http://www.delo.si/g...abo-kartic.html
Posted 17 May 2013 - 12:31 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 May 2013 - 04:55 PM
Me ne bi tako ganilo, če ne bi bila oblikovalka, ampak tole je pa za bruhat. In v tem primeru se kaže splošni odnos do oblikovalskega dela pri nas.
https://m.facebook.c...265166920191742
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 May 2013 - 03:53 PM
bolj spada v kategorijo: saj ni res...pa je!
V petek odkorakala iz zapora, danes pa je za njo razpisana tiralica
Posted 20 May 2013 - 06:23 PM
To je prav adijo, kaj se dogaja v naši državi. ciganistan
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 May 2013 - 06:56 PM
Posted 20 May 2013 - 07:00 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 May 2013 - 09:10 PM
OMFG, za**bavanje v glavo je res preseglo že vse mogoče meje.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 May 2013 - 09:11 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 May 2013 - 01:23 PM
Tako kot vsak poljub na dojenčkovo ritko ni pedofilija, tako tudi vsak plosk po riti ni pretepanje.
Dobro napisano.
Posted 21 May 2013 - 01:27 PM
na to temo sem gledala tv klub na poptv v soboto. tudi super povedano, še enkrat sem ugotovila, da je juhant car.
Posted 22 May 2013 - 07:19 AM
Posted 22 May 2013 - 12:12 PM
Posted 22 May 2013 - 12:35 PM
Po novem utegne biti kontracepcija v Sloveniji manj dostopna. Enajstega maja je začel veljati novi Pravilnik o razvrščanju zdravil na listo, ki bo spremenil predpisovanje in plačevanje nekaterih zdravil. Ginekologi so ogorčeni, saj se bojijo, da bodo po novem brezplačno dostopne predvsem stare, manj varne oblike hormonske kontracepcije, novejše oblike z manj neželenimi učinki pa bo treba doplačati.
http://www.mladina.s...a-emancipacija/
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 May 2013 - 03:08 PM
Saj tako je včasih bilo, jaz sem Yasminelle en čas plačevala.
Posted 22 May 2013 - 03:14 PM
A ne bi blo fajn, ce bi imel moznost na mesec dobit doloceno kvoto kondomov na recept? STDs anyone?
Posted 22 May 2013 - 05:08 PM
Super. :/
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 May 2013 - 05:41 PM
A ne bi blo fajn, ce bi imel moznost na mesec dobit doloceno kvoto kondomov na recept? STDs anyone?
Hehe, ja, to bi bilo super.
Mene to sicer ne gane, saj ne uporabljam tablet, niti jih nikoli nisem. Mogoče bo pa plačljivost spodbudila koga, da zamenja obliko kontracepcije in izbere kaj nehormonskega.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 May 2013 - 06:53 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 May 2013 - 10:09 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users