Jump to content

Photo

Regenerator za lase

• Please log in to reply
475 replies to this topic

#181 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2008 - 11:11 AM

Meni se zdijo lahki od Nivee, pa sestavinsko so kar fajn.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#182 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 26 August 2008 - 10:01 AM

DiLeMa ali pa katera druga, ki uporablja GPB regenerator - ima kaksen smisel, da imam lepse lase, ce ga imam manj casa gor? Ponavadi sem ga puscala pol ure ali pa se vec na laseh, zadnjic na morju se mi je pa mudilo sem ga pa po ene 10 min sprala in so mi bili lasje bolj vsec. Bolj sijoci; kot bi jih pri predolgem nanosu obtezilo, pri kratkem pa ne. Sem mislila, da je morda "kriva" voda na morju, ampak sem vceraj doma naredila enako in so lasje lepsi. Ima to kaksen smisel? smile.gif Sej tudi, ce ga nima, vazno, da deluje hehe. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#183 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 August 2008 - 10:56 AM

Če ti paše, potem lahko tudi tako delaš. Če ima smisel ali ne, to pa veš ti - če deluje, potem ga ima. wink.gif
Meni se vsi regeneratorji/maske lepše obnesejo, če pustim delovat ene 45 minut, ampak to še ni nujno, da je pri vseh tako.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#184 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 26 August 2008 - 03:08 PM

aja ups hvala za premik posta, nisem cisto vedela kam naj ga vtaknem smile.gif

ja sej sto las, sto cudi ;)
  • 0

#185 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 August 2008 - 03:29 PM

V tiste teme se pišejo izključno ocene, nič drugega. wink.gif
  • 0

#186 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 January 2009 - 07:13 PM

Kupla sm si Faith in Nature: Neem & Propolis conditioner za lase v kalčku.
Za normalne do mastne lase, ker se mi dost hitr zmastijo- na 2 dni perem.

Faith in Nature ma 2 verziji za normalne do mastne lase, pač linijo Neem & Propolis pa pol še Rožmarin. Pa sm se za tega odločla ker lepš diši.
Izkušnje, priporočila? Bo okej, je v redu balzam?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#187 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 29 January 2009 - 07:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 8. 2008 - 15:29) View Post

V tiste teme se pišejo izključno ocene, nič drugega. wink.gif

Malo pozno, ampak...sem potem prebrala pravila ja, da so v ocenah samo ocene. Sej pocasi se bom vsega naucila. smile.gif

• 0

#188 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 04 February 2009 - 07:03 PM

Js mam od Faith in nature Jojoba balzam in mi je fenomenalno dober...Tigi OH mi sploh ni več všeč odkar sem kupla tega. Take fejst mehke laske nardi, pa tko lepo se svetijo thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#189 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 February 2009 - 07:06 PM

Faith In Nature Hemp&Meadowfoam resnično doda volumen. smile.gif Tigi O&H šampon tudi, balzam pa mi ni bil nekej wau.
  • 0

#190 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2009 - 07:06 PM

FIN balzami naredijo zelo lepe lase, izredno gladke in volumnaste, čisto nič ne obtežijo. So pa zgolj vlažilni in za zelo zahtevne lase zagotovo ne bodo.
Meni niso bili dovolj za konice, ko sem še imela bolj boge oz. suhe. Sem si pa zdej, ko sem se ostrigla za 15 centimetrov, naročila tega novega s čokolado.

Jutri grem po njega na pošto, upam da lepo diši.
  • 0

#191 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2009 - 08:36 PM

DiLeMa, na pomoč! smile.gif mene zanima, če meniš, da bi bil Brunette Goddess preveč za moje nezahtevne, kratke srednjedolge laske. bi si omislila kak balzam, ampak se bojim, da bi si sam po nepotrebnem mastila čupo .... hmm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#192 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2009 - 08:53 PM

Meni se zdi Brunette Goddess zelo konkreten, težak balzam. Je izjemno gost in konkretno hranljiv, tudi nekoliko obteži lase.
Poleg tega je vonj zelo 'nasiten' in sem se ga sama hitro naveličala. V roku enega leta sem ga imela 2x, pa sem ga obakrat sčasoma dala naprej, ker mi je bil preveč sladkoben.

Kar se tiče TIGI balzamov, mi za pogosto uporabo vsekakor zmaga Moisture Maniac.
Zelo lepo sadno diši (ne preosladno), je fino gost in lepo kremast, ampak vseeno ne deluje težko. Nanaša se ko pesem, lase v momentu razvozla in krasno zgladi, ob enem pa niti pikico ne obteži.

Tle je ocena: http://www2.cudovita...moisture maniac
  • 0

#193 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts

Posted 06 February 2009 - 09:08 PM

thx, DiLeMa, sem se odločila, da ga kljub vsemu vzamem iz druge roke in sprobam - če ne drugače kot pre-wash (kot zdej delam z OH) ali ga bom pa mamici dala, ki ima suhe lase. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2009 - 09:18 PM

Ka pa pol sprašuješ, baba, če pa me ne upoštevaš. dry.gif laugh.gif
  • 0

#195 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts

Posted 06 February 2009 - 09:27 PM

namesto, da bi bla ponosna name, da kupujem dobre izdelke. pha! blink.gif sej grem v ponedeljek po ta novi L'Occitane šampon proti prhljaju, da nauš rekla, da te čist nič ne posluham. laugh.gif
  • 0

#196 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2009 - 11:40 AM

Sej sem ponosna na tebe! happy.gif Jaz pa zdej zaradi tebe dobesedno sanjam o L'Occitane maski in serumu. cry.gif tongue.gif
  • 0

#197 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 08 February 2009 - 10:02 PM

Jst sem pa zdej v müllerju končno videla od Pantena leave-in sprejček za definiranje in še nekaj. Iz kolekcije, ki jo je enkrat gospodična mična omenjala. Bom jutri poskusila. Zdaj nekaj mesecev sem pa skoz uporavljala od Pantena za volumen in za poškodovane lase leave-in, pa je približno enak učinek pri obeh. Lep vonj imajo smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#198 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 February 2009 - 03:13 AM

Oh, šele zdj vidm, da mam 3 odgovore, ful tenks!
Škoda sam da ni nobena že mela Neem & Propolis :=)

Men je supr da ne obtežijo las, k mam po naravi tanke, baby lase in s ehitr mastijo... upam, da bo to res držal
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#199 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 16 May 2009 - 08:31 PM

Ve katera, če bo v Hoferju spet Sun balzam za lase?
  • 0

#200 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 May 2009 - 11:52 PM

Upam da bo, meni tisti balzam taaako diši, da je za znoret. Tudi sestavine so dobre, sploh glede na ceno. happy.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users