Dispozicija in diploma
Posted 19 November 2012 - 11:42 AM

Posted 19 November 2012 - 11:43 AM
ne (vsaj pri nas ne)
Ok....sej če bi se, meni ne bi potem nič placa ostalo. Js mam komaj med 30 do 40 strani.
Posted 19 November 2012 - 11:46 AM

Priloge se pa ne štejejo pod vsebino, ne.
Kar je na netu, je ponavadi dokončno

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 November 2012 - 01:09 PM

No, potem je ta dokončna, ampak nima nobenih strani virov. Je pa iz Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede....To je resen faks, al ne?
Sarah...tisto, ko pa anketna vprašanja razlagaš pa delaš grafe....tisto se pa šteje, ane?
Posted 19 November 2012 - 01:17 PM

Posted 19 November 2012 - 01:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 November 2012 - 01:20 PM
ja, to je resen faks
Ok ...i made one bad choise....LOL
Hvala, Sarah

Jeeej, dobra novica.....vse knjige dobim

Posted 19 November 2012 - 01:21 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 November 2012 - 01:25 PM
Zavod dela do 3. Tacajt še dopišem tiste cilje pa namen pa metodologijo....(sam itak bom potem še dopolnila) pa pošlem mentoric...nej pogleda, če ji je kul. Držimo pesti!
Hvala, Sarah

Posted 19 November 2012 - 01:54 PM
Hvala za odgovor.Kalypso....moja tema je Motivacija brezposelnih, kar je bilo najbrž že 57679 krat narejeno....ampak jaz v bistvu dokazujem, da brezposelni niso motivirani. Tako da razen na splošno o motivaciji, brezposelnosti pa o statistikah brezposelnosti v RS in Zasavju ter programih motiviranja, ki jih izvajajo na našem zavodu....nimam kaj velik citirat iz kje. O tem, da so brezposelni nemotivirani bom morala kar svoje zaključke pisat.
Kalypso....a mi lahko poveš, kako si ti to z intervjuji izvedla? Si priložila cel intervju in potem zaključke...ali kako?
Mogoče en predlog... Jaz bi na tvojem mestu intervijiuvala par ljudi, naredila anketo, da bi zvedla zakaj niso motivirani in iz njihovih odgovorov poskusila poiskat odgovor kaj pa bi jih motiviralo...
Jaz sem sem pač imela specifično temo in sem intervijuje v besedilu povzela, ko je bilo to primerno, v smislu "ta pa ta oseba meni, da in sem povzela njeno misel", za tem pa sem navedla v oklepaju, ker so pač zahtevali Harvardski način citiranja (glej link na prejšnji strani) tole: (Priimek I. pers comm., 27 August 2012) - priimek, inicialka imena, osebna komunikacija in datum intervijuja.
Transkribiranih intervijujev nisem prilagala, jih ni bilo obvezno priložiti, pa niti ne bi imelo smisla, ker so bili v slovenščini in jih itak ne bi razumeli.
Lahko citiraš. Ko se boš dogovarjala za interviju, boš itak povedala zakaj sploh bi se rada pogovarjala s temi osebami in če privolijo v pogovor, dajo dovoljenje, da njihovo mnenje in citate uporabiš v diplomski. Jim tudi daš jasno vedet, da boš to kar bodo povedali uporabljeno v tvoji diplomski. Se pa vseeno raje pozanimaj na faksu, da ne bi imela problemov.O super. Torej lahko citiram iz intervjuja stvari, ampak moram pač vprašat (ali celo imet pisno dovoljenje) če lahko osebo citiram v diplomski?
A priloge se ne štejejo pod strani diplomske...al se?
Kot je ančka odgovorila...
Priloge se ne štejejo v oštevičene strani diplomske (če ni drugače določeno v pravilih)ne (vsaj pri nas ne)
Posted 19 November 2012 - 02:13 PM
Sej 30 strani pa najbrž ni tolko težko skup spravit "se tolaži"

Hvala punce.
Najbolj me je strah potem tistega dela v Exelu, ko je treba vse tiste procente računat pa razlagat. Še niti vprašanj za anketo nimam dobro stuhtanih. Do jutri zjutraj jih bom, no.
Posted 20 November 2012 - 06:36 AM
Pa mimogrede, ankete je v resnici fajn delat, tudi tiste obdelave podatkov, čisto not padeš, poleg tega iz njih dobiš ful podatkov in imaš pol diplomske že narejene.
Posted 20 November 2012 - 01:00 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 20 November 2012 - 01:30 PM
Michelle....a res je fajn? Ker jaz se pa najbolj tega bojim..ko bo treba ankete obdelat.

Dokazujam zgolj to, da dolgotrajno brezposelni pa brezposelni, ki nimajo izobrazbe oz. imajo majšo izobrazbo, ter brezposelni, ki so ostali brez dela po dolgem času (npr. starejši). V glavnem brezposelni, ki vejo, da imajo možnost dobiti minimalno plačano delo, niso motivirani. To je pač moja hipoteza, to opažam v moji skupnosti. Itak sem tudi v diplomski to poudarila, da sem se omejila na Zasavsko regijo, pa na določene brezposelne (sploh dolgotrajno brezposelne, no) 50 nemotiviranih brezposelnih oseb najdem klele v eni uri.
Kalypso....mentorica mi je rekla, da je najboljše, da naredim uno anketo s petstopenjsko lestvico. Imate kake predloge za vprašanja? :S
Če ima katera kak predlog za vprašanja....bi bila ful vesela.
Michelle....a čeprav sem se omejila na brezposelne, ki sem jih zgoraj opisala, še vseeno iščem različne izobrazbe pa to?
Al potem iščeš samo med dolgotrajno brezposelnimi...pa temi, ki sem jih zgoraj navedla?
Aja, včeraj sem mentorici poslala in ji vsebinsko vse paše. Razen Cilji, pa namen pa to....ker tega pa še itak ne morem imet, dokler nimam statistik.
Marmelada, res je. Meni bo danes Frčica prinesla tri knjige, ki so citirane, pa ne vem strani citatov. Da lahko poiščem.
Posted 20 November 2012 - 01:42 PM

Nje?
Posted 20 November 2012 - 02:15 PM
Posted 20 November 2012 - 02:18 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 November 2012 - 02:35 PM
To z mentorstvom zna biti obup, mene se vedno strese, ko se spomnim na muke poletja : S.
Posted 20 November 2012 - 02:37 PM

Mi je pa zanimiva tematika...to pa

Posted 20 November 2012 - 02:41 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users