Jump to content

Photo

Poskusi na živalih

• Please log in to reply
235 replies to this topic

#181 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 21 April 2009 - 06:11 PM

Not a bad idea. Izvoli odpreti.
  • 0

#182 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 April 2009 - 09:31 PM

Katere vložke in tampone pa uporabljate, da niso testirani? oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#183 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 May 2009 - 07:40 PM

Jaz uporabljam Natracare.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#184 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 May 2009 - 08:10 PM

Tele tampone sem si zdaj kupila ja, nisem pa še sprobala. Pri vložkih pa sem bila malo skeptična in nisem vzela. A so ok?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#185 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 May 2009 - 08:13 PM

Meni so zelo v redu, je pa res, da jih uporabljam samo ponoči, čez dan vedno tampone.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#186 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 01 May 2009 - 08:22 PM

Jaz uporabljam Natracare dnevne vlozke pa so po obcutku super, ni tiste plastike kot recimo pri Always je pa res, da niso tako vzdrzljivi - se mi je ze nekajkrat zgodilo, da je bil zvecer vlozek nacufan. Pri dnevnem to sicer ni taksen problem, ce bi se mi pa med menstruacijo oni ta velik scufal bi bila pa packarija. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#187 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 September 2009 - 07:43 AM

Jaz sem obupala, nikakor ne najdem ene zobne paste da ne testira. Tiste ki se tudi tega držite - katero uporabljate??? Jaz vem edino za Weledo ki sem jo uporabljala do zdaj, ampak ne morem več, res, mi je tako nagnusna da ne zdržim več. Tako da iščem nekaj drugega.

Anybody? cry.gif

Včeraj sem v DM videla neke Angelica Zobne pasta, neke kao natur. Ampak nikakor ne najdem podatka al je cruelty free al ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#188 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 03 September 2009 - 07:46 AM

http://www.ekolife.s...00ml-i697.shtml

http://www.lovecnace...488933/details/
  • 0

#189 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 September 2009 - 08:11 AM

Hvala! Zdaj morem samo še prebrskat kje se to da kupiti razen po netu.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#190 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 September 2009 - 10:01 AM

QUOTE(Nila @ 21. 4. 2009 - 2:48) View Post

Pa kako to? Jaz sem pa vedno smrdela, če sem tega uporabljala. blink.gif hmm.gif Nekako na meni ne deluje. Imela sem že tistega v kamnu, na sprej in roll-on ...

Word, jaz sem jih tudi zamenjala že malo morje pa so mi mineralci poden kar se deotov tiče.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#191 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2009 - 12:09 PM

Jaz imam to L'Angelica pasto in ustno vodico, pa mi je oboje super, baje je tudi 100% naravno in pomoje ne testirajo na živalih. Sem našla spletno stran, ampak jaz nič ne razumem po italijansko.

http://www.angelica.it/index.html

Sploh ne kapiram, kako so lahko tako blesavi, da nimajo tudi angleške strani.

Od mineralnih deodorantov pa imava zdej oba s fantom že nekaj časa Bekra Mineral deo sprej in ga ne menjava never ever. Pri nama obema krasno deluje, pa končno so se mi nehale mašit lojnice pod pazduho, včasih sem imela pogosto take boleče bunkice pod kožo, torej zamašene in vnete lojnice, zdej pa nič več. Sintetičnih deodorantov se niti pritaknem ne več, ker trdno verjamem, da gre dobesedno za strup.
  • 0

#192 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 03 September 2009 - 12:15 PM

Sploh ne kapiram, kako so lahko tako blesavi, da nimajo tudi angleške strani.

al so Italijani...what do you expect? laugh.gif
  • 0

#193 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 September 2009 - 08:17 PM

Sem si nabavila Angelica zobno pasto in mi je všeč.

Nova težava na vidiku: kateri aceton in vatke uporabljate tiste ki pazite na tole? Alverde nima acetona, ne?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2009 - 08:23 PM

Sante ima odstranjevalec laka za nohte, ne testirajo na živalih (naravna firma).

