prvič
Posted 13 February 2007 - 02:57 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 February 2007 - 06:12 PM
Takrat sem bila v srednji šoli in imela par sošolk, ki so svoje razdevičenje naznanile celemu razredu (RES nas je zanimalo

In seksat sem začela ko je MENE zamikalo. Sicer sem mela pri petnajstih fanta, ki je praktično vsako temo najinega pogovora znal v pol stavka preusmerit na to "kdaj bova midva že enkrat...", a hvalabogu nisem podlegla njegovemu mišljenju, niti mišljenju vrstnic, ki so seksale zaradi samopromocije.
Posted 13 February 2007 - 06:30 PM

Bolelo me je kar fejst, še par ur po tistem. Krvi je bilo tudi za kako žličko. Potem ko sva pa drugič, sem ugotovila, da mi očitno prvič ni predrl cele deviške kožice in zato je tudi drugič bolelo in bilo malo krvi.

Z njim sem bila potem še kake 4 mesece, in v vsem tem času nisem doživela orgazma, čeprav sva seksala vsaj 3x na teden.

No, ko pa sem spoznala svojega zdajšnjega fanta, se je pa vse spremenilo in že prvič ko sva, sem ugotovila, kaj je to pravi orgazem.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 February 2007 - 06:34 PM
Posted 13 February 2007 - 06:57 PM

sam hotla sm rečt da niso vse te tamale ene kurbice k se hočjo sam z enim dol dt ampak je kera s tistim fantom pol tud dejansko dolg v zvezi
no če smo že lih pr tem...a je možno recimo če se že ful zgodi v enga zaljubiš in pol zlo zgodaj(recimo tud že pr 11,12 letih) z isto osebo sexaš in si več let z njim v zvezi...a je možno da rataš tko mal čustveno čudn.da si čist tak raznežen pa sam tista oseba ti neki pomen,drugi ti pa že zlo zgodaj postanejo praktično odveč
oky mogoče za koga bedno vprašanje sam me res zanima

ot: chello pod avatarjem imaš napisano spol: moški. si pa punca, ne?

ja pa res

In se ti zdi to dober zgled?
zgled?...takrat se jaz še zihr nebi dala dol...samo če pa po drugi strani pogledaš sta skupaj že 4-leta
Posted 13 February 2007 - 07:04 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 February 2007 - 07:08 PM
aja še neki sm se spomnla...k ene ful pišeteb da je bolno da se daš pr 13 dol al pa kj podobnga...moja sošolka se je dala dol pri 12 in z istim fantom bosta imela kmalu 4 leta...stara je približno kot jat--->16
Moj brat je star 12 let.

Posted 13 February 2007 - 07:15 PM
Posted 13 February 2007 - 07:19 PM
lih dons mi je tamav razlagu de je na enmu forumu prebral de se je ena 12-letnca dala dol s 24-letnikom

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 13 February 2007 - 07:21 PM

[Napoleon]
Posted 13 February 2007 - 07:22 PM
Jap. Pri teh letih takorekoč skoraj še nismo vedli, da jo imamo zaradi česa drugega še, kot lulanje. Saj če pogledaš te nedorasle punčare... kot neke neposrečene lolite. Tam na Simpatijah npr - oblečejo se kot tretjerazredne kurve, se guzarijo, šobijo usta kot najjače fafačice, se nagibajo naprej in roke skup (stiskanje jošk), ipd. Bruhalno. Po moje bi takšne tudi nastavile vsakemu, ki ima 5 minut cajta, briljantino v laseh, čik (ali pa zobotrebec) v gobcu in pogled jebača. Potem pa seveda kasneje tarnale, kako so boge in kako jih je izkoristil. Saj tistega pravega, mladostniškega obdobja, ki smo ga mi poznali, ni več.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 February 2007 - 07:23 PM
Posted 13 February 2007 - 07:23 PM
Posted 13 February 2007 - 07:24 PM
On je njen sugar daddy. A veš, kakšen krasen ugled uživa pri svojih vrstnicah...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 February 2007 - 07:24 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 13 February 2007 - 07:31 PM

Posted 13 February 2007 - 07:48 PM

Sama sem imela sošolko, ki je bila pri 12/13 letih že kao imela spolno izkušnjo s svojim fantom, ki je bil naš vrstnik. Glede na njeno razlago kako naj bi vse skupaj potekalo je vse skupaj blazno nemogoče. Ampak ko si star 12 let in še nimaš izkušenj in si firbičen pa valda da verjameš, kar pove.
Posted 14 February 2007 - 08:24 PM
Jaz mislim, da si pri 12 čustveno preslabo razvit, da bi se kar v nekoga nesmrtno zaljubil - za tako pravo, resnično ljubezen si recimo čustveno dozorel pri ene 15, 16... Tako jaz mislim.
Zame je 'tista spodnja meja prvič' nekje pri 16. Sama se še niti zalizovala nisem, kaj šele, da bi na f*k mislila.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 February 2007 - 08:59 PM

Posted 15 February 2007 - 07:11 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users