Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#1981 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 07 May 2011 - 03:40 PM

QUOTE(nutella` @ 7. 5. 2011 - 15:46) View Post

Muradov losjon. Pri slednjem me rahlo skrbi, ker je ful punc pisalo da se jim je koža zarad njega zapacala

To me pa res preseneča, ker ni K, niti masten. Ima butylene glycol, ki v redkih primerih zapira pore, ampak to ga ima velika večina vlažilnih krem in tudi pudrov, hm.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1982 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 07 May 2011 - 03:55 PM

Ja saj vem, tudi mene. Ampak:

QUOTE(FlowerPower @ 16. 2. 2011 - 23:22) View Post

A res? ohmy.gif (men je pa tolk zapacala kožo v treh dneh, da sm mela se dva tedna kaj za 'počistit' cry.gif , cudno, ker večina poroča, da jim res odgovarja...)

QUOTE(Princeska @ 17. 2. 2011 - 12:15) View Post

Meni je včasih fenomenalno odgovarjala, sem jo pa nanesla kake 3 tedne nazaj par dni zapored in mi je naredila take podkožne, da je bla dermatologinja zelo huda name laugh.gif

Je pa res, da si ti rekla da so vmes sestavo spremenili, mogoče sta onidve imeli staro. hmm.gif

In tak ko je drag bi mi blo škoda, če bi pol dejansko sranje delal. Sicer pa, zdaj ko študiram, predvidevam da se bi dalo kaki tester dobit, a? V lekarni bi se dalo mogoče?
  • 0
Memento mori.

#1983 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 May 2011 - 05:02 PM

Jaz sem se ravno danes za probo namazala s tem Murad-ovim, in mi je ZELO všeč. Lahek, ampak ne preveč (da je čez 10min že enako, kot da se sploh ne bi namazal). Se mi zdi, da vlaži dobro. Pa koža je mehka.
  • 0

#1984 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2011 - 06:52 PM

QUOTE(nutella` @ 7. 5. 2011 - 15:46) View Post
kar sem razbrala od tebe, Fluffy, pa sklepam da bi Clinique priporočala bolj kot tega od Nuxe?

Ja, jaz bi ga bolj priporočala. Mi bolj paše finish na koži, je lepše razmazljiv. Ampak je cenovno malo zasoljen,
če nisi glih nabit z denarjem, ti zna naenkrat se toliko skeširati predstavljati rahel problem, čeprav je zadeve kar
125ml in traja zelo dolgo ... tak da je dejansko, če vse pretehtaš, cenovno kar ''ugoden''. Tale od Nuxe pa tudi
ni slab, še zdaleč ne, je precej kvaliteten, ga je pa 30ml in stane 23€, pa spf ima (za ene prednost).
Se pa da DDMG dobiti na Jagodi ceneje, ampak zadnje cajte so neusmiljeni in bi sigurno plačala davek. Na ostalih
straneh iz Evrope ga pa nisem zasledila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1985 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 May 2011 - 09:01 AM

Sem ga našla na eBayu za 28 funtov, se pravi nekje 31€ (top rated seller), tako da za 125ml proti 23€ za 30ml lahko rečem da se ta dosti bolj splača, ker vem, da ga bom imela za celo poletje, če ne še kje več.
To, da DDMG nima zf mi ne igra neke vloge, mogoče mi še celo bolj paše, rada bi imela nekaj res izredno lahkega in izključno vlažilnega, tako da je ta gel idealen.
  • 0
Memento mori.

#1986 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2011 - 03:59 PM

Aja, ok, jaz preko ebaya ne kupujem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1987 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 May 2011 - 05:05 PM

Zakaj pa, če smem vprašat? Zanima me, ker sem sama dobila že ogromno res nenormalno dobrih zadev (kar se tiče same cene in časa dostave), ki jih verjetno nikjer drugje ne bi mogla.
  • 0
Memento mori.

