Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#181 Jeny

Jeny

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 23 July 2005 - 12:56 PM

QUOTE(tinca)
QUOTE(Jeny)
Mi je bolj všeč Curls Rock Leave-In Moisturizer, vlažilni regenerator za kodre, ki se ne izpere (Tigi, Catwalk). je cene! smile.gif

....evo to sem iskala IPB Image , a je res tako v redu? Kakšna je pa cena? Saj to je tisto v okrogli svetlo modri steklenički, a ne?

Ja, to je tista tekoča stvar v svetlo modri steklenički. Meni je všeč, saj z njim lahko povdarim svoje valovite lase, ki tako postanejo bolj kodrasti ( če izdelek nanesem na oprane, vlažne lase). Če pa izdelek nanesem na suhe lase in jih pri tem mečkam, so povdarjene le konice las. Lahko pa jih nanašam tudi gladko, po celi dolžini las ter jih zraven še češem, pa so potem popolnoma gladki. Jaz sicer las ne sušim s sušilnikom, ampak naravno, na "zraku", tako, da bi bil mogoče s sušilcem še večji učinek?! tongue.gif Na lase ga nanašam tudi po sončenju, ko so moji lase bolj suhi ter jih tako znova "oživim"! Ta vlažilni regenerator imam že kar nekaj časa (količina, 250 ml), mislim pa da je bila takrat cena 2.950,00 SIT, mogoče se je pa umes kaj podražil, vendar verjetno ne veliko.
  • 0

#182 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 July 2005 - 08:06 AM

postala sem ponosna lastnica TIGI catwalk curls rock curla amplifier! in je super! imam take kodre, da mi nihče ne verjame, da je to samo naravno na zraku posušen las!!! zelo zadovoljna laugh.gif
  • 0

#183 wilma

wilma

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 200 posts

Posted 26 July 2005 - 09:02 AM

Jaw dekleta..mislim, da vem kaj bo moj naslednji nakup. biggrin.gif
  • 0

#184 Jeny

Jeny

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 26 July 2005 - 11:17 AM

QUOTE(-supergirl-)
postala sem ponosna lastnica TIGI catwalk curls rock curla amplifier! in je super! imam take kodre, da mi nihče ne verjame, da je to samo naravno na zraku posušen las!!! zelo zadovoljna laugh.gif

A to si kupila tisto modro kremo za kodranje las? Pa imaš že naravno skodrane lase, ali imaš bolj ravne pa ti jih tako nakodra?
  • 0

#185 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 July 2005 - 11:32 AM

ja, to je tista modra krema. z mojimi lasmi je pa tako: ravnam si jih, ker nisem zadovoljna s tem kako so skodrani. skodrani so tam kjer ni treba. in mi to ful lepo poudari kodrčke, da zgleda cool. ker imam lase take, da če si lase posušim naravno (brez dodatkov) izgledam samo skuštrana. s to kremo pa skodrana!
upam, da sem bila dovolj jasna oz., da razumeš kaj sem hotela povedat!
  • 0

#186 Jeny

Jeny

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 26 July 2005 - 12:20 PM

Ja, to kremo ima tudi ena moja kolegica, ki ima naravno skodrane lase in ji tud ful lepo naredi kodrčke. Jih povdari, loči, doda lesk,... Je zlo dobra krema za suhe lase, saj je kar mastna, a ne? wink.gif
  • 0

#187 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 26 July 2005 - 12:26 PM

glede na to, da imam jaz suhe lase, mi je to res v redu. se tudi ne bi pritoževala, če bi bila še bolj mastna/hranljiva. v bistvu si jo dam tudi na suhe lase, da mi obstoječe kodre poudari (naslednje jutro, če nimam časa za pranje, razčesavanje pa ni najbolj priporočljivo). res fina stvar! priporočam vsem, ki imajo mal skodrane lase pa bi rade hodile naokoli fino skodrane! laugh.gif
  • 0

#188 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 July 2005 - 05:11 PM

ponosno izjavljam, da se nisem mogla premagat in sem si kupila moisture maniac šampon .... biggrin.gif full v redu se peni, zadostuje minimalna količina, full diši, pa full lahke lase mam po njem. vsekakor moj novi favorit ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#189 Lilith

Lilith

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts

Posted 28 July 2005 - 03:45 PM

Jaz pa razmišljam, da bi si namesto likalnika za lase kupila raje tole catwalk curls rock zadevo. Da se že končno nekaj zgodi z mojimi prav neugledno valovitimi lasmi.

