Italija
Posted 14 July 2011 - 04:10 PM
ciao
Posted 15 July 2011 - 07:41 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 July 2011 - 07:47 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 July 2011 - 07:58 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 July 2011 - 11:22 AM

Posted 16 July 2011 - 11:49 AM
Jaz sem bila zdaj med prazniki na enodnevnem izletu v Milanu in me ni navdušil. Razen glavnega trga, kjer sta katedrala in Galleria Vittorio Emanuele in gradu družine Sforza (Castello Sforzesco) se mi zdi mesto kar zanemarjeno in kljub množici ljudi na ulicah, ni tistega pristne duše, ki jo lahko začutiš v nekaterih mestih. Sicer je res, da sem bila tam samo en dan, ampak po navadi je to dovolj, da dobim nek prvi vtis o mestu.
Je pa Milano raj za nakupovanje. V centru mesta je res ogromno trgovin - od Zare, Bershke, Benettona do Louisa Vuittona in Prade. Tam lahko brez problema zapravi ves dan.
Second Hand trgovinic pa nisem videvala. Sorry. Bosta pa definitivno našli kaj zase, ker trgovin je res na pretek.
Posted 16 July 2011 - 09:44 PM

Posted 18 July 2011 - 12:59 PM

V Pisi kamorkoli pogledaš boš videl random ljudi ki stegujejo roke v zrak, prav noro zgleda. Tako, da sem seveda morala to storiti še sama

Firence

Morate, res MORATE poskusit sladoled v Perché no, imajo nore okuse in milo rečeno božanski sladoled. Ki pa je nažalost zelo drag. Jedle smo samo sestra, mami in jaz, vsaka drugo najmanjšo možno "porcijo", pa smo dale 12€. Sama sem imela sivko in tropsko sadje, love <3

Famozna kavarna, kjer vroča čokolada stane 7,5€, mami si jo je naročila pa ni bila nič posebnega tak da je to kr neko nabijanje cen.

Še par utrinkov iz Sienne in San Gimignana

Da naredim malo lušte

Hiša, v kateri smo bivali

Čudovita, čisto v toskanskem stilu, krasna okolica, ogromno rož, perfektna travica, ko smo prišli nas je za dobrodošlico čakala steklenica belega vina, sveže spečena pita in razni domači pičkoti, škoda da nismo znotraj nič poslikali, je bilo vse zgrajeno v takem starinskem podeželjskem slogu, ful lepo, okrasne škatle od piškotov iz leta 1884
V četrtek, termalni vrelci (žveplena voda) in H&M lepe kopalke!

Večerja in dve najljubši sliki

Bottom line: I <3 Toskana !

Ne, res.... če bom kdaj velika in bogata bom v Toskani imela vikend z bazenom, ko smo se vozli smo videli ogromno veličastnih vil z pravimi drevoredi in dvovozi, ogromnimi bazeni, sanjsko!
Posted 24 July 2011 - 02:37 PM

Frčica, nisem dobro razumela. A vidva sta šla na Etno z gondolo ali sta pešačila? Gondola stane 53€, če sem prav razumela, nahaja se pa kje?
Posted 24 July 2011 - 05:45 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 July 2011 - 11:14 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 July 2011 - 11:19 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 July 2011 - 06:33 AM
nutella

Frčica, nisem dobro razumela. A vidva sta šla na Etno z gondolo ali sta pešačila? Gondola stane 53€, če sem prav razumela, nahaja se pa kje?
Kalypso, z gondolo sva šla. Na vrhu potem še pešačiš, ampak ni hujšega. Stane 53€, gondola je na južnem delu etne, dostop se imenuje refugio sapienza.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 July 2011 - 08:09 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 July 2011 - 10:05 AM
Brala sem tudi, da v bližini Catanie (do 20 min vožnje) ni nekih lepih plaž. A to drži?
Posted 25 July 2011 - 10:19 AM
Če si mislila to, potem ene 2-do max 3 ure. Računaj pa na to da midva nisva nič čakala v kakih vrstah, kako je v sezoni pa ne vem.
Okoli Catanie res ni nekaj posebnega plaž, plaže so tudi bolj na soncu. Sestra je bila v San marcu, baje je lepo. prilagam sliko z neta:http://www.flickr.com/photos/17662905@N05/5017227572/ je pa tole dlje od tvojih želenih 20 minut

Posted 25 July 2011 - 10:27 AM
Uf, San Marco je povsem na drugi strani. Zgleda ful lepo, ampak predaleč. Časovno sva omejena, tako da bo verjetno padla kar Etna.

Posted 25 July 2011 - 10:48 AM

Etna je super, res kot drug svet. Pa ustavi se kod pod njo, kjer je še vse zeleno-vse ful diši. Upam, da mimoza še cveti

Posted 25 July 2011 - 11:04 AM
Pred Sicilijo pa si bova ogledala še Herkulaneum.

Posted 25 July 2011 - 11:22 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users