Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3181 replies to this topic

#181 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 16 May 2008 - 03:58 PM

Tukej čist spodaj levo si lahko ogledate posnetek rebekine druge generalke. čist mim down.gif mislim tista kletka in obleka+ ogrinjalo je čista katastrofa.. me prav zanima kam se bomo letos uvrstili laugh.gif
  • 0

#182 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 16 May 2008 - 05:08 PM

Men pa tale komad ni tak slab, Azerbejđan, začetek je res mal tu mač. biggrin.gif

http://www.youtube.c...feature=related
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#183 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 May 2008 - 05:39 PM

Dragica, meni je pa tudi zakon, taki DRAMA začetek, love it.

Že komaj čakam Eurosong!!! yahoo.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#184 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 May 2008 - 05:57 PM

Pri Rebeki me najbolj moti tist njen L, k ga čist po južno izgovori: "Sama na tLeh.."
Obleka je ena največjih katastrof! Tist plašč se sploh ne ujemaaaaaa z obleko. Glede na to da je v svetu mode, bi nekak pričakovala od nje velik več okusa.
Sama koreografija je tud tako bednaaaa, da bolj ne bi mogla bit.

Pa backvokalistke tako fušajo!!!! Čist sm zgrožena!!!!
  • 0

#185 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4161 posts

Posted 16 May 2008 - 06:31 PM

No vsaj drugo vajo je izpeljala, ker pri prvi sploh ni nič hotla več delat, ker kletka ni delala laugh.gif V glavnem zdaj deluje, kot da je vsega preveč in je nepovezano. Ko bomo v torek videli le posamezne kadre in kamere iz različnih kotov, bo mogoče celo zanimivo delovalo. Zvok pa že tak al tak ne more bit nekaj, če je tak posnetk. Ga lahko fajn popači.
  • 0

#186 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2008 - 06:35 PM

Še meni en link, uni ne dela.

Na kolenih prosim. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#187 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 May 2008 - 06:38 PM

A ta link ti dela: http://www.youtube.c...ww.12points.tv/
  • 0

#188 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2008 - 06:39 PM

Aj lav ju, PINEAPPLE! wub.gif
  • 0

#189 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4161 posts

Posted 16 May 2008 - 06:45 PM

Mene je pa Izraelec navdušil oops.gif Kak lepi glasek in pesem.
  • 0

#190 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 May 2008 - 07:04 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 5. 2008 - 19:39) View Post

Aj lav ju, PINEAPPLE! wub.gif

laugh.gif Pineapple blush2.gif
  • 0

#191 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4161 posts

Posted 17 May 2008 - 11:45 AM

Se popravljam pri postu glede Dime, ker zgleda, da so lestev morali odstranit (tehnične težave pri postavitvi odra). Zdaj mora dečko pritegniti na drug način. laugh.gif Punce pripravite se, slekel bo srajco biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif

Samo za punce z zdravim srcem priporočam ogled wink.gif KLIK
  • 0

#192 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 17 May 2008 - 11:50 AM

Patetično. Poleg tega mi je komad mešanca ene Enriquejeve pesmi in še ene, ki je tudi bla na Evrosongu neki let nazaj.
  • 0

#193 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 May 2008 - 12:55 PM

Mene bo sram, ko bo naša pela. Tko prav zares cry.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#194 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 17 May 2008 - 01:10 PM

Hujše kot ko sta bilo DUO PLATIN že ne more biti, no. Takrat sem pa prebolevala sladkorno, pa še komad je bil za en dreck. huh.gif
  • 0

#195 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 May 2008 - 01:17 PM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

To je bila pa taka grozota, da se mi je očitno sama od sebe izbrisala iz spomina, huraaa ! thumbup.gif
  • 0

#196 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 May 2008 - 02:38 PM

Bo mela Rebeka tisto finto, ko se ko čebula slačijo na odro ? Kako domiselno !!!
  • 0
Viens, reste ici!

#197 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 May 2008 - 02:45 PM

jp laugh.gif laugh.gif
Ampak no, ne morš no, kakšno obleko bo nosila. Ne moreš ! cry.gif Pa kako bosta tista dva plesalca zraven oblečena ... ne moreš, ne ! cry.gif
  • 0

#198 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 May 2008 - 03:56 PM

Nole otvara Eurosong!

Novak Đoković, bez premca najpopularniji Srbin na svetu, biće specijalni gost Eurosonga, piše „Sportski žurnal”. Nole će pravo iz Hamburga doputovati u Beograd, gde će u utorak, na prvoj polufinalnoj večeri, svečano otvoriti ovu manifestaciju.
Organizatori su želeli da šampion Australijan opena bude zvezda finala, ali to nije bilo moguće jer dan kasnije počinje Rolan Garos. Ovako, Nole će u utorak otvoriti spektakl u Areni, u četvrtak će proslaviti 21. rođendan, a onda – pravac najznačajniji svetski turnir na šljaci na kojem će, nadamo se, nastaviti seriju uspeha započetu u Rimu i nastavljenu u Hamburgu.
Kako Nole važi za pravog šou-majstora, nema sumnje da će publika uživati. Brojnim imitacijema najvećih asova belog sporta, ali i impresivnim gostovanjima u najgledanijim TV emisijama u Americi, Novak Đoković se već dokazao kao zabavlječ bez premca u sportskom svetu, pa će gledaocima Eurosonga sigurno biti servirano i neko iznenađenje u Noletovoj režiji.

(Mondo)

w00t2.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#199 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 May 2008 - 04:10 PM

WTF bo pa on tm delu? Tenis nabiju na odru z vsemi tekmovalci, nakar ga bodo okronal za zmagovalca Evrovizije in zmaga bo ostala doma. Cunning plan biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#200 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 17 May 2008 - 04:42 PM

Ne se hecat, no!!!
ermm.gif Finska-wannabe metal ermm.gif
Meni je Rusia tak tak, Belorusija ima sicer fajn pesem, sam kaj ko je na isti način narejena ko lanskoletna.
Drugače bom rekla pa sam to-polomia.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users