Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#181 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 November 2008 - 10:40 AM

Evo ideja kam za novo leto:

KLIK

Pa nisem nespoštljiva ali kaj podobnega, pač sem našla to na netu zdaj.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#182 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 04 December 2008 - 01:16 AM

Midva s fantom bova verjetno v zidanici, sredi vinogradov obdana z vinom in prijatelji tongue.gif U bistvu bo to čist tko bol na izi.. midva pa še dva, trije pari bomo mal praznovali; pa še zlo lep razgled bo izpred zidanice, na ognjemet daleč naokoli smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#183 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 December 2008 - 05:27 PM

Kjerkoli bom, se ga mislilm totalka nalit dry.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#184 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25899 posts

Posted 04 December 2008 - 06:33 PM

jaz bom verjetno v lj, s familijo pri družinskih kolegih smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#185 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 04 December 2008 - 08:02 PM

Upam, da bom nekje na toplem in v dobri družbi.
  • 0

#186 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 December 2008 - 08:31 PM

Sem ful hotla silvestrovat kje na prostem, kaka evropska prestolnica.. Zdej se mi pa zdi zmeraj bolj bedna ideja, bom šla za kak teden v bratislavo ali minhn kdaj bolj proti pomladi, pa sčekirat vsa, kar me zanima lepo v izi, novo leto bi pa v tem trenutku najraj preživela sam z mojim pobom na toplem not. Mogoč kaka mini bolj special večerjica s familijo ali kolegi, pol pa hop pod kojtr na toplo. Mmm. Jst upam, da ne bo hotel kam it. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#187 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 December 2008 - 09:18 PM

Midva pa študirava, da bi šla v lastni režiji za par dni na Dunaj al pa v Munchen... kera kej priporoča, kje poceni in ok?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#188 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 December 2008 - 11:07 AM

Jaz grem s fantom in mojimi kolegi na disco party v Cvetličarno, se bomo prav oblekli in celo štalo naredili. Okoli 7h se dobimo v centru pri kolegici, malo bomo pojedli in popili, nato pa paaaaaaartyyyyy. yahoo.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#189 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 28 December 2008 - 11:26 AM

Mi smo se nekako uspeli dogovorit, da bomo pri kolegici v njihovem bivšem salonu. Na srečo je kolegica blizu doma, tako da lahko grem kr peš domov. Malo dol po bregu, nato pa še malo gor v breg in sem doma. biggrin.gif Ne mislim nobenga obremenjevat s tem da bi mogo vozit in zato nič pit. Po eni strani sem zato mal žalostna, da vikend še ni konc, kr pol bi kr tam prespali pa bi lako vsi pili.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 28 December 2008 - 11:39 AM

Jaz bom doma z manjšim številom kolegov, v družbi konjaka in cigar. Pa delali bomo suši smile.gif
  • 0

#191 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2008 - 12:00 PM

Jst nimam poma kje bom. Najverjetneje doma na kavču in se nalivala s čajem.
Prvi plan je bil Novi Sad, ampak so nam uštulili nek pof* novoletni turnir, zato sem NS odpovedala. Zatem je bil drugi plan Banja Luka, kjer ima kolegica v centru mesta ogrooomno stanovanje, ampak NE! Staknila sem neko vnetje, pijem antibiotike in umiram u mukah, juhu! down.gif
VEDNO imam nekaj za novo leto, čisto vedno. Silvestrovo saks.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#192 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 December 2008 - 12:10 PM

Coco, dobro veš kje boš za NL. tongue.gif
  • 0

#193 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 December 2008 - 12:10 PM

Doma bova. Na toplem, počela bova malo/nič. Zabavno bo pa vseeno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#194 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2008 - 12:11 PM

A mi poveš kaj bom delala z vami. Niti pit ne smem (sej nisem nek težki kronik, samo pač kozarček za dobro voljo in to). down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#195 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 December 2008 - 12:17 PM

Ja kot da se ga bomo mi pa do nezavesti nasekali. ohmy.gif Niiič, fajn se bomo mli, klepetali bomo, poslušali glasbo, potem bomo šli na Eroiko in ognjemet in potem nazaj na toplo, lahko nehaš komplicirat?!!!!
  • 0

#196 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 28 December 2008 - 12:23 PM

Mi bomo pa v koči na Krvaucu, kjer ima kolega od fanta kočo in nas je povabil tja biggrin.gif
Komej čakam, samo seksat bo pa mal tečko,ker je to bl mejhna koča in ne nekaj ogormnega. sad.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#197 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 December 2008 - 02:33 PM

QUOTE(sade @ 4. 12. 2008 - 17:27) View Post

Kjerkoli bom, se ga mislilm totalka nalit dry.gif

Jaz tudi. laugh.gif laugh.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#198 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25899 posts

Posted 28 December 2008 - 09:51 PM

update: pojma nimam, kam se bom dala biggrin.gif sister je šla v bruselj danes, js morem pa tud kam zbrisat. oujea.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#199 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 December 2008 - 11:46 PM

Pri fantu na vikendu. Juhej!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#200 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 December 2008 - 12:13 AM

Po moje da doma. smile.gif Za vsako ceno ne bom nekam hodila, samo zato da bom sla.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users