Jump to content

Photo

Kaksen avto vozite?

• Please log in to reply
287 replies to this topic

#181 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 July 2007 - 08:14 PM

Haha Lala, pomojem še kej več, preden si ga boš lahko kupla tongue.gif No, razen če ti bojo starši (meni nočejo sad.gif )
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#182 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 July 2007 - 08:26 PM

_M_, še enkrat čestitam! men je tut luškan, ampak mava s fantom že s stilotom dost problemov, tko, da .... fiat, ne hvala! smile.gif

TiTa, tebi tut čestitam - to je edini smart, ki mi je pogojno všeč.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#183 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 01 July 2007 - 08:31 PM

A tako, moja prijateljica pa ne more prehvalt Stilota (dizla), sm mal čakala, če se bo odločila, da ga proda, pa se na koncu ni mogla, tako da sm pol tega najdla.
Pa tud enkrat prej sm že mela ta starga puntota, pa bivši tud in mam s Fiatom same dobre izkušnje
jst upam, da bo kul, glede na to, kok hvalijo ta motor hmm.gif
  • 0

#184 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 July 2007 - 08:35 PM

saj fant pravi, da v motorju ni problem - problem je z vsem drugim - mislim, ta avto nonstop nekaj pipka, da je narobe: enkrat klima, pol airbagi, mislm, kr neki, no. sam podarjenim konjem se pač ne gleda v zobe - še sploh če ni keša, da si jeklenega lahko privoščiš.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#185 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 July 2007 - 08:40 PM

QUOTE(Hevea @ 1. 7. 2007 - 21:14) View Post

Haha Lala, pomojem še kej več, preden si ga boš lahko kupla tongue.gif No, razen če ti bojo starši (meni nočejo sad.gif )

So mi starši in stari starši obljubili, da mi bojo financirali avto, izpit pa morem sama. biggrin.gif Za izpiz me pa sploh ne skrbi, ker že imam daj dovolj denarja prišparanega za njega. biggrin.gif
  • 0

#186 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 July 2007 - 08:48 PM

Jst sm si tudi našparala za izpit, ampak sm bla pol tko nesposobna, da so mi mogli oni finančno priskočit na pomoč biggrin.gif O kakšnem avtu pa niti ne sanjam več, je blo sicer govora, ampak se jim zdi, da se ne splača. sad.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#187 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 02 July 2007 - 09:13 AM

QUOTE(_M_ @ 1. 7. 2007 - 17:01) View Post
A resssss?? ohmy.gif
Se mi zdi ful posebna ta barva, ko sem ga vidla, sm bla prijetno presenečena, ker sem po slikah narobe sodila, d abo una klasična svetlo modra barva, ta je pa taka modro-vijolična, ful je lepa.
A maš dizla tud ti?
ta "moj" tongue.gif je 1.3 jtd, 3 leta star in komaj čakam, da ga pripeljem domov

jaz imam bencinarja, 1.2 16v. je za moj okus malce "švoh", ampak se človek navadi. star je 2,5 leta in kar pridno vožen. zaenkrat (trkam na les) nisem imela nobenih problemov. in sem res skrajno zadovoljna. (sicer še vedno objokujem prejšnjega puntota, ki je žal storil tragično smrt oz. doživel totalko).
barva je pa ful lepa in ful posebna. in notranjost tega avta tudi. siva v kombinaciji z belo!

super odločitev in želim ti veliko užitkov pri vožnji.

• 0

#188 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 05 July 2007 - 08:20 AM

Spadam med fane italijanskih avtomobilov. Vozim Fiat Brava z najvišjim paketom opreme. Rdeče barve. Ravnokar sem šel gledat na gugelj, če je kaj slikic novega Fiata 500. Pravi cukr je. Priznam, da me je zasrbela denarnica. Naj me kura brcne, če...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#189 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 05 July 2007 - 08:35 AM

Pol meseca sva srečna lastnika FIATa STILa karavana - svetlo-modro-zelene barve.

