Jump to content

Photo

Najbolj nerodno vam je bilo...

• Please log in to reply
308 replies to this topic

#181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 August 2007 - 09:03 PM

laugh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#182 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 August 2007 - 09:18 PM

QUOTE(crna @ 7. 8. 2007 - 21:54) View Post

Vmes se mu je vse odvijalo kot slow motion film biggrin.gif .

Ja, nepozabni trenutek, za katergea si je želel, da bi trajal večno biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 August 2007 - 09:29 PM

Ah, pejta se solit. biggrin.gif tongue.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#184 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 August 2007 - 10:05 PM

... In se mu je odtlej predvajal vsako noč v stanju REM, nakar se je zbudil prislinjen na blazino smile.gif . Hec, ampak tko ti je lahko še bolj nerodno wink.gif .

No jst sem se v ponedeljek spotaknila v BTCju, ker sem izkala Kalček. Mi je blo mal nerodno. (da nism ot)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#185 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 07 August 2007 - 10:31 PM

Točno!! idea.gif Par dni se nisem mogla spomnit, kako se imenuje ta band, prav ob živce me je spravljalo. verymad.gif Hvala! kiss1.gif

No, pozabla sem povedat, da sem se danes skor ubila. cripple.gif Ko sem šla na faksu (vpis) dol po štengah (čist zlizanih, še marmor je hrapav napram njim, jaz pa v sandalih z lesenim podplatom), sem se elegantno stegnila čez 15 stopnic - nazaj, ujela sem se z rokami, tut rit ni ušla brez bolečin. butl.gif Brez praske, samo par modric me čaka! hooray.gif

No, zaklela sem, kot se spodobi, za mano pa hišnik in en hot bodoči sošolec. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#186 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 August 2007 - 09:40 AM

OT: tole z Jinino naramnco mene spomne na moj maturanc. sem imela obleko po meri in sem bla spod brez modrca, ker ni bil potreben. in smo si mogl naštelat une nagravžne nagljne preden smo šli v dvorano plesat in si jaz svojega nisem mogla sama (sem mela po dekotleju obleke žico in pač nisem mogla sama zadet mehkega dela) in sem prosila enga sošolca. on pa zagrab tko zgornji rob obleke, da ima dlan pač pod obleko in mi naštima uno grdo rožo, pol pa še kr roko tko drži in počas reče: špela, a ti nimaš modrca uspod?! js pa tko: ja, pač ga nimam, a je to kej tazga? in se pol model dere tam v backstageu, da špela pa nima modrca slap.gif kok smo se režal laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#187 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 08 August 2007 - 10:25 AM

QUOTE(Špela @ 8. 8. 2007 - 10:40) View Post

OT: tole z Jinino naramnco mene spomne na moj maturanc. sem imela obleko po meri in sem bla spod brez modrca, ker ni bil potreben. in smo si mogl naštelat une nagravžne nagljne preden smo šli v dvorano plesat in si jaz svojega nisem mogla sama (sem mela po dekotleju obleke žico in pač nisem mogla sama zadet mehkega dela) in sem prosila enga sošolca. on pa zagrab tko zgornji rob obleke, da ima dlan pač pod obleko in mi naštima uno grdo rožo, pol pa še kr roko tko drži in počas reče: špela, a ti nimaš modrca uspod?! js pa tko: ja, pač ga nimam, a je to kej tazga? in se pol model dere tam v backstageu, da špela pa nima modrca slap.gif kok smo se režal laugh.gif

laugh.gif laugh.gif Hudooooo. Ful si dobr odreagirala... tko čist jebiveter wink.gif

Men je blo pa včer ful nerodn, k sm šla ob 15h v mesto z busem. Na busu sm sedela čist na soncu in sm itak švicala... Švicala pa sm očitno tud ful v rit laugh.gif Z busa sm šla ful samozavestno, še po postaji sm se gibala brezskrbno, nakar pomislm, da mam dejansko mokro rit. Zasukam glavo proti riti, najprej v levo, nato še na desno. In kaj vidiiiiim????? Moker flek!. Celo rit sm mela mokro in to se je dejansko videl čez hlače. Nerodn mi je blo za popiiiii. Dobr da sm mela takšno torbico, da sm le delno prikrila mokro rit.... Ful sm bla jezna. Teh hlač ne bom mela več oblečenih v tako vročem vremenu verymad.gif laugh.gif
  • 0

#188 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 08 August 2007 - 10:30 AM

QUOTE(ananas @ 8. 8. 2007 - 11:25) View Post

Men je blo pa včer ful nerodn, k sm šla ob 15h v mesto z busem. Na busu sm sedela čist na soncu in sm itak švicala... Švicala pa sm očitno tud ful v rit laugh.gif Z busa sm šla ful samozavestno, še po postaji sm se gibala brezskrbno, nakar pomislm, da mam dejansko mokro rit. Zasukam glavo proti riti, najprej v levo, nato še na desno. In kaj vidiiiiim????? Moker flek!. Celo rit sm mela mokro in to se je dejansko videl čez hlače. Nerodn mi je blo za popiiiii. Dobr da sm mela takšno torbico, da sm le delno prikrila mokro rit.... Ful sm bla jezna. Teh hlač ne bom mela več oblečenih v tako vročem vremenu verymad.gif laugh.gif

Joj, hudo. To se je men tut podobno zgodil in pol sem si rit sušila z unim fenom na WC v Šparu. oops.gif Tistih hlač verymad.gif , ki sem jih mela takrat na riti nisem nikol več oblekla.

