Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#181 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 10 September 2009 - 02:02 PM

Movenpick po moje ni vreden tega denarja. Če pa ga kdo mara in more plačat, naj uživa v njem. Meni so Maxim sladoledi od Ljubljanskih mlekarn primerne kvalitete (se zlasti malaga). Pa hrvaški Ledo sploh ni švoh. Na morju ližem lučke z največjim veseljem.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#182 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2009 - 04:56 PM

Ledo, yes.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 September 2009 - 05:01 PM

Podpis pod Errola.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#184 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2009 - 05:10 PM

Zaj sem se spomnila na Maxim - Tiramisu. IPB Image

Movenpicka pa ne poznam.

Letos sem res dosti sladoleda pojedla. So bli kaki trije tedni med počitnicami, ko sem ga vsak dan + ledene kave sem si delala doma. Ne vem, kaj mi je blo.
Mi je sicer dober, a ga nikoli nisem nekaj strašno jedla.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#185 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 September 2009 - 05:51 PM

Meni je božansko dober Maxim Premium marmoriran hruškov sladoled s čokolado, se dobi v 500ml lončku.

Zelo mi je dober tudi Twix sladoled, se tudi dobi v 500ml lončku in presenetljivo ni preosladen, pa notr ima take fajne piškotaste kroglice, oblite s čokolado.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#186 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2009 - 12:49 AM

QUOTE(Errol @ 10. 9. 2009 - 15:02) View Post

Movenpick po moje ni vreden tega denarja.

Meni pa je. Tudi pri kavi in drugih izdelkih. In dokler si lahko kupim nekaj, kar mi je dobro, se ne obremenjujem s tem, kako me nekdo j*be v glavo s cenami (to me / nas tako pri vsem - vse preplačamo), ampak mi je pomembno zgolj to, da zadovoljim svojo potrebo. In če svojo potrebo kvalitetno zadovoljim, se mi vsekakor zdi vredno (raje pojem tisto, kar mi je res božansko, kot pa da racionalno kupim pet kil Ježkov, ki so mi sicer tudi dobri, ampak brez presežkov). Ampak upoštevajoč, da mi je ta izdelek res zelo všeč - ne bi npr. kupila tega izdelka samo zato, ker je drag + fensi (in se ob krmljenju z njim počutila silno eminentno), čeprav bi mi bili kateri drugi isto dobri ... ampak pri hrani sem pač strašen gurman (pravzaprav cela familija) in mi ni nikoli žal niti centa za dobro hrano. -)

Sem danes kupila Mövenpick oreh & javorjev sirup, pa Ben Jerry's vanilijo z nekim dodatkom (ne da se mi it gledat) in belo čolado v obliki polarnih medvedkov. Čisti orgazem. In jaz ne pojem dosti sladoleda ... ko pa ga, pa hočem tistega, ki me popelje v maksime zadovoljstva. -)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#187 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2009 - 12:52 AM

Pet kil Ježkov, njami. laugh.gif thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#188 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2009 - 12:57 AM

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#189 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 11 September 2009 - 09:14 AM

Z marshmallowi w00t2.gif in polarnimi medvedi. No, me veseli, da ti je všeč (sploh glede na to, da ti je že na sliki izgledal ogaben tongue.gif).

Danes se lotim domače izdelave sladoleda. Vanilijev s čokolado in meto. Poročam kako bo uspelo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#190 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 11 September 2009 - 01:33 PM

QUOTE(Podgana @ 11. 9. 2009 - 10:14) View Post

Vanilijev s čokolado in meto. Poročam kako bo uspelo.

woot.gif njam.gif

Porocaj, ja! ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#191 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 11 September 2009 - 01:48 PM

Lahk pa se namalamo pri Flafi na sladoled. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#192 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 11 September 2009 - 01:59 PM

In ji kot kulturni gostje v zameno podarimo Kviki grci s papriko. wink.gif
  • 0

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2009 - 10:11 PM

QUOTE(Podgana @ 11. 9. 2009 - 10:14) View Post
No, me veseli, da ti je všeč (sploh glede na to, da ti je že na sliki izgledal ogaben tongue.gif).

Ja, na podlagi slike ga NIKOLI ne bi kupila. Na slikah mi deluje totalno odbijajoče. -)
Kupila sem ga na podlagi strašnih hval tistih, za katere vem, da zelo radi dobro jejo in zdaj lahko mirno rečem, da je to najboljši sladoled, kar sem jih jedla. Zaenkrat sicer samo 2 verziji, bom pa pokupla naslednjič kar vse, katere bodo v trgovini. -) Mi je žal, da nisem že včeraj, so bili zelo založeni.

Ostalega (kot posesivni požeruh, ki nerad deli hrano z drugimi) sploh ne vidim. twisted.gif

• 0

#194 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 September 2009 - 10:45 PM

KLIK = JJ

lol1.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#195 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 11 September 2009 - 10:47 PM

^^

lol1.gif

• 0

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2009 - 10:52 PM

QUOTE(Adriane @ 11. 9. 2009 - 23:45) View Post

KLIK = JJ

lol1.gif

sleep.gif

Te lahko pokličem, si fraj?

• 0

#197 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 September 2009 - 10:56 PM

Bon jaz tebe, ker sem se javla ˇ-ˇ
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#198 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 September 2009 - 12:13 PM

Omg, danes sem v Leclercu zapazila cele skladovnice potencialno božanskih sladoledov, od teh B&J do mojega ljubega Carte'Dor malina ter še miljon drugih njihovih okusov, pa Movenpickove ter še od neke firme, pri kateri sem se zapičila v okus vanilije z makadamija oreščki. Res ogromno stvari za poskusit, hoho! Škoda le, ker danes ni bilo varjante, da bi kakšen sladoled nabavila- bo predolgo trajalo, preden jaz danes domov pridem.
Drugič. ermm.gif
  • 0

#199 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 September 2009 - 01:09 PM

Mars pa Snickers ohmy.gif biggrin.gif smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#200 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 September 2009 - 01:30 PM

Jaz sem od vsega sladolednega gurmanjenja staknila angino! evil.gif laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users