Punce ki to uporabljate - ali zmanjša tudi volumen las? Jaz imam recimo ful goste lase in mi gredo kar v širino (uf, je težko to ubesediti). Bi to rešilo moj problem? Bi se bilo fino rešiti večnega spenjanja/ pletenja las. rolleyes.gif
  • 0

#190 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 28 July 2005 - 07:55 PM

takole je z volumnom. jaz sem bila skeptična, ker obljublja volumen. imam pa tako ali tako preveč las. tongue.gif mpak sem se odločila, da probma in se mi ne zdi hudo. res je, da sprednje lase spenm z sponko nazaj, ampak ostalo so pa lepi kodri. za probat je, ker vsakemuu nekja odgovarja. ermm.gif
  • 0

#191 Jeny

Jeny

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 28 July 2005 - 08:44 PM

Tudi jaz mislim, da moraš stvar sprobat, da vidiš. če ti odgovarja. Ta moja kolegica, ki ima to kremo za kodraste lase ima sicer zelo veliko las in volumen. Meni se zdi, da ji ta krema malo obteži las ter tako odvzame malo volumna, hkrati pa kodre lepo definira. Ta balzam za kodraste lase, ki se ne izpere, ki ga imam jaz, pa ne zmanjša bistveno volumna, saj je zelo lahek in ne obteži las. Jaz bi ti vseeno bolj priporočila kremo za kodraste lase! Sprobaj pa boš videla! wink.gif
  • 0

#192 Lilith

Lilith

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts

Posted 28 July 2005 - 08:49 PM

QUOTE(Jeny)
[color=green] . Meni se zdi, da ji ta krema malo obteži las ter tako odvzame malo volumna, hkrati pa kodre lepo definira.

Točno to iščem. Očitno bo treba v shoping. wink.gif
  • 0

#193 Lilith

Lilith

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts

Posted 30 July 2005 - 09:53 AM

Moram, ampak res moram pohvaliti Tigi Bed Head After Party. Imam zelo suhe lase in to je prvi produkt, ki ga lahko nanesem na posušene lase in mi jih v hipu lepo nahrani, brez da bi las obtežil ali zmastil. Lasje postanejo bolj svileni in manj "sršijo" naokoli.
  • 0

#194 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 16 August 2005 - 03:28 PM

[quote=Jeny][quote=-supergirl-]postala sem ponosna lastnica TIGI catwalk curls rock curla amplifier! in je super! imam take kodre, da mi nihče ne verjame, da je to samo naravno na zraku posušen las!!! zelo zadovoljna laugh.gif[/quote]

A to si kupila tisto modro kremo za kodranje las? Pa imaš že naravno skodrane lase, ali imaš bolj ravne pa ti jih tako nakodra?

HGm, kako bi pol ta krema zgledala na mojih laseh, ker mam skodrane če si ji posušim brez česanja! biggrin.gif ermm.gif:
  • 0

#195 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 03 September 2005 - 08:56 PM

Jst pa dobila od TIGI-ja e-mail o novi kolekciji za nego telesa! :color:
TIGI Bed Head Body
Morte bit mal potrpežljive, ker se link odpira kar nekaj časa! Jst mam že ogledanih par stvari biggrin.gif
  • 0

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2005 - 09:34 PM

QUOTE(TASH)
Jst pa dobila od TIGI-ja e-mail o novi kolekciji za nego telesa! :color:
TIGI Bed Head Body
Morte bit mal potrpežljive, ker se link odpira kar nekaj časa! Jst mam že ogledanih par stvari biggrin.gif

Ma ja, jaz tudi že pred cajtom. Samo...... a se dobi to kje v Sloveniji?!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#197 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 03 September 2005 - 09:36 PM

Jap, seveda se! V tistih salonih kot ostale TIGI stvari! biggrin.gif
  • 0

#198 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2005 - 09:39 PM

Ne seri!!! blink.gif Smo se nekaj tu že z bejbami menle, kakšna smola, da tega ni v Sloveniji. A zdaj pa se že da dobit?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#199 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 03 September 2005 - 10:03 PM

Ja samo za nego telesa, make up-a pa ni na žalost! :salut:
  • 0

#200 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 September 2005 - 10:03 PM

QUOTE(Jenna)
Ne seri!!! blink.gif Smo se nekaj tu že z bejbami menle, kakšna smola, da tega ni v Sloveniji. A zdaj pa se že da dobit?

saj je napisala, da so ji sporočili, da pridejo izdelki za telo v slo jeseni. očitno smo jih dočakale. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users