Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili
Posted 06 October 2007 - 07:08 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 06 October 2007 - 07:09 PM
Posted 07 October 2007 - 03:40 PM

Pa tale je tudi njam!
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 October 2007 - 04:41 PM
Meni je pa čedalje bolj všeč misel na vonj od parfuma Eden (Cacharel).
Taki ful poseben, slajši, cvetlični, pa neko mentolasto noto sem zavohala.
Vsekakor izstopajoč.

Iii, tega sem pa jaz imela pred kakimi 10 leti, še v gimnaziji in ne bom nikoli pozabila, kako diši, ker se mi je nekoč razlil v potovalki, hahaha, lahko si mislite, kolk časa sem ga še vonjala
Drgač sm pa dans odprla tester od tega novega Givenchyjevega Ange ou Demon in mi je bolj kot ne odbijajoč, phuh
Posted 08 October 2007 - 09:16 AM
Bolj mi je bil všeč Armanijev, za Poisonovega pa je bilo pretoplo (okrog 20°C) - po moje pride bolj do izraza, ko je bolj mraz.
Dobila sem še testerček od novega parfuma - Diesel - Fuel for Life, ki me je prijetno presenetil.
Posted 09 October 2007 - 02:08 PM
WHATEVER! Totalno brezvezen parfum, sem ornk razočarana, ker sem od YSL prčakvala kej bolj posebnega.
Nova Escada in nov Hugo pa zelo prijetno dišita.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 October 2007 - 04:22 PM
Posted 09 October 2007 - 04:43 PM
Kje pa si dobila testerček? A imajo ta parfum že pri nas, jaz ga prvič vidim teh parfumov je res malo morje.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 13 October 2007 - 11:12 AM
Tak simpatičen se zdi na 1. občutek.
Posted 19 October 2007 - 09:36 AM
Posted 19 October 2007 - 07:55 PM
Posted 19 October 2007 - 10:35 PM
Danes sem probala tiste 4 nove od L'Occiatana, dišita mi samo Iris in Neroli, mogoče si Neroli v prihodnosti privoščim.
- Buddha
Posted 20 October 2007 - 09:10 AM
Posted 20 October 2007 - 02:29 PM
coco je verjetno mislila, če se ti ljubi napisat oceno v podforum ocene izdelkov al nekaj takega.
pa res je bolj obstojen parfum od vanilije? kaj imaš oba?
Joj pa res, sem očitno na hitr prebrala , prostii
drugače pa ja, imam oba. Meni se zdi da je vrtnica bolj obstojna od vanilije no. mogoče je pa samo vonj bolj močen. ne vem,nisem ekspert glede parfumov. sta pa oba men zlo dobra parfuma, ne morš zgrešt z nobenim od teh dveh.
Kar se ostalih parfumov tiče, sem pa trenutno nora na Givenchyjev Ange ou Demon. Men je ful lep vonj, sem si po drogerijah nabrala tko ene 15 testerjev
pa od l'occtiana medena vodica me tut zlo mika. Bomo še vidl, sj zdj bodo počas razni prazniki
Posted 20 October 2007 - 04:04 PM
MOOOOOOOOOJJJ BOOOOOOOOOOOO
Posted 20 October 2007 - 04:53 PM
Je že katera probala tisto medeno vodico od L'Oocitana ? Meni zelo diši ampak pomojem ni kaj prida obstojna ?
jaz imam mini količino tele vodice in se mi zdi kljub manjku alkohola kar obstojna.
sem tudi sprobala danes novo parfumsko vodico iris od L'Occitana, ki mi sicer diši, ampak je nekam medla in neizstopajoča, si je ne bi kupila v polni velikosti.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 October 2007 - 05:12 PM
Posted 20 October 2007 - 05:46 PM
To imaš tester ali se kupi mini količina?
sem dobila 15 ml za darilo ob nakupu - mislim, da prodajajo samo 100 ml.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users