Kje kupiti?
Posted 07 July 2018 - 11:27 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2018 - 03:27 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 August 2018 - 04:01 PM
Sariko! Ima kakšnega lepega. Cena je okoli 10-19 eur, za 16 eur dobiš že velikega, pa lepi so, lepo izdelani.
Tu pa tam jih vidim v trgovinah ala Moemax, Jysk ipd.
Ali pa en botanični diy
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 August 2018 - 04:23 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 August 2018 - 04:38 PM
Ja, Sariko ima kar fajn ponudbo. So pa samo še v Hali A v Lj. V Cityparku in v centru so zaprli obe trgovini.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 31 August 2018 - 01:30 PM

Kje bi dobila super kul luksuzen (ne predrag) vzglavnik za v kad? Ni nujno, da je temu namenjen, ampak da je manjsi, kompaktno mehek in pralen.
Posted 14 September 2018 - 10:02 AM
jaz pa potrebujem novo armaturo za kuhinjo.
Žal sem zamudila v Lidlu/Hoferju akcijo, kjer so bile po 30 eur. In zdaj ne najdem nič pametnega pod 80 eur.
Ima kdo idejo, kam se splača pogledat za kaj ugodnega
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 September 2018 - 11:24 AM
Tapro pri Mercatorju v Šiški ima veliko izbiro.
Če ti pa v Ikei pade kaj v oči, grem pa mogoče jutri in ti lahko prinesem. Plus je, da imajo 10 let garancije.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 February 2019 - 02:58 PM
Ste mogoče kje zasledile kakšne lepe nalepke za otroško sobo? Gledala sem jih sicer na stenska-nalepka.si, tudi preko Ali Expressa, kjer me pa skrbi kvaliteta, da se bodo v redu nalepile oz da bodo lepe barve..
Jih je katera od vas kupovala in kje?
Posted 18 February 2019 - 02:59 PM
Posted 18 February 2019 - 03:22 PM
Pri nas so popularne nalepke Jip & Janneke (v slovenscini prevedeno kot Lukec & Lucka) od Fiepa Westendorpa - veliko je crno-belih, nekaj tudi barvnih (kot ilustracije v istoimenskih knjigah z zgodbicami):
Posted 18 February 2019 - 04:10 PM
Posted 14 March 2019 - 09:04 AM
Posted 14 March 2019 - 09:09 AM
€ 2,98 26%OFF | ZHYHGO wall stickers for kids rooms balloon rabbit cartoon room decoration stickers vinyl home children art deco stickers
https://s.click.alie...s.com/e/3FoI5mg
Posted 14 March 2019 - 10:31 AM
Jaz sem tud gledala te nalepke. Na etsyu je nekaj res čudovitih. Me pa zanima kako težko jih je potem ko niso več aktualni odstraniti. Ima katera izkušnje s tem?
Posted 14 March 2019 - 10:39 AM
Cisto odvisno pomoje. Na tem linku, ki sem ga nalepila, je posebej napisano tole:
INSTALLATION
==============
I use top of the line Oracal 631 vinyl which allows decals to be easily removed from walls without damaging the paint. Decals should be applied to a smooth, flat, clean, and dry surface (such as walls, windows, tile, mirrors, doors, metal, etc.).
TEST DECAL
===========
If you would like a test decal with your order, let us know in the "Add a note to KennaSatoDesigns" field during checkout
Please note: These decals use Oracal 631 vinyl, which is specifically made to adhere to most indoor wall types/textures without damaging the wall upon removal. However, please keep in mind we are unable to guarantee any part of the decal installation/removal process. If you are worried about the decal's ability to adhere to your wall type, or if you want to make sure these decals wont damage your wall upon removal, we highly recommend applying a test decal prior to installation.
Meni se washi tape dela preglavice pri odstranjevanju po parih letih na steni, tako da ne vem, ce se mi bo dalo zezat z nalepkami v prihodnje. Sploh po nedavni izkusnji pri odstranjevanju painter's tape po dveh dneh na steni. Ce bi nasla kak luskan ponavljajoci se vzorcek, bi verjetno poskusila stencil narest in potem z barvo na steno naslikat. Ampak ok, ce bi racunala, da bo tako ostalo vsaj kakih 5 let, bi pomoje tudi nalepke nalepila in se z odstranjevanjem kasneje ubadala.
Posted 14 March 2019 - 01:28 PM
Jaz itak to mislim imet vsaj kake 4 leta oz. dokler ne bomo ornk prenavljali sobico takrat bo pa tako ali tako treba spet prepleskat in me ne skrbi preveč, če bo slučajno ostalo kaj lepila gor se ga bo pač pošmirglalo dol (ne vem kaj je že lepa slovenska beseda za to, na pamet mi pade samo peskanje

Posted 14 March 2019 - 01:30 PM
Pobrusilo Mene bi sicer bolj skrbelo, da bo sabo celo plast barve potegnilo in bi morala celo steno "slect" ali nekako pokrpat, preden bi jo lahko prepleskala. Ampak ok, za tisto eno steno ali dve bi si ze vzela cas (how hard can it be?
).
Posted 14 March 2019 - 01:37 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users