Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1981 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 06:08 PM

90% žensk mi gre na jetra do onemoglosti.
Ker so glupe kokoši, tako glupe, da smrdi od njih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1982 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 09 February 2010 - 06:19 PM

S tipi je pa enako.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1983 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 06:23 PM

Ej, ni. NI sploh. Tam je % precej znižan.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1984 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 09 February 2010 - 06:25 PM

Potem pa skoraj enako. Jaz sem bila itak vedno raje v moški družbi. So pa izjeme.

O tem imajo nekatera babšeta ogromno za povedat sicer. sleep.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1985 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 February 2010 - 06:29 PM

tudi jaz...

na živce mi gre ena sošolka k misl da je najbul pametna na celm svet, pol pa ko jo hočš popravt da pač nima prav, te bo pa začela napadat od kod js to vem da ni to tko kukr si je ona vmisnla.... pa zmerjat z nekimi bednimi forami k jih vrjetn še sama ne zastop... da pol izpade največja psica...prav ji je!!! kuzla
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1986 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 February 2010 - 10:31 PM

Ko te nekdo sili, da ješ nekaj, česar nočeš - konstantno.
Pa da si nikakor ne zapomni, da si že prejšnjič to stvar odklonil. rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1987 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2010 - 10:41 PM

In potem si še ti najbrž nekulturen, ker odklanjaš. sleep.gif

• 0

#1988 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 February 2010 - 02:22 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 2. 2010 - 20:04) View Post

Valentinovo in vse v povezavi z njim.

Jaaaa! down.gif

+ Sneg verymad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1989 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 10 February 2010 - 02:31 PM

^^ Ja, za tri leta vnaprej ga je dovolj. Ne, nisem tečna, ampak kar je preveč, je preveč, mamicu mu ...
Pizda, kot da smo v Sibiriji.

• 0

― V. Van Gogh

#1990 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 February 2010 - 04:06 PM

Mja, mene je tudi sneg rahlo začel motit.
Namreč, nikoli nisem imela škornjev za v sneg, zdaj pa izgleda, da jih bom morala nabavit. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1991 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 February 2010 - 05:24 PM

Na živce mi grejo ljudje, ki non stop jamrajo. Enim res NIKOLI ni nič prav in so prav odvisni od fiksa morebitnega sočutja drugih. Čustvene pijavke. Mrš!

Pa ne me narobe razumet. Sem prva v vrsti, ko je teba pomagat, prisluhnit, a ne takim, ki nimajo dneva, ko jim kaj ne gre narobe, ker pač raje izberejo pogled skozi temna očala. ninja.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1992 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46114 posts

Posted 10 February 2010 - 07:17 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 2. 2010 - 18:04) View Post

Valentinovo in vse v povezavi z njim.

agree. Jaz imam raje, da se spomni s kako pozornostjo med letom kot pa zdaj, ko te na vsakem koraku filajo s srčki...
  • 0

#1993 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 10 February 2010 - 07:22 PM

To, da čist VEDNO ko zapade sneg vsi govorijo (te službe za pluženje pa to), kako jih je sneg PRESENETIL. Pa vedno že en teden prej napovejo 30 cm snega, potem so pa vsii toooookk preseeneečeni.

Svašta down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 10 February 2010 - 07:30 PM

Tega službe za pluženje ne govorijo. To govorijo idioti, ki jim ne gre v glavo, da ne glede na to, da imaš zadosti plugov in vse na delu, da pač ne morejo bit povsod hkrati in ne more bit vse spluženo, če ves čas pošteno pada. Žal. Ne gre.
  • 0

#1995 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 10 February 2010 - 07:33 PM

Ja zdej sem glih poslušala poročila in spet kako so jih presenetil, nevem, pol pa po poročilih to skos govorijo. biggrin.gif Sej jst čist razumem, da se ne da, sej je logično ker itak vse kar splužijo v naslednji uri nazaj zapade.
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 10 February 2010 - 07:36 PM

Je kar ustaljena fraza ratala biggrin.gif. Zadnje čase sem to sprebrala samo v blazno pametnih komentarjih na raznih 24ur ipd, ko se pritožujejo, ker bi mel najraje en plug, ki bi ko bus vozil od njihove bajte do njihove službe al ne vem kaj smile.gif.
  • 0

#1997 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 10 February 2010 - 07:37 PM

laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1998 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 February 2010 - 07:55 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 2. 2010 - 17:24) View Post

Na živce mi grejo ljudje, ki non stop jamrajo. Enim res NIKOLI ni nič prav in so prav odvisni od fiksa morebitnega sočutja drugih. Čustvene pijavke. Mrš!

aha rolleyes.gif

• 0

#1999 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 February 2010 - 07:59 PM

QUOTE(Nincha @ 10. 2. 2010 - 19:22) View Post

To, da čist VEDNO ko zapade sneg vsi govorijo (te službe za pluženje pa to), kako jih je sneg PRESENETIL. Pa vedno že en teden prej napovejo 30 cm snega, potem so pa vsii toooookk preseeneečeni.

Svašta down.gif

Ja folk najbolj jamra, ker ne pridejo iz službe tako kot po navadi, ampak se veliko dlje vozijo in potem pošiljajo v tri krasne te k plužijo- kako naj plužijo, če pa so stoječe kolone... En ogromen plug zavzame skoraj dva pasova!
  • 0

#2000 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 February 2010 - 08:03 PM

Ja, moram napisat, da gre tudi meni tak folk totalno na K, ker hočejo, da najprej pred NJEGOVIM blokom počistijo, pa pločnik po katerem ON hodi, pa četudi živi nekje na obrobju LJ, kjer je gostota prebivalstva 1 na kvadratni kilometer. Ja, on je BOGI, in cel sistem je beden, ker mu mihče ni prišel splužit ob 05.00 (ker takrat se ON zbuja), in mu še rit obrisat. Ma mrš nekam.

In plužijo non stop in delajo celo noč. rolleyes.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users