Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 05 April 2006 - 07:31 AM
Posted 07 April 2006 - 01:15 PM
Ampak natakar, groza. nonstop je žvrgolel in blebetal in se silil bit smešen. katastrofalno. vsakič ko je prišel k mizi je rekel kaj neprimernega kao v španščini. mislim špansko že tolko znam, da če bi že kdo pri krožniku rekel muy bien, po zaužitem obroku sem to jaz ne pa natakar. no lahko bi recimo vprašal, če je blo dobro, ne pa povedal da je blo dobro. v glavnem prav napsihiral me je (ker je bla zraven še ena miza otrok.....v glavnem štala)
Hrana mi je še vedno dobra, samo upam da bodo tega kelnarja kmalu lkvidirali.

Posted 07 April 2006 - 01:50 PM
Posted 07 April 2006 - 11:26 PM
Sushimama - je bla katera? Izkušnje? Kaj se splača probat? Kaj nikakor ne probat? Cene? Tnx.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 April 2006 - 12:22 AM
Sushimama - je bla katera? Izkušnje? Kaj se splača probat? Kaj nikakor ne probat? Cene? Tnx.

.
njaminjaminjami
cene so malo višje. splača se poklicat za rezervacijo (ni lih neki ogromno miz).
hrana je malo dražja glavna jed okoli 3, 4k sušiji pa mislim da nekako okoli 3k.
meni je simpatično, hrana mi je res dobra. itak splača se sušije, če ne veš katere bi, imajo eno tako mešano ponudbo, kjer dobiš po od vsakega enega, vmes pa grickaš ingver, da ti kao poplakne usta.
u, pa čaj je ful dober, kot ena zelena župa.
jaz priporočam!
Posted 08 April 2006 - 08:16 PM
S kolegico prideva, vse zasedeno, opaziva pri eni mizi dve kolegici in prisedeva. Čakava 20 minut, nihče naju ne povoha (pa smo sedele direkt pred tisto vitrino s sladicami in blagajno). Kolegici že prosita za račun in zaradi nadsvetlobne hitrosti natakarice se plačevanje zavleče na 10 minut, nakar celo naju povpraša, kaj bova. Naročim malo sadno košarico in kapučin, kolegica pa svoje. Dobim veliko sadno košarico, prijazno pojasnim, da sem naročila malo in pokažem v vitrini katero, nakar me natakarica malodane nadere, da sem naročila to, kar je prinesla. In ji še vedno prijazno pojasnim, da sem rekla malo košarico, ona pa mi zabrusi, da se temu reče mini sadna košarica in ne mala sadna košarica (halo - v vitrini piše pri veliki košarici "sadna košarica" in pri mali "mini sadna košarica"

Da me tam nadira kot enega prvošolčka, pri tem da plačam za en kapučin in sladico skoraj jurja, mi je pa res malo too much.

Posted 08 April 2006 - 08:29 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 April 2006 - 08:59 PM

njaminjaminjami
cene so malo višje. splača se poklicat za rezervacijo (ni lih neki ogromno miz).
hrana je malo dražja glavna jed okoli 3, 4k sušiji pa mislim da nekako okoli 3k.
meni je simpatično, hrana mi je res dobra. itak splača se sušije, če ne veš katere bi, imajo eno tako mešano ponudbo, kjer dobiš po od vsakega enega, vmes pa grickaš ingver, da ti kao poplakne usta.
u, pa čaj je ful dober, kot ena zelena župa.
jaz priporočam!
Hvala za komentar! Enkrat ziher sprobam. Cene pa sem mela na sumu, da so nekje tako ja. Ma saj ni tako hudo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 April 2006 - 10:05 PM

Mislm haloo sj vem da morjo sluzit, ampak je zares bedno da racunajo ketchup in to vsako vreckico posebi...krneki!!!
vsaj neki bi blo lohk zastonj, in to nalasc nardijo pico s tolk mal pelatija da res moras uporabit ketcup!!!
KRNEKI!!

Posted 09 April 2006 - 07:50 AM
Sam majo pa dobre torte.
Posted 09 April 2006 - 07:59 AM
Posted 09 April 2006 - 09:42 AM
vem, da so precej dobre torte v čajni hiši, skaščičarni pri vodnjaku in mogoče v pixiju. misliš katero od teh treh?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 09 April 2006 - 10:52 AM

Posted 09 April 2006 - 11:29 AM

salon ni blizu zvezde, hehehe.
Posted 09 April 2006 - 11:50 AM
Posted 09 April 2006 - 01:52 PM
V Abecedariumu imajo odlične tortice. Baje je nutelina za umret.
.
Posted 10 April 2006 - 08:26 AM

Posted 11 April 2006 - 12:17 AM
Zelo dobre so v zvezdi in Salonu.
Pa samsara rules! ampak kaj ko ni pozimi odprta

Posted 11 April 2006 - 06:40 AM
vem, da so precej dobre torte v čajni hiši, skaščičarni pri vodnjaku in mogoče v pixiju. misliš katero od teh treh?
Imena se sploh ne spomnim, tako da ne vem.

Posted 11 April 2006 - 07:21 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users