Sladoledi
Posted 10 September 2009 - 02:02 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 September 2009 - 05:01 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 September 2009 - 05:10 PM

Movenpicka pa ne poznam.
Letos sem res dosti sladoleda pojedla. So bli kaki trije tedni med počitnicami, ko sem ga vsak dan + ledene kave sem si delala doma. Ne vem, kaj mi je blo.
Mi je sicer dober, a ga nikoli nisem nekaj strašno jedla.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 September 2009 - 05:51 PM
Zelo mi je dober tudi Twix sladoled, se tudi dobi v 500ml lončku in presenetljivo ni preosladen, pa notr ima take fajne piškotaste kroglice, oblite s čokolado.
Posted 11 September 2009 - 12:49 AM
Movenpick po moje ni vreden tega denarja.
Meni pa je. Tudi pri kavi in drugih izdelkih. In dokler si lahko kupim nekaj, kar mi je dobro, se ne obremenjujem s tem, kako me nekdo j*be v glavo s cenami (to me / nas tako pri vsem - vse preplačamo), ampak mi je pomembno zgolj to, da zadovoljim svojo potrebo. In če svojo potrebo kvalitetno zadovoljim, se mi vsekakor zdi vredno (raje pojem tisto, kar mi je res božansko, kot pa da racionalno kupim pet kil Ježkov, ki so mi sicer tudi dobri, ampak brez presežkov). Ampak upoštevajoč, da mi je ta izdelek res zelo všeč - ne bi npr. kupila tega izdelka samo zato, ker je drag + fensi (in se ob krmljenju z njim počutila silno eminentno), čeprav bi mi bili kateri drugi isto dobri ... ampak pri hrani sem pač strašen gurman (pravzaprav cela familija) in mi ni nikoli žal niti centa za dobro hrano. -)
Sem danes kupila Mövenpick oreh & javorjev sirup, pa Ben Jerry's vanilijo z nekim dodatkom (ne da se mi it gledat) in belo čolado v obliki polarnih medvedkov. Čisti orgazem. In jaz ne pojem dosti sladoleda ... ko pa ga, pa hočem tistega, ki me popelje v maksime zadovoljstva. -)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 September 2009 - 12:52 AM

Posted 11 September 2009 - 12:57 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 September 2009 - 09:14 AM

Danes se lotim domače izdelave sladoleda. Vanilijev s čokolado in meto. Poročam kako bo uspelo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 September 2009 - 01:48 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 September 2009 - 01:59 PM

Posted 11 September 2009 - 10:11 PM

Ja, na podlagi slike ga NIKOLI ne bi kupila. Na slikah mi deluje totalno odbijajoče. -)
Kupila sem ga na podlagi strašnih hval tistih, za katere vem, da zelo radi dobro jejo in zdaj lahko mirno rečem, da je to najboljši sladoled, kar sem jih jedla. Zaenkrat sicer samo 2 verziji, bom pa pokupla naslednjič kar vse, katere bodo v trgovini. -) Mi je žal, da nisem že včeraj, so bili zelo založeni.
Ostalega (kot posesivni požeruh, ki nerad deli hrano z drugimi) sploh ne vidim.

Posted 11 September 2009 - 10:47 PM

Posted 11 September 2009 - 10:52 PM
Posted 16 September 2009 - 12:13 PM
Drugič.

Posted 16 September 2009 - 01:09 PM

Posted 16 September 2009 - 01:30 PM
Jaz sem od vsega sladolednega gurmanjenja staknila angino!

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users