Jump to content

Photo

Trači

• Please log in to reply
710 replies to this topic

#181 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2010 - 08:54 PM

http://24ur.com/eksk...cnih-otrok.html
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#182 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 January 2010 - 10:53 PM

Kojn. bruh.gif
  • 0

#183 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 22 January 2010 - 10:58 PM

ojej, kak je
  • 0

#184 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 January 2010 - 01:45 PM

Big deal. Saj je vsak med nami izjavil kaj podobnega kdaj. Ne dvomim pa o njeni porazni inteligenci.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 January 2010 - 01:54 PM

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#186 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2010 - 05:22 PM

Meni se zdi, da so to njeno izjavo zdej totalno prenapihnili in delajo iz muhe slona, tako kot je že Braunkopf rekla, je že vsak od nas kdaj kaj podobnega rekel, sem ziher, da tudi ona ni mislila nič slabega, ampak ljudje pač takoj zagrabijo kost za glodat.
  • 0

#187 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 January 2010 - 06:11 PM

Lej, če imaš 5000 'frendov' na FB, je jasno, da se bo našel kdo, ki bo tvoje besede interpretiral po svoje, ta človek, ki je to naredil, je sploh ne pozna najbrž. Veš kaj, naj malo pazi na svoje besede, ker je javna oseba, še vedno tako mislim.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#188 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 25 January 2010 - 08:33 PM

Se strinjam s Kinky, je razlika, če se zajebavaš o takih stvareh med kolegi v zasebnosti al pa da pisariš to nekam, kjer lahko bere na tisoče ljudi, sploh če si (wannabe) celebrity.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#189 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 January 2010 - 08:58 PM

Eh, pri nas je itak vsakdo že skoraj celebrity.

Poleg tega pa je ful kilavo, da se nek bv medij kot je 24ur takoj obesi na domnevne žalitve, medtem ko pa nikjer ne poročajo o kakih dobrodelnih udejstvovanjih, oz. le v primeru da je žena že skoraj gola pred objektivom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#190 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 25 January 2010 - 09:19 PM

O 24.ur pa itak ni za zgubljat besed.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#191 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 26 January 2010 - 10:33 AM

Sam tok za info, je Tina nardila ful v dobrodelne namene, med drugim je posvojila črnčka in darovala denar za Haiti, česar pomojem 99% ljudi, ki pišejo takšne in drugačne komentarje, kako bi jo morali najmanj sežgati na grmadi zaradi te objave, NI naredilo! Ampak o tem pa seveda niti besedice. Kakšen primitiven folk, meni gre kar na bruhanje, če komentarje berem.
  • 0

After all this time?

Always.

#192 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 26 January 2010 - 10:37 AM

Nincha, sej je škoda zgubljat besed, dejstvo je, da je večina naroda mrhovinarjev, ki so navdušeni, da je nekdo kiksnil in iščejo tragedijo tam kjer je ni. Pa ni nujno, da gre za Haiti, koliko od teh ljudi misliš, da bi pristopilo in pomagalo, če bi se zgodila prometna nesreča pred njihovim pragom?
  • 0

#193 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 January 2010 - 11:14 AM

QUOTE(Nincha @ 26. 1. 2010 - 10:33) View Post

Sam tok za info, je Tina nardila ful v dobrodelne namene, med drugim je posvojila črnčka in darovala denar za Haiti

Ja sej zato, zakaj je pol potreben tak komentar? huh.gif Če je že tok "ozaveščena" in gre potem kej tazga napisat jo je lahko samo sram. O 24kur pa itak ne bi, mislim zakaj to sploh še obstaja. laugh.gif
  • 0

#194 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 January 2010 - 11:27 AM

Po moje so se 24ur.com kar sami odločili napisati ta članek, pod pretvezo, da jim je nekdo poslal namig, da je to napisala, saj vendar vse pograbijo in pišejo o najbolj bizarnih stvareh, ta ekskluziv je res skupek enih biserov. huh.gif

Nincha, meni se tudi zdi žalostno, da če je res naredila veliko dobrega, se jo bo po tem spominjalo, ampak kriva si je popolnoma sama, ker se je norčevala iz trenutno zelo občutljive teme.

Tudi za črni humor mora biti prava priložnost, in tukaj res ni bila.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#195 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 30 March 2010 - 11:59 AM

Ricky Martin priznal: Sem srečen homoseksualni moški!
http://www.rtvslo.si...ni-moski/226881

Surprise, surprise. rolleyes.gif
  • 0

#196 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 30 March 2010 - 08:35 PM

LOL, kaj, po 10ih letih se je odločil prit iz omare? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#197 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 30 March 2010 - 08:38 PM

He's so 5 minutes ago rolleyes.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#198 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 April 2010 - 08:22 PM

Ljubljanska manekenka Lea Plut gola v Playboyu

Ljubljančanka Lea Plut je leta 2006 postala Supermodel Slovenije. Polet lente je dobila tudi potovanje v New York in od takrat naprej je uspešna manekenka. Dela v New Yorku, Milanu, za nameček še pridno študira; zadnji letnik Visoke šole za podjetništvo je končala na Danskem, zdaj se spogleduje z magisterijem.
Za majsko številko slovenskega Playboya je pozirala fotografu Alešu Bravničarju, v Playboyu pa so zapisali, da je lepotička na vsaki fotografiji na spletu videti drugače, kot da gre za drugo dekle. Lea Plut pravi, da " je za to kriv njen kameleonski obraz, ki ji omogoča, da se z drugačnimi ličili in pričesko skorajda popolnoma spremeni."

IPB Image

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#199 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 April 2010 - 08:28 PM

Ok, tale zadnja slika je PRECEJ lame. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#200 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 15 April 2010 - 07:34 AM

laugh.gif

Kot da si je iz riti to privlekla. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users