Jump to content

Photo

Kje kupiti?

• Please log in to reply
369 replies to this topic

#181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 07 July 2018 - 11:27 AM

Hvala! Tam sva dobila ze veliko stvari za peko.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#182 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17268 posts

Posted 28 August 2018 - 03:27 PM

Kje bi v fizicni trgovini dobila lep dream catcher?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#183 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2018 - 04:01 PM

Sariko! Ima kakšnega lepega. Cena je okoli 10-19 eur, za 16 eur dobiš že velikega, pa lepi so, lepo izdelani.

Tu pa tam jih vidim v trgovinah ala Moemax, Jysk ipd. 

Ali pa en botanični diy :)

39a02b9031167057f33587b716aba8c8.jpg

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#184 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17268 posts

Posted 28 August 2018 - 04:23 PM

Tocno! Tja nikoli ne grem pa velikokrar kaj iscem, kar bi tam znali imeti. Hvala!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#185 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2018 - 04:38 PM

Ja, Sariko ima kar fajn ponudbo. So pa samo še v Hali A v Lj. V Cityparku in v centru so zaprli obe trgovini. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#186 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17268 posts

Posted 31 August 2018 - 01:30 PM

Spet jaz... :lol:
Kje bi dobila super kul luksuzen (ne predrag) vzglavnik za v kad? Ni nujno, da je temu namenjen, ampak da je manjsi, kompaktno mehek in pralen.
  • 0

Tumblr

#187 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 14 September 2018 - 10:02 AM

jaz pa potrebujem novo armaturo za kuhinjo.

Žal sem zamudila v Lidlu/Hoferju akcijo, kjer so bile po 30 eur. In zdaj ne najdem nič pametnega pod 80 eur.

Ima kdo idejo, kam se splača pogledat za kaj ugodnega

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#188 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 14 September 2018 - 11:24 AM

Tapro  pri Mercatorju v Šiški ima veliko izbiro.

Če ti pa v Ikei pade kaj v oči, grem pa mogoče jutri in ti lahko prinesem. Plus je, da imajo 10 let garancije.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#189 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 18 February 2019 - 02:58 PM

Ste mogoče kje zasledile kakšne lepe nalepke za otroško sobo? Gledala sem jih sicer na stenska-nalepka.si, tudi preko Ali Expressa, kjer me pa skrbi kvaliteta, da se bodo v redu nalepile oz da bodo lepe barve..

Jih je katera od vas kupovala in kje?

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#190 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32264 posts

Posted 18 February 2019 - 02:59 PM

Aliexpress se pri nas super obnese.
  • 0

#191 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 18 February 2019 - 03:22 PM

Pri nas so popularne nalepke Jip & Janneke (v slovenscini prevedeno kot Lukec & Lucka) od Fiepa Westendorpa - veliko je crno-belih, nekaj tudi barvnih (kot ilustracije v istoimenskih knjigah z zgodbicami):

jip-en-janneke-muursticker-aangenaam-muu

kek-amsterdam-muursticker-dieren-42x59-c

kek-amsterdam-muursticker-fiep-westendor

cd6649aa7ec4c7217d3b16cf1ff5c45ca1633d62

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#192 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19118 posts

Posted 18 February 2019 - 04:10 PM

Poglej Mipka.
  • 0

#193 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 13 March 2019 - 03:37 PM

etsy

il_794xN.1641591762_tbqb.jpg

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#194 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 14 March 2019 - 09:04 AM

Etsy je prekrasen ampak meni noro drag :/ sem našla ene res lepe na Aliexpressu pa jih bom kar s tam naročila, ampak bom počakala da bo enkrat posteljica v otroški sobi, zato da bom potem bolj točno videla kako izpade
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#195 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 14 March 2019 - 09:09 AM

Meni so tele res krasne
€ 2,98 26%OFF | ZHYHGO wall stickers for kids rooms balloon rabbit cartoon room decoration stickers vinyl home children art deco stickers
https://s.click.alie...s.com/e/3FoI5mg
  • 0

#196 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 14 March 2019 - 10:31 AM

Jaz sem tud gledala te nalepke. Na etsyu je nekaj res čudovitih. Me pa zanima kako težko jih je potem ko niso več aktualni odstraniti. :hmm: Ima katera izkušnje s tem? 

• 0

#197 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 14 March 2019 - 10:39 AM

Cisto odvisno pomoje. Na tem linku, ki sem ga nalepila, je posebej napisano tole:

INSTALLATION
==============

I use top of the line Oracal 631 vinyl which allows decals to be easily removed from walls without damaging the paint. Decals should be applied to a smooth, flat, clean, and dry surface (such as walls, windows, tile, mirrors, doors, metal, etc.). 

TEST DECAL
===========

If you would like a test decal with your order, let us know in the "Add a note to KennaSatoDesigns" field during checkout :)

Please note: These decals use Oracal 631 vinyl, which is specifically made to adhere to most indoor wall types/textures without damaging the wall upon removal. However, please keep in mind we are unable to guarantee any part of the decal installation/removal process. If you are worried about the decal's ability to adhere to your wall type, or if you want to make sure these decals wont damage your wall upon removal, we highly recommend applying a test decal prior to installation.

Meni se washi tape dela preglavice pri odstranjevanju po parih letih na steni, tako da ne vem, ce se mi bo dalo zezat z nalepkami v prihodnje. Sploh po nedavni izkusnji pri odstranjevanju painter's tape po dveh dneh na steni. Ce bi nasla kak luskan ponavljajoci se vzorcek, bi verjetno poskusila stencil narest in potem z barvo na steno naslikat. Ampak ok, ce bi racunala, da bo tako ostalo vsaj kakih 5 let, bi pomoje tudi nalepke nalepila in se z odstranjevanjem kasneje ubadala. 

• 0

#198 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 14 March 2019 - 01:28 PM

Jaa te sem tudi gledala, bom potem z računalnika nalepila še ostale, taki narisani so mi najlepši.

Jaz itak to mislim imet vsaj kake 4 leta oz. dokler ne bomo ornk prenavljali sobico takrat bo pa tako ali tako treba spet prepleskat in me ne skrbi preveč, če bo slučajno ostalo kaj lepila gor se ga bo pač pošmirglalo dol (ne vem kaj je že lepa slovenska beseda za to, na pamet mi pade samo peskanje :P )
  • 0

#199 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25873 posts

Posted 14 March 2019 - 01:30 PM

Pobrusilo ;) Mene bi sicer bolj skrbelo, da bo sabo celo plast barve potegnilo in bi morala celo steno "slect" ali nekako pokrpat, preden bi jo lahko prepleskala. Ampak ok, za tisto eno steno ali dve bi si ze vzela cas (how hard can it be?  :P ).

• 0

#200 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17268 posts

Posted 14 March 2019 - 01:37 PM

Pokitati z izravnalno maso. Evo, s skupnimi mocmi smo vse resile :D Ni zakomplicirano.
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users