Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#181 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 July 2005 - 11:29 AM

[quote=TejaF]Meni pa je dišala pomaranča

js mam pomarančno toaletno vodico, pa morm rečt, da sem se je že mal naveličala, zdej me neumorno daje vrtnica ... rolleyes.gif jeny, pa ti bo ratalo izbirati med vsemi temi toaletnimi vodicami? biggrin.gif js se sploh dišav hitro naveličam in je bolje, da jih nimam preveč ... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#182 Jeny

Jeny

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 30 July 2005 - 02:01 PM

[quote=Špela]

js mam pomarančno toaletno vodico, pa morm rečt, da sem se je že mal naveličala, zdej me neumorno daje vrtnica ... rolleyes.gif jeny, pa ti bo ratalo izbirati med vsemi temi toaletnimi vodicami? biggrin.gif js se sploh dišav hitro naveličam in je bolje, da jih nimam preveč ... biggrin.gif

Jaz imam pa rada da imam na izbiro več parfumčkov ter jih potem izbiram glede na razpoloženje, obleko, priložnost,... Ponavadi ravno zato, ker izberem več vonjev hkrati, potem raje kupim manjše embalaže (tudi sedaj bom za začetek raje vzela manjše, 30 ml?). wink.gif
Špela, me pa zanima ali veš, če je toaletna vodica Modra žetev njihov novi vonj, ali obstaja že od prej (sem zasledila v Cosmopolitanu reklamo) ter kakšen je kaj vonj? Verjetno je bolj svež. Toaletna vodica naj bi bila novost iz kolekcije Prava sivka. Bo treba mal pogledat.

DiLeMa res ne vem kakšen okus ima tole mazilo. Bo tud to treba probat, samo velika verjetnost je, da ima tisti ogaben, grenak okus. Se pa mazilo kar lepo vpije v kožo. Drugače je količina tega mazila kot sem že napisala 8 ml, kot njihovi balzami za ustnice.

• 0

#183 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 July 2005 - 02:41 PM

Mislim, da si bom jaz kar kupila vanilijo. IPB Image

DiLeMa - čestitke za vaju s fantom, btw IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#184 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 July 2005 - 03:27 PM

Aaaa Jenna ti tud vanilijo ... jst tud, sej sm že včeri povedla da ta vonj najbolj rajca tipe. biggrin.gif

Aja hvala za čestitke! oops.gif wink.gif
  • 0

#185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 31 July 2005 - 12:07 PM

jeny, nisem še slišala za 'modro žetev', spet bom mogla it mal firbcat ... biggrin.gif mogoče bo sivkina toaletna dobila samo novo ime, lahko pa, da bo to nova dišava pri njih (kot npr. zeleni čaj-meta). cenovno se vsekakor ne splača kupovat ta malih flašk toaletnih vodic, tko, da me verjetno čaka kar parfumček v mazilu ... wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#186 Eni

Eni

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 130 posts

Posted 31 July 2005 - 03:38 PM

A lahko napisete kateri vonji obstajajo v mazilu? Vrtnica mi zadnjic ni bila prevec vsec (sicer sem probala parfumsko vodico, vendar je vonj v mazilu verjetno isti), vanilija pa mi disi, kot da bi iz kuhinje prisla... Me pa zelo mika imet en takle parfumcek v mazilu, se mi zdi prakticno, tkole za poleti, pa na plazo.
  • 0

#187 Jeny

Jeny

sramežljivec

• Člani
  • 90 posts

Posted 31 July 2005 - 04:15 PM

QUOTE(Eni)
A lahko napisete kateri vonji obstajajo v mazilu? Vrtnica mi zadnjic ni bila prevec vsec (sicer sem probala parfumsko vodico, vendar je vonj v mazilu verjetno isti), vanilija pa mi disi, kot da bi iz kuhinje prisla... Me pa zelo mika imet en takle parfumcek v mazilu, se mi zdi prakticno, tkole za poleti, pa na plazo.

Eni, če si probala parfumsko vodico, vonj ni isti kot pri toaletni vodici. Toaletna vodica ni tako močna in vsiljiva (je popolnoma drugačen vonj). Drugače pa je mazilo 4 vrtnice isti vonj kot toaletna vodica (tako je rekla prodajalka, saj meni parfumska vodica tudi ni všeč). wink.gif

Kolikor se jaz spomnim so vonji , ki obstajajo v mazilu: 4 vrtnice, vanilija, zeleni čaj, mangolija,... pa verjetno še kateri, samo jaz sem sprobavala te in sem si zapomnila le- te. Drugače pa imajo v trgovini tudi testerje prav teh vonjev v mazilu, tako, da lahko prej sprobate koliko so obstojni, saj je to pomoje odvisno tudi od tipa kože in ni enako če sprobate z "navadnim" testerjem. smile.gif

• 0

#188 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 July 2005 - 04:57 PM

Citronkin blažilni in hladilni (alkohol na drugem mestu, mentol na tretjem biggrin.gif:D:clown:) gel super hladi kožo, pa še grozno diši.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#189 Eni

Eni

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 130 posts

Posted 02 August 2005 - 04:20 PM

Moram se pohvalit da sem si včeraj kupila parfumček v mazilu - vonj Mimoza. Ne me vprašat kaj je to, vendar diši ful noro. Je pa idealno za na plažo, ker ne vsebuje alkohola.
  • 0

