Jump to content

Photo

Iščem parfum - pomoč!

• Please log in to reply
402 replies to this topic

#181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 May 2011 - 02:23 PM

Jaz imam lanskega Lancome O d`Azur, popoln poletni vonj, svež in citrusen. Ne vem, če se ga še dobi, O de L`Orangerie pa je letošnji, ampak ga še nisem videla pri nas.

IPB Image

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#182 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 03:04 PM

Uh, skoraj bi ga mogla kupiti, glede na to, kdo je na plakatu. woot.gif

QUOTE(nutella` @ 14. 5. 2011 - 14:41) View Post
Priporočila? Fluffy in Jinadaze prosim oglasita se, ker kolko kaj objavljata imata obe podoben okus za parfume. tongue.gif

Meni je za poleti dober Dior Bronze - Sweet Sun (jaz ga imam že od predlani, zdaj ga že 2 leti nisem zasledila
nikjer), pa od JS Sun. Bom pa najbrž še nabavila kakšnega ... a izrazito svežih vonjev ne maram.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 May 2011 - 03:12 PM

laugh.gif

74 € stane, btw, 75 ml verzija (drugih ni).

• 0

― V. Van Gogh

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 03:18 PM

Saj tak dvomim, da bi mi bil všeč, ker je citrusni in svež, praviš.

Tega sem zadnjič ovohavala in mi ni bil tak napačen:

IPB Image

Je pa res, da bi ga večkrat mogla it prevohat, ker name itak noben parfum prvič ne naredi močnega vtisa.
Pa živo grozo mi predstavlja nakupovanje parfuma.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#185 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 May 2011 - 03:26 PM

^^ Tega sem jaz dobila. Ampak men se zdi da je moj 2010.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#186 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 May 2011 - 03:34 PM

Ja, vsako leto je drug, pa potem prejšnih ni več v prodaji, če se ne motim. Pa skoraj enaki vonji so, leto za letom.

Jaz pa že slutim, da mi bo O de L`Orangerie všeč, ga bom probala kje ceneje dobit. Jaz itak ful prihranim pri parfumih, ker imava z mami podoben okus. cool.gif

• 0

― V. Van Gogh

#187 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 04:22 PM

Se da kje ceneje kupiti Chanel Egoiste? Na teh meni znanih in zanesljivih straneh ga sploh ni.
  • 0

#188 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 14 July 2011 - 06:36 AM

Imam eno vprašanje, tema mogoče ni ravno prava.
Na siciliji sem bila v eni drogeriji, kjer so imeli tudi parfume. Prodajalka mi ej rekla da so iz naravnih eteričnih olj in kasneje rekla da Dior&co ne delajho parfumov iz naravnih olj anpak sintetičnih. je to res?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#189 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 14 July 2011 - 10:27 AM

Ja. Naravna olja so noro draga (ne bi bil potem parfum 50€). To se dela že od časov Chanelove petice smile.gif Pa tudi vonj naravnih olj lahko variira in bi to bil problem. Če bi ambro ali mošus dobivali naravno... res ne vem kaj bi bilo s kiti glavači in mošusnimi jeleni biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#190 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 14 July 2011 - 10:44 AM

aha, hvala za pojasnilo. makes sense smile.gif
Potem, če sem dala za parfum kombinacija jasmin in mimoza(pa verjeno še kaj) 100 evrov za 100 ml so to naravna olja, kot je rekla prodajalka?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#191 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 14 July 2011 - 11:41 AM

Podgana, torej če bi delali z naravnimi olji bi parfum stal še več kot 50€?
Meni pa to ne gre v glavo, ker zdaj v Italiji sem vidla par takšnih parfumov, narejenih in naravnih eteričnih olij pa so bili po 20€.

Itak da se eterična olja še mešajo z alkoholom, ali?
  • 0
Memento mori.

#192 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 14 July 2011 - 12:44 PM

Cene pri naravnih oljih so potem spet odvisne od kakovosti rastlin (ali so stare, narezane/pobrane tik pred destilacijo, za kakšen nasad gre, kje se nahaja...). Eterična olja lahko kupiš tudi za par dolarjev ali pa za par 100. Od tega je potem odvisna tudi cena parfuma. Za velike firme je bolj varna pretežna uporaba sintetičnih vonjav. Če delaš parfum iz res ološ eteričnih olj, je npr. tudi 20€ lahko veliko smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#193 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 05:46 PM

Marc Jacobs Lola in Oh Lola, to sta dva različna parfuma, ane? Oh Lola je letošnji? Zakaj ga v Mullerju nimajo? A je bil LE? Samo tega temno vijola imajo.

IPB ImageIPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#194 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2011 - 05:51 PM

Leva slika je res disturbing, desna pa ogabna.

Vem, da ne pomagam, ampak sem mogla pokomentirati. laugh.gif

• 0

#195 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 September 2011 - 05:53 PM

laugh.gif Meni ta desni daje po CocaColi, LOL, in zdaj sem radovedna kakšen je levi! laugh.gif
še-vedno-nisem-našla-svežega-parfuma-zase-press.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#196 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 14 September 2011 - 06:07 PM

Oh, Lola! je nova, je pa še nisem videla. Lola mi smrdi kot kuga.

Aja, danes sem probala še nekaj parfumov, noben mi ni padel v nos. Guerlain Shalimar pa zmaga, kaj tako obupno smrdečega pa še ne. Nasploh so pri Guerlainu talentirani za nečloveško smrdljive parfume, niti eden mi ni všeč.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 15 September 2011 - 02:54 PM

A poznate kak parfum, ki bi imel vonj po vijolicah? Prijateljica si blazno želi česa takega, pa nikoli nisva nič podobnega našli.
  • 0

#198 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 September 2011 - 03:03 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 9. 2011 - 19:07) View Post

. Lola mi smrdi kot kuga.

cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#199 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 September 2011 - 03:06 PM

Vijolice:

http://www.makeupall...d/Sarasotagirl/
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#200 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 06 October 2011 - 03:27 PM

Koliko stane Bvlgari - Mon Jasmin Noir v trgovini?
IPB Image
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users