Enkrat me je pa dež dobu in sem bla tut čist mokra.Seveda sem se spet šla sušit na WC. Še malo pa mi bo prišlo tole v navado. laugh.gif
  • 0

#189 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 August 2007 - 10:57 AM

Meni se to tud zgodi v enih hlačah, ki pa naj bi ble nek poseben čist tanek bombaž, še najlažje za nosit poleti. In sem že parkrat fejst švicnila, pa se ni velik poznal ker so črne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#190 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 04 May 2008 - 07:37 PM

.
  • 0

#191 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 May 2008 - 07:43 PM

QUOTE(Frida @ 4. 5. 2008 - 20:37) View Post

un se je pol tko usedel nekam, da vsakič, ko sem pogledala v uno smer, me je bulu. slap.gif

mogoče še ni nikoli videl nobene dečve, ki lula, pa si mu bila fascinatna. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#192 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 04 May 2008 - 07:50 PM

Ful dobr. huh.gif laugh.gif

• 0

#193 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 06 May 2008 - 07:26 PM

Najbolj nerodno mi je bilo ... Ko sem na eni čagi namesto svojega fanta (zdaj že bivšega) objela njegovega prijatelja po pomoti ... Od zadaj sem gledala, podobne višine in las sta, pa še tema je bila ... Takrat bi se res najraje pogreznila nekam.

Hudo nerodno in sram mi je blo tud ene 3 mesce hodit okoli lani, ko sem mela lase čisto v razsulu, uničene in so zgledali kot bi me elektrika stresla in sem bla podobna strašilu.
  • 0

#194 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 May 2008 - 07:50 PM

Zadnjič sem prišla v razred cela huda z novim trenčkom-in z listkom s ceno na rokavu. wacko.gif
  • 0

#195 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 18 May 2008 - 05:03 PM

sicer je blo sošolki bol nerodn k men ampak ok
u petk smo šli s sošolci u tuš nakupt kao vse za piknik (sladoled, žličke, vodko...) in smo si hotl razdelit da bo usak neki plaču. pa se jav sošolka eh bom js plačala k sm lih dobila keš. in mi tko ok no bomo pa mi drugič. pa pridemo do blagajne pa se prodajalka tam 10 min. muč s kartico k ji ni potegnla. račun je biu pa neki čez 20 € med tem se nabere povno folka pa še 3 blagajne so sam delale in so bli usi zgužvani tam. pol pa reče prodajalka pred vsemi punca limit ti je poteku in ona ne ni šans (pol smo mi plačal tisto) in gre pogledat na bankomat ka je s kartico. prode nazaj pa reče: kartica mi je potekla
  • 0

#196 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 May 2008 - 05:17 PM

QUOTE(reddish ancha @ 6. 5. 2008 - 20:26) View Post

Najbolj nerodno mi je bilo ... Ko sem na eni čagi namesto svojega fanta (zdaj že bivšega) objela njegovega prijatelja po pomoti ... Od zadaj sem gledala, podobne višine in las sta, pa še tema je bila ... Takrat bi se res najraje pogreznila nekam.

Mene je od kolegice tip na tak način enkrat skoraj zažvalil biggrin.gif . Unlol.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#197 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 18 May 2008 - 05:49 PM

Zelo neprijetno mi je blo donas zgodaj zjutraj no nisem znala hodit naravnost in definitivno nisem znala se usest na školko laugh.gif
ko sm se zjutrej zavedala kakšni izgredi so bli je bla prva stvar: ne več alkohola (kao) biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#198 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 August 2008 - 01:55 PM

js sm bla pa zadnič s fantom u čatežkah na tistih valovih, pa sm mela ene kopalke da so mi komi pokrile joške in se odpravlam ven iz vode, me vrže na tla, kopalke se zamaknejo, js se ustanem usa samozavestna pol pa pogruntam da mi pol jošk ven gleda fant se mi pa smeju rolleyes.gif mad.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#199 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 August 2008 - 02:02 PM

laugh.gif

Meni se je majca tudi enkrat odvezala pri vratu, ko sem stala alkoholizirana za šankom in nekaj strašno debatirala, nimam pojma s kom, ter ponujala na ogled celotne joške v ne ravno prekrivnem modrcu.
Ne vem, kak dolgo sem bla tak, niti ali sem sama opazila ali mi je kdo povedal. mad.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#200 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 24 August 2008 - 08:20 PM