Jump to content

Photo

Fair & Lovely - Fairness Cream

• Please log in to reply
323 replies to this topic

#181 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 08 April 2007 - 04:51 PM

Zdaj je pa še mene čisto zmešala ta krema. smile.gif Ko porabim Cosmerbo jo bo treba nekako nabavit. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#182 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 11 April 2007 - 12:54 PM

Punce, naslednjič, ko jo bo katera naročala, naj lepo lepo lepo prosim tukaj sporoči, ker bi še jaz stopla zraven.
  • 0

#183 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 13 April 2007 - 09:14 PM

Se pridružujem Fridi. Tudi jaz bi naročila eno. A 2500 ex sit pride 50ml kreme skupaj s poštnino, al je poštnina še posebej?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#184 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 15 April 2007 - 09:30 PM

mene tudi štejte zravn smile.gif
  • 0

#185 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 April 2007 - 07:50 AM

A lahko še mene. laugh.gif Js mam zdej ono mini 25g tubico in mi je krema fuuul všeč, pa i rada kakšno večjo dobila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#186 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 April 2007 - 08:08 AM

A se kaj svetite po tejle kremci? Jaz mam namreč mal mastno kožo (al pa dehidrirano, sam sem skor ziher, da je mastna, ker drgač se po garniejevi kremi za mešano kožo ne bi svetla), pa me to skrbi.

Drgač pa bi jaz tud naročla. Kolk že stane pol to?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#187 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 April 2007 - 08:10 AM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 4. 2007 - 8:50) View Post

A lahko še mene. laugh.gif Js mam zdej ono mini 25g tubico in mi je krema fuuul všeč, pa i rada kakšno večjo dobila.

daj oceno!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#188 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 April 2007 - 08:14 AM

Ne bom še, ker jo uporabljam komaj 3. dan. Bom napisala oceno konec tega tedna, zaenkrat pa sem nad kremo navdušena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#189 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 16 April 2007 - 08:44 AM

A je kdo naročeval prek te strani?

http://mall.coimbato...ir-n-lovely.htm

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#190 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 April 2007 - 12:44 PM

Po tejle kremci se svetit zihr ne morš. A veš kak ubrisan filing je ko si gor namažeš. Ne znam razložit. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#191 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 16 April 2007 - 12:44 PM

QUOTE(Suzyka @ 16. 4. 2007 - 9:08) View Post

A se kaj svetite po tejle kremci? Jaz mam namreč mal mastno kožo (al pa dehidrirano, sam sem skor ziher, da je mastna, ker drgač se po garniejevi kremi za mešano kožo ne bi svetla), pa me to skrbi.

Drgač pa bi jaz tud naročla. Kolk že stane pol to?

Ta krema matira, je tudi par drugih uporabnic napisalo. Poglej pod ocene kozmetičnih izdelkov.
  • 0

#192 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 April 2007 - 12:47 PM

Ta krema full dobro matira, res prav neverjetno. Jaz imam mešano kožo in mi T predel matira za popolnoma cel dan.
  • 0

#193 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2007 - 03:25 PM

Jst mam pa ful mešana mnenja o tej kremi. Sploh se ne morem odločit, če mi je všeč al ne... Nardila mi je nekej mozoljev in mi nekak bni preveč všeč... Ostajam pri Cosmerbi, ki je zakon. Tele pa ne bom več uporabljala, mi je kar žal, ker jo mam še celo tubico. huh.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 April 2007 - 03:26 PM

Eve, meni jo prodaj, se priporočam. Imaš 25 ali 50g tubo?
  • 0

#195 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2007 - 03:31 PM

Em.. Mislm, da 50g... Zdle ne morm pogledat, ker nisem doma (delam oops.gif ), ko pa pridm domou bom pa takoj pogledala. Komot ti jo lahko prodam, ker je ne bom uporabljala, uporabila pa sem jo res malo, sploh se ne pozna, da sem jo kaj porabila.
  • 0

#196 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 April 2007 - 03:34 PM

Pol pa računaj name, da jo 100% zihr vzamem. No, ko boš prišla domov, poglej količino, pa se bova po ZS naprej zmenle. wink.gif
  • 0

#197 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 April 2007 - 03:45 PM

Štima smile.gif
  • 0

#198 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 16 April 2007 - 04:24 PM

O ti lumpa Dilema, si me prehitela wink.gif
  • 0

#199 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 16 April 2007 - 06:03 PM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 4. 2007 - 9:14) View Post

Ne bom še, ker jo uporabljam komaj 3. dan. Bom napisala oceno konec tega tedna, zaenkrat pa sem nad kremo navdušena.

ok!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#200 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 April 2007 - 07:04 PM

O Dilema pujs nesramni ohmy.gif Jst bi naročila jo tudi!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users