Glede na prejšnji avto ima kar nekaj dodatne opreme, najboljša od vsega pa je seveda klima woot.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#190 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 08 July 2007 - 09:40 AM

QUOTE(Errol @ 5. 7. 2007 - 9:20) View Post

Spadam med fane italijanskih avtomobilov. Vozim Fiat Brava z najvišjim paketom opreme. Rdeče barve. Ravnokar sem šel gledat na gugelj, če je kaj slikic novega Fiata 500. Pravi cukr je. Priznam, da me je zasrbela denarnica. Naj me kura brcne, če...

He he, na poti na Dunaj videl dva šleperja 500tk, včeraj na poti v Koper tudi enega ... fletna mestna igrača, ja.

Ampak jaz bi alfo oops.gif

• 0

#191 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 09 July 2007 - 11:33 AM

QUOTE(sajk @ 8. 7. 2007 - 10:40) View Post

Ampak jaz bi alfo oops.gif

Brero bi ti, kaj? wink.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#192 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 09 July 2007 - 02:41 PM

Brere nimam kaj gledat, 159, če že ... ampak kupil bom pa 156, zadnje serije ... kak 2005 smile.gif Vsaj tako sedaj kažejo želje wink.gif
Pa ne zgleda vlečne kljuke dajat na brero biggrin.gif Že alfa sama po sebi je hecna s kljuko, ampak glede tega nimam kaj ... dveh avtov pa ne bom imel zaradi motocrossa smile.gif

Naslednje kar me grize je to, da bencinarjev ni več ... 90% je dizlov, kar ni dizel ima pa "sillyspeed" menjalnik (robotizirani selespeed - jajca smile.gif).
  • 0

#193 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 09 July 2007 - 02:44 PM

Sajk, argumenti so na tvoji strani. Brero pa lahko vseeno gledaš. En moj frend je fan Alfe. Ta hip ima GT z najvišjim paketom opreme. 156 je bila lep avtoček, ja. Mah, Italijano znajo...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#194 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 09 July 2007 - 04:57 PM

Mah ... če ne bi potreboval malo večjega avta kot samo striktno mestni avtomobilček, pa če si ne bi vbil v glavo dobre lege na cesti in več kot samo povprečne zmogljivosti (=alfa!), bi gladko šel naročit novega fiata 500. Videl v živo, res je lep. Glede opreme se lahko zmišljuješ, po svoje opremiš ... in to za bistveno manjši denar kot kak mini ...

Ampak fiat 500 ni avto na katerega bi pripel prikolico s krosko, notri pa zložil opremo ... biggrin.gif Vseeno, super avtoček.
  • 0

#195 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 10 July 2007 - 02:49 PM

Mi smo pa imeli pred dnevi na probi novo Hondo Civic. Jaz sem se čist zaljublja vanjo. Super je za vozit, je prostorna, lepe oblike. Skratka čudovita. Razen cene. Ta je malo manj čudovita.
  • 0

#196 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 10 July 2007 - 05:00 PM

Oooo oops.gif A bi ati rad bil captain Kirk? laugh.gif

IPB Image

(Tisti, ki ima avto s tako armaturno ploščo, je vsega zmožen he he)
  • 0

#197 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 12 July 2007 - 02:17 PM

tongue.gif No, ta tvoja slikica se ne vidi. Drugače pa je Hondina armaturka res kar malo vesoljska. biggrin.gif Ampak je ful praktična in pregledna. smile.gif
IPB Image

• 0

#198 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 12 July 2007 - 02:19 PM

QUOTE(Kalypso @ 10. 7. 2007 - 15:49) View Post

Mi smo pa imeli pred dnevi na probi novo Hondo Civic. Jaz sem se čist zaljublja vanjo. Super je za vozit, je prostorna, lepe oblike. Skratka čudovita. Razen cene. Ta je malo manj čudovita.

Jaz sem jo lahi skorajda kupil, ker sta me dva frenda tako zrajcala, da sem šibal naravnost v trgovino. Plastika me je razočarala. Cena pa...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#199 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 12 July 2007 - 02:21 PM

...je taka, da si za isti denar lahko kupiš kako znamko ki ima boljši renome kot honda.
  • 0

#200 Suri

Suri

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 13 July 2007 - 05:28 PM

QUOTE(sajk @ 9. 7. 2007 - 14:41) View Post

Brere nimam kaj gledat, 159, če že ... ampak kupil bom pa 156, zadnje serije ...

sajk wub.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users