Jump to content

Photo

OFF TOPIC

• Please log in to reply
258 replies to this topic

• Guests

Posted 27 March 2008 - 09:47 PM

Mična je mela ta oglas...in nope, tudi jaz ga ne najdem. Vsaj od včeraj ne.
  • 0

#182 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 March 2008 - 09:49 PM

Pobrisan je.
Zakaj, pa ne vem - al je prodala, al sama umaknila...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#183 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 27 March 2008 - 09:53 PM

Torej celo nisem nora. smile.gif

Mična, je preveč, če vprašam .. zakaj? tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#184 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 28 March 2008 - 03:29 PM

QUOTE(crna @ 13. 3. 2008 - 18:56) View Post

Bom napisala eno grajo.

Na organ mi gre da se nekatere reči osvežujejo dobesedno vsak dan. Preprosto ker je že skoraj malo "vsiljivo". Oglase ščekiram ker me zanima kaj novega je naprodaj, oz. se išče, ne pa da vsak dan berem iste stvari.
Razumem da avtor hoče prodat zadeve, sam v enem dnevu pa oglas medna ne more zdrsnit par strani nazaj da bi ga blo treba osveževat? Pač bo par oglasov nižje, kogar bo zanimalo bo že poscroll-al dol.

Se popolnoma strinjam s tem. Ne rečem, če se vsake toliko osveži oglas. Seveda, da se proda, ni pa tega treba delat vsakič ko se prijaviš na forum.
  • 0

#185 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 30 March 2008 - 01:37 PM

kar se tice micninih postov, sem jih jaz pobrisala, ker je sama izrazila zeljo da se vsi njeni posti pobrišejo.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#186 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 April 2008 - 11:14 AM

Prosim za zaklep naslednjih oglasov:

KLIK

KLIK2

KLIK3

KLIK4

Hvala!

• 0

#187 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 April 2008 - 05:23 PM

Jaz bi pa lepo prosila, če se lahko dve moji temi ponovno odpreta, ker se je punca pač premislila v zadnjem momentu, in stvari niso prodane. Če se to sploh da. ermm.gif

klik1
klik2

thanks.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#188 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 April 2008 - 05:29 PM

Done.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#189 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 April 2008 - 07:32 PM

OK, ful hvala! smile.gif
Pa se da tut naslov teme spremenit?
Prej je bilo: 1. Philosophy Flavored Lip Shine, 2. Max Factor lak, Essence highlighter

• 0

― V. Van Gogh

#190 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 April 2008 - 08:34 PM

Imaš urejeno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#191 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 07 April 2008 - 10:22 PM

Še enkrat hvala. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#192 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 April 2008 - 01:54 PM

Jinadaze a je tisti Manhattan puder komedogen ?
  • 0

#193 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 April 2008 - 04:34 PM

Ni. smile.gif Tukaj je ocena. Meni je sicer ful fajn puder, ampak mi je malo pretemen. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#194 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 May 2008 - 10:24 AM

Da ne bom v temi smetila, Eli, to je svobodna volja določanja cen. Verjetno je tu filozofija, če se ti da peljat do Dunaja, pojdi, ali pa od mene kupi po tej ceni. Jaz sem mnenja, da ne glede na to ali se izdelek odpre ali ne) in tudi sproba), se vrednost zniža. Eni pa ne =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#195 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 06 May 2008 - 10:32 AM

tukaj sem že večkrat prodajala stvari po smešno nizkih cenah, tko da ne bi ravno o tem, koliko naj se znižuje.
Sem napisala da niti ne vem kakšna je cena, tko da če kdo ve, naj mi prosim sporoči pa sem pripravljena znižat. Sicer pa za tako stvar definitivno ne preveč; ga potem rajši obdržim smile.gif
  • 0

#196 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 May 2008 - 10:42 AM

Noben te ne napada =) Zaradi mene je lahko še 3x dražji, jaz teh stvari ne uporabljam veliko. Povedala sem le svoje mnenje.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#197 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 06 May 2008 - 10:51 AM

Joj, nisem misla žaljivo. Sorry, če je tako zvenelo, sam vprašala sem. Lahko, da bi več stal npr. da bi bil LE, ali kaj takega. Nevem, sam vprašam.

Drugače pa se še kako zavedam kako dobrotljive laugh.gif so tvoje ponudbe.

Bi ga vzela sam sem totalno broke trenutno, čakam na štipendijo laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#198 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 25 May 2008 - 06:36 PM

Prosim, če lahko zaklenete naslednja dva oglasa:

OGLAS1

OGLAS2
  • 0

#199 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 27 May 2008 - 06:50 PM

Nekaj me zanima....oblazinjeno kuverto se lahko kupi na pošti? Koliko približno stane?
  • 0

#200 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 May 2008 - 06:51 PM

Ja, dobiš jo na pošti za ene 20 centov.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users