IPB Image
  • 0

#195 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 September 2009 - 08:30 PM

Hvala! Bom šla pogledati če ga naš sanolabor drži. Najdla sem sicer tudi Avon, ki tudi ne testira, ane?

Bolj imam težave z vatkami in tudi toaletnim paprijem, na tem seznamu spodaj ni čisto jasno ali testira ali ne, očitno.. Me je pa šokiralo, a Alverde potem ni 100% da ne testira? blink.gif Ali je ta seznam fuč?

Seznam kozmeticnih industrij, ki ne testirajo svojih proizvodov niti sestavin na živalih:
Afrodita, Annyer, Aubrey Organics, Avon, Beauty solutions, Dr. Hauschka, Lavera, Lek kozmetika, L'Occitane, Logona, LR health & beauty systems, Lush, Marks & Spencer, Oriflame, The Body Shop, Tigi.

Seznam kozmeticnih industrij pri katerih ni znano, ce testirajo svoje proizvode in/ali sestavine na zivalih, ali so v postopku opuscanja testov:
Alverde, Amway, ArtDeco, Avene, Babylove, Balea, Bourjois, Bübchen, Chanel, Channel Christian Dior, Clarins, Collistar, Gosh, Kancilja, Keune, Krka, Manhattan, Murad, Paloma, Pupa, Revlon, She, Thalgo.

Seznam kozmeticnih industrij, ki testirajo svoje proizvode in/ali sestavine na živalih:
Always, Ariel, Aquafresh,Axe, Banana Boat, Calvin Klien, Colgate, Cover girl, Dove, Elizabeth Arden, Eucerin, Garnier, Gillette, Giorgio Armani,Head & Shoulders, Herbal Essences, Huggies, Johnson, Labello, Ladie's choice, Lancôme, La Prairie, L'Oreal, Max Factor, Maybelline, Neutrogena, Nivea, Nina Ricci, Old Spice, P&G, Palmolive, Palette, Pampers, Pantene, Persil, Perwoll, Pfizer, Pril, Poly, Puma, Schauma, Schwarzkopf, Vichy.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#196 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 December 2010 - 02:09 AM

Katere britvice uporabljate?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#197 urška84

urška84

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 20 April 2011 - 01:34 PM

Vabljeni na drugo izobraževalno predavanje DZZŽ Ljubljana

Tema: TESTIRANJA NA ŽIVALIH

V drugem tematskem predavanju Društva za zaščito živali Ljubljana bomo glas nevidnih in neslišnih.

IPB Image

Spregovorili bomo v imenu milijonov mučenih in zlorabljenih živali, ki so podvržene krutim in nepotrebnim testiranjem in o alternativnih metodah, s katerimi bi to trpljenje lahko ustavili. Spoznali boste kaj plačujete, ko kupujete izdelke, testirane na živalih, kateri so ti izdelki in kako lahko tudi vi prispevate k temu, da se ta praksa končno ukine.

Prisluhnite nam v sredo, 18. maja ob 18. uri v dvorani v 3. nadstropju Knjižnice Otona Župančiča.

Pol ure pred pričetkom predavanja, od 17.30. ure dalje, bomo pred dvorano postavili tudi informativno prodajno stojnico Društva, na kateri boste lahko kupili naše društvene izdelke iz spletne trgovine Nakupi iz srca. Dobrodošli bodo tudi vaši prostovoljni prispevki, lahko pa si boste postregli tudi z brezplačnim informativnim gradivom. Celoten izkupiček od prodaje bomo namenili delovanju Društva ter oskrbi zapuščenih živali.

V laboratorijih po svetu vsako sekundo umre 22 živali. Čas je za spremembo mišljenja! Če ne zdaj - kdaj? Če ne vi - kdo?

Vstop je prost, vabljeni!
  • 0

#198 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 06 July 2011 - 12:19 PM

VSEEVROPSKA PETICIJA - recite 'NE' okrutni kozmetiki

IPB Image
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#199 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 July 2012 - 07:07 AM

Urban Decay vseeno NE bo proizvajal na Kitajskem, in ostaja cruelty free kozmetika
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#200 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 October 2012 - 09:58 PM

Posted Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users