#190 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 03 August 2005 - 11:14 AM

novosti sta sivkina krema za stopala in sivkina dišava 'modra žetev', ki lepo diši, čeprav mi sivka ni glih priljubljen segment v l'occitane. ceno sem seveda pozabila prečekirat, kremca za stopala je pa kr draga, za 75 ml hočejo imet 3.360 sit (primerjano s kremo za stopala s karitejevim maslom, ki stane tam okoli 4k in pol in je je v tubi 150 ml).
  • 0

#191 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 03 August 2005 - 08:03 PM

Pozdravljene vse skupaj, danes sem bila tudi jaz ze spet v tej trgovini. Tega neprijaznega hiperaktivca ni bilo. Prodajalka je sicer takoj vsiljivo priskocila, vendar sva ji s fantom rekla, da bova le malo pogledala. Zdi se mi kar o.k. trgovina, cene bi lahko bile nizje. Kupila sem Balzam za ustnice in je o.k., dobila sem testerje za kremo za roke, ki jo nameravam kupiti in za podocnjake.

lp Verja
  • 0

#192 A-n-a

A-n-a

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 04 August 2005 - 07:48 AM

Če bi katera vanilijev parfum, imam od Body Shopa Vanilla enega še skoraj polnega in vam ga prodam ugodno. Info na U2U.
  • 0
Lep pozdrav, Ana.

#193 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 04 August 2005 - 03:06 PM

ravnokar sem iz l'occitane odšla s sivkino toaletno vodico biggrin.gif , ta staro, ker gre ven iz prodaje in sem za 100 ml plačala malo čez 3k, ker je 50% znižana. umirjeno in lepo diši po sivki. priporočam, dokler se jo še dobi. wink.gif pa probala sm sirup iz sivke za razredčit, je tut dober. testerčke sm pa tut dobla, tko, da sm zlo zlo vesela! biggrin.gif
  • 0

#194 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2005 - 08:49 PM

Kako pa kaj diši njihova nova dišava 'morda žetev'? Ful po sivki? Ker meni vsi njihovi izdelki iz sivkine kolekcije bolj ali manj smrdijo.
  • 0

#195 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 11 August 2005 - 11:25 AM

QUOTE(Jenna)
Kako pa kaj diši njihova nova dišava 'morda žetev'? Ful po sivki? Ker meni vsi njihovi izdelki iz sivkine kolekcije bolj ali manj smrdijo.

full sveže diši, sploh ne tok zlo po sivki. če češ, ti lahko dam en tester. biggrin.gif
  • 0

#196 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 August 2005 - 01:15 AM

[quote=Špela][quote=Jenna]Kako pa kaj diši njihova nova dišava 'morda žetev'? Ful po sivki? Ker meni vsi njihovi izdelki iz sivkine kolekcije bolj ali manj smrdijo.[/quote]
full sveže diši, sploh ne tok zlo po sivki. če češ, ti lahko dam en tester.
Hvala za ponudbo, ampak sem bila zadnjič v trgovini, pa mi ni všeč sploh. Sem se pa navdušila nad vanilijevim vonjem (čeprav mi sprva ni bil nič ekstra) - najprej sem si hotla kupit v mazilu, ampak mi je vse skupaj delovalo precej medlo, ko si to naneseš in sem si tako kupila ta majhno toaletno vodico. Sumim, da bo kmalu padel parfum.
Aja, pa moram povedat, da se je zgodil čudež - sem celo dobila 2 testerja: parfum Neroli (tako-tako..... bolj moški mi deluje) in 4 vrtnice - ta mi pa sploh smrdi. Mi pa ni slab od njih Magnolija, ostali vonji pa mi niso všeč.
  • 0

#197 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 03 September 2005 - 05:21 PM

danes sem sprobala novo kremo za stopala s sivko (sproščujoča krema za stopala, 75 ml za 3360 sit) ... razmaže se sicer lepo, vendar mam kmalu zatem občutek suhe kože. kožo prijetno in kar dolgo časa hladi (vsebuje mentol), diši tut dost v redu, vendar mi ni všeč. ostajam pri kremi za stopala s karitejevim maslom.
  • 0

#198 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 03 September 2005 - 06:08 PM

Jst mam en vazelin pa kremo za roke in je kr u redu biggrin.gif
  • 0

#199 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 03 September 2005 - 06:42 PM

Punce se da dobit kaj zelo vlažilnega za telo,nepretirano mastnega,da se faj vpije??Pa da ma ok sestavine če se spoznate kaj seveda!
Tole me še zanima mogoče stupid vprašanje ampak a se da slučajno naročat te izdelke tudi preko interneta ker pri nas nimamo te firme pa sem misla kaj probat!
  • 0

#200 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 03 September 2005 - 07:32 PM

QUOTE(bluberry)
Punce se da dobit kaj zelo vlažilnega za telo,nepretirano mastnega,da se faj vpije??Pa da ma ok sestavine če se spoznate kaj seveda!
Tole me še zanima mogoče stupid vprašanje ampak a se da slučajno naročat te izdelke tudi preko interneta ker pri nas nimamo te firme pa sem misla kaj probat!

l'occitane maš štiri trgovine v sloveniji, 2 v lj in mb, po eno na bledu in portorožu. tko, da itak se da to dobit pri nas. men je fajn medeni masažni nektar, ki ga uporabljam kot losjon za telo. losjon z oljčnim oljem je tut fajn.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users