober, tudi kot režiser sploh ni slab, ampak Daredevil?
Posted 24 August 2013 - 03:57 PM
So že komentarji v stilu, kaj smo kot človeštvo naredili, da smo si Afflecka zaslužili za Batmana in če to pomeni, da bo Damon Robin
Meni je bilo sicer ob zadnjem Batmanu nerodno na trenutke, ker so bile ene scene prav za v limonado.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 August 2013 - 04:49 PM
Before sunrise in before sunset sem si jaz ogledala ravno v tem tednu. Oba sta mi ena izmed najboljših filmov, kar sem si jih ogledala. Sem pa mislila, da Before midnight šele pride enkrat letos, zdaj ga pa že veselo loadam.
Posted 24 August 2013 - 05:23 PM
So že komentarji v stilu, kaj smo kot človeštvo naredili, da smo si Afflecka zaslužili za Batmana in če to pomeni, da bo Damon Robin
Ja, haha, full dobri komentarji so na spletu, sem se prav nasmejala.
Sem tudi prebrala, da so bili vsi začudeni, ko je bil Heath Ledger izbran za Jokerja, in nas je na koncu vse zelo presenetil, in se strinjam. Tako da dajmo Afflecku vsaj
možnost, da se izkaže in nas (mogoče) preseneti.
Glede Balea pa ne vem, nekje sme prebrala, da ni želel več igrati, ali nekaj takega.
Posted 24 August 2013 - 08:23 PM
Affleck je meni simpatico Res je, da vlada vsesplošno svetovno zgražanje nad tem, da so mu dodelili vlogo Batmana, ampak se strinjam s Kinky:)
Posted 24 August 2013 - 08:57 PM
Sem tudi prebrala, da so bili vsi začudeni, ko je bil Heath Ledger izbran za Jokerja, in nas je na koncu vse zelo presenetil,
Eden boljših performansov.
Tako da ja, čeprav deluje lame za Batmana, dajmo Afflecku možnost, da mogoče pa ni. Mene sicer ta novica ni nič kaj razburila.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 August 2013 - 11:05 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 August 2013 - 11:53 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 August 2013 - 12:40 AM
Priporočam!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 August 2013 - 08:14 AM
C. Bale bi lahko za vlogo pokasiral 60 milijonov dolarjev, a jo je zavrnil, ker Nolan ne režira več.
Tako da so pač šli na drugorazredno robo.
Ampak ja, bomo videli kaj bo nastalo, mogoče bom pa + presenečeni.
Posted 25 August 2013 - 09:24 AM
Jaz sem pa poskusila gledat tega ki ga je ocenila Kami (prejšnjih nisem gledala pomojem), pa sem samo zaprla po pol ure, ker mi je blo tako dolgčas. PO 15 mniutah scene v avtu sem preverila, če bodo slučajno kar cel film v avtu posneli...Meni je blo res zeh, žal.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users