Jump to content

Photo

(Prihajajoče) Novosti

• Please log in to reply
1978 replies to this topic

#181 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 June 2007 - 02:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 3. 6. 2007 - 13:56) View Post
Eau de Gloss sem že videla v Mullerju

Jaz tudi, pa rajši sploh preveč blizu nisem hodla. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#182 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 04 June 2007 - 09:36 AM

Eau de Gloss imam in pridno uporabljam že kakšen mesec. občutek na ustnicah je super, minimalno pohladi, ampak ni moteče. barva je pa zelo prosojna. imam živo roza, ki pa samo malce obarva ustnice.
  • 0

#183 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2007 - 09:59 PM

IPB Image

Tale glossa od TBSja sta mi precej mamljiva. Sploh tale pink... woot.gif

IPB Image

Tole je nekaj istega kot MYB Elixir, klko vidim...

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#184 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 June 2007 - 10:41 AM

Mogoče sem prizadeta, ampak kje je razlika med prvimi in drugimi glossi? Ovojnina je skor identična in oboje je sheer and sparkling. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2007 - 11:10 AM

Sestavine in odtenki so drugačni. :-)

• 0

#186 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 June 2007 - 07:26 PM

L'Occitane ima novo 250ml masko za suhe, poškodovane in kemično obdelane lase, s tremi eteričnimi olji. Ne najdem slikce, jaz sem reklamo videla v eni hrvaški reviji, nimam pa časa zdle po netu kej več izbrskat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#187 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2007 - 07:28 PM

Jaz sem to masko videla v Oni, najbrž je sestavinsko kar dobra, ampak vrtoglave cene.

• 0

#188 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 28 June 2007 - 07:20 PM

joooj mela bi tisti drugi glos v rdeči barvi... a ktera ve kdaj to pride v slovenijo?
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#189 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 June 2007 - 07:29 PM

mislis TBSjev? ce ja, pol nikoli biggrin.gif tbs mas samo v tujini
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#190 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2007 - 07:31 PM

TBS-ja ni v Sloveniji.

EDIT: Piko me je že prehitela. smile.gif
  • 0

#191 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 June 2007 - 11:10 PM

Majkemi, komi čakam, da pride, morm met, nujnooooooo!!! wub.gif wub.gif cool.gif
Lancome Destiny Cube, na eni strani senčka + blush, na drugi šminka + gloss sorcerer.gif
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#192 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 29 June 2007 - 12:47 AM

Uauu, to je pa leeeepooo wub.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#193 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 June 2007 - 08:09 AM

TASH, kje si to najdla, js sm ze tut slisala za to kolekcijo, sam na njihovi strani ni se nc objavljen
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#194 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 29 June 2007 - 08:51 AM

http://makeupbag.net...7-mystery-game/ unsure.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#195 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 June 2007 - 09:49 AM

Meni pa deluje tale Lancome Destiny Cube taka ekstremno cheap zadeva, ko ena najbolj cenena plastika in res ful neestetsko mi deluje. ohmy.gif blink.gif

Mogoče izgleda v real lepše in bolj dodelano.
  • 0

#196 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 29 June 2007 - 10:08 AM

Tole sem jaz že ful časa nazaj gledala nekje (revija or smth).

Mela, itak. woot.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#197 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2007 - 06:35 PM

Meni tudi deluje tole od Lancome precej nikakvo.

• 0

#198 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 July 2007 - 04:25 PM

Lancome Color Fever Shine, mislim da je že pri nas woot.gif

IPB Image

Ta barva ki jo ima na ustnicah je božanska, jo iščem že neki cajta, mogoče jo pa tukaj najdem, treba prečekirat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#199 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 July 2007 - 09:26 AM

ta barva je umetna, racunalniska
  • 0

#200 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 July 2007 - 09:50 AM

Sej vem sej vem da v real ne bo nobena taka. Bom šla vseeno malo prečekirat, mejbi bo katera vsaj podobno lepa biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users