Jump to content

Photo

Vložki

• Please log in to reply
409 replies to this topic

#181 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32292 posts

Posted 04 July 2006 - 10:09 PM

A ve imate ponoč ful močno menstro al kako?
jst imam lih takrat najbolj šwoh, tampon potegnem zjutraj ven napol suh, res. ermm.gif
  • 0

#182 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 July 2006 - 10:18 PM

js mam ponoc res zlo rahlo menstro... par kapljic na vlozku, proti koncu se to ne... mogoce zato kr si v lezecem polozaju, sej ves gravitacija pa to biggrin.gif a pa te nic ne moti da mas tampon not ko spis? js se nikol nism probala, pa tut rada dolg spim, in se mi ne zdi lih dobr da mam tampon po 10 12 ur not ermm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#183 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 04 July 2006 - 10:20 PM

jz mam čez noč čist rahlo krvavitev, pol k ustanm pa udar vn to kar bi loh že čez noč laugh.gif
  • 0

#184 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 July 2006 - 10:24 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
jz mam čez noč čist rahlo krvavitev, pol k ustanm pa udar vn to kar bi loh že čez noč laugh.gif

enako z mano
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#185 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 05 July 2006 - 03:02 AM

Pr meni je enako.Med spanjem ful malo krvavim in ko vstanem se ulije. Enako je, če dlje časa sedim in pol vstanem. Zoprn občutek smile.gif
  • 0

#186 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32292 posts

Posted 05 July 2006 - 04:27 AM

Brrr, tega ni, če uporbljaš tampone biggrin.gif
  • 0

#187 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 05 July 2006 - 09:26 AM

Jst osebno nebi mogla ponoč uporabljat tampone, ker rada dolgo spim, če se le da in se samo zaradi tega ne bi zbujala. Je pa mal zoprn filing k vstaneš in se ti vse ven ulije, ampak je za prežvet. Čez dan mam pa itak zdele večinoma tampone, tko da ni težav. biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#188 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 July 2006 - 11:57 AM

Jaz imam pa ponavadi dokaj močno menstruacijo in se je že zgodil, da sm mogla uporabljat tampone in vložke hkrati- posebno ponoči, ker sm se pogosto zbujala v povsem krvavi postelji. Grozno je bilo na pogled, drugače se mi je pa zdaj kr umirila in nimam več takšnih problemov.

V času menstruacije pa nosim tudi zelo udobno perilo in če se le da ne eksperimentiram s tangicam, ker potem ves čas cvikam, če se mi kaj pozna na hlačah... Raje potrpim, oz. tisti čas nosim takšne hlače, pri katerih se hlačke ne poznajo velik. ;)
  • 0

• Guests

Posted 05 July 2006 - 12:27 PM

Tudi jaz ne upam oblečt tangic med menstro, ne ne ... Bi potem ves čas hodila na :pottytrain4: gledat, če je vse ok. ermm.gif
  • 0

#190 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 July 2006 - 12:40 PM

I hate that feeling!

Potem pa ves čas prijateljice prosiš, če ti lahko v rit pogledajo biggrin.gif Je kar komično vse to skupaj, ko se kakšna veleumna sošolka skloni do tal, ti pogleda hlače in reče na glas: " VSE JE OK!!!!" Med tem, pa jo že vsi čudn gledajo... :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7:

Sm se kar nekajkrat znašla v takšni situaciji (vloge niso bile vedno iste ;))
  • 0

#191 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 July 2006 - 01:24 PM

-----
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#192 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 05 July 2006 - 01:48 PM

Jaz si še nisem upala poskusit tamponov. Mogoče bom kdaj, da vidim, kako je, bomo videli.
Meni se je enkrat zgodila zelo neprijetna izkušnja in od takrat prva 2 ali 3 dni menstruacije obvezno nosim kake bolj stisnjene spodnje hlače, da mi ja nič ne spušča smile.gif
  • 0

#193 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 05 July 2006 - 04:03 PM

Ja biggrin.gif tole z bolj stisnjenimi hlačami deluje - jst mam za ponoči vedno potem oblečene oprijete kratke hlačke, tko da nima kam uiti in vložek ostaja na svojem mestu biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#194 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 July 2006 - 01:59 PM

Stisnjene hlače res delujejo! Ponavadi imam čez noč oblečene tud dva para gatk, s preprostim razlogom- da nikjer ne pušča... biggrin.gif
  • 0

#195 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 July 2006 - 02:04 PM

1. julija sem prvil dobila menstruacijo. zdaj je konec ... uporabljala sem vložke pa tudi še nekaj časa jih bom.
  • 0
Memento mori.

#196 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 July 2006 - 02:05 PM

QUOTE(Emily)
QUOTE(ananas)
Potem pa ves čas prijateljice prosiš, če ti lahko v rit pogledajo biggrin.gif Je kar komično vse to skupaj, ko se kakšna veleumna sošolka skloni do tal, ti pogleda hlače in reče na glas: \" VSE JE OK!!!!\" Med tem, pa jo že vsi čudn gledajo...  :toothy7:  :toothy7:  :toothy7:  :toothy7:  :toothy7:  :toothy7:

Haha pr men čist isto. laugh.gif

jap me enako delamo samo bol neopazno biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#197 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 06 July 2006 - 10:01 PM

Pr nam pa si tako na uho rečemo ... pa pol ena gre mal bl stran da vidi če se kaj pozna biggrin.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#198 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 August 2006 - 06:00 PM

QUOTE(Naty)
Pr nam pa si tako na uho rečemo ... pa pol ena gre mal bl stran da vidi če se kaj pozna biggrin.gif

Ostajam pr tem biggrin.gif In vedno upam da se nč ne vid biggrin.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#199 angel_girl

angel_girl

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts

Posted 17 August 2006 - 10:40 AM

QUOTE(Marmelada)
Jaz si še nisem upala poskusit tamponov. Mogoče bom kdaj, da vidim, kako je, bomo videli.
Meni se je enkrat zgodila zelo neprijetna izkušnja in od takrat prva 2 ali 3 dni menstruacije obvezno nosim kake bolj stisnjene spodnje hlače, da mi ja nič ne spušča smile.gif

jaz tudi ne, mislim enkrt sem poskusila, sam ga nism dala prav notar in od takrt sm dobila odpor od tega...čeprav bi pa ful raje uporabljala tampone, sam ne morem sad.gif
tako da ostajam zvesta vložkom, drgač pa uporabljam always sensitive, prej sm pa cathrine dry, vendar so mi tej boljši smile.gif
  • 0

#200 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 August 2006 - 03:05 PM

Libresse najboljši vložki ever, ker nimajo čez tistega plastičnega filma (kot ga imajo npr. always)ampak so bombažni in ful udobni, pa res se dobro prilimajo in prilegajo. Tudi če vzameš z največ kaplijicami wink.gif so tanki in nimaš filinga plenice biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users