#1988 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2011 - 08:15 PM

Vem, da se da dobiti svašta in zelo ugodno, ampak mi je totalno antipatičen in zaenkrat nisem imela nobene
take velike potrebe po njem, da bi šla čez to antipatijo.

• 0

#1989 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 May 2011 - 09:28 PM

Ja, to pa priznam, spletne trgovine so dosti bolj pregledne in prijetne za naročanje in tudi sama najprej iskani izdelek preverim na le teh.
  • 0
Memento mori.

#1990 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 08 May 2011 - 10:39 PM

Haha, prebrem naslov teme "krema za obraz" in zadnji post je bil od "nutella" in me presine, da si nekdo maze Nutello na obraz. I was like woot.gif yes please for a second. : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1991 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 May 2011 - 10:41 PM

moj sindrom te daje, laugh.gif. marmelada pa kruh brez masla press.

da nam sam OT: nutella, js ti lahko pošljem še mal DDMG, ga tko redko uporabljam zdaj, da mi je škoda, da mi stoji. javi mi na ZS, če hočeš.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1992 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2011 - 12:34 PM

Jaz sem včeraj nabavila Alverde Alpenrose serum in po dveh uporabah lahko trdim, da mi je zaenkrat všeč.
Lahek, fantastično razmazljiv, dobrih sestavin, pa dišeč (čeprav ima neko čudno komponento v vonju, hm).
Super bo za čez noč in za doma. Pušča pa rahel film, ki me nekoliko moti, a preživim.

• 0

#1993 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 06 June 2011 - 11:27 AM

Jaz tudi razmišljam, da bi nabavila Alverde serum. Bi ga pa uporabljala ponoči, za pod kremo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1994 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2011 - 01:30 PM

Imaš suho kožo? Jaz imam normalno in mi je serum čisto dovolj, ne rabim še dodatno kakšne kreme.

• 0

#1995 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 06 June 2011 - 01:40 PM

Mešano imam, za moje pojme. Se mi rada zmasti, pogosto imam tudi težave s suho in luskasto povrhnjico. Zdaj imam isto kremo za čez dan in ponoči in sem mislila, da bi mogoče za zvečer dala pod kremo še serum, da bi bilo vse skupaj bolj hranljivo. No, saj bom še videla. Bi mi pa bil serum tudi za čez dan pomoje dovolj, ker mi je lansko poletje Balea Aqua serum čisto ustrezal.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1996 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 June 2011 - 12:06 PM

Meni zdejle čez poletje nenormalno odgovarja Murad Oil control matifier, edini, ki mi nuca še kot primer, ima spf15 in res matira, meni še mozolje posuši.
Skin Perfection od Murada je bil meni le za zimo, zdej bi mi bil preveč. Nuxe nisem probala, DDMG pa sem, a me ni navdušil. Sej res, mislim, da mam še en testerček doma, moram sprobat, kako se zdej obnese.

Za zvečer mam pa zdej skoz Garnierov Pure gel. Nenormalno mi pomga!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1997 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 07 June 2011 - 02:33 PM

Jaz pa zadnje čase uporabljam samo še Essence My Skin tonik, nobene kreme, pa imam tako lepo kožo, kot nikoli prej.
Ne vem, kje je finta, ker sem imela pred tem super nego - zjutraj Murad Skin Perfecting Lotion, zvečer pa Avene Cleanance K.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1998 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 June 2011 - 12:05 PM

Sem danes nabavila Alverde Alpenrose serum. Po prvi uporabi deluje obetavno, ima res nek zanimiv, poseben vonj, ampak mi je všeč. Super se razmaže, takoj vpije. Če mi bo ustrezal, bo kar stalnica čez poletje, ker mi je Vichy-jeva Essentiels skoraj malenkost preveč, v tej vročini.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1999 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 June 2011 - 12:44 AM

QUOTE(tasika @ 10. 6. 2011 - 12:05) View Post

Vichy-jeva Essentiels

za kater tip kože pa imaš?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2000 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 11 June 2011 - 11:00 AM

Za suho kožo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users