Poskusi na živalih
Posted 21 April 2009 - 06:11 PM
Posted 28 April 2009 - 09:31 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2009 - 07:40 PM
Posted 01 May 2009 - 08:10 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2009 - 08:13 PM
Posted 01 May 2009 - 08:22 PM
Posted 03 September 2009 - 07:43 AM
Anybody?

Včeraj sem v DM videla neke Angelica Zobne pasta, neke kao natur. Ampak nikakor ne najdem podatka al je cruelty free al ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 September 2009 - 07:46 AM
Posted 03 September 2009 - 08:11 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 September 2009 - 10:01 AM
Pa kako to? Jaz sem pa vedno smrdela, če sem tega uporabljala.

Word, jaz sem jih tudi zamenjala že malo morje pa so mi mineralci poden kar se deotov tiče.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 September 2009 - 12:09 PM
http://www.angelica.it/index.html
Sploh ne kapiram, kako so lahko tako blesavi, da nimajo tudi angleške strani.
Od mineralnih deodorantov pa imava zdej oba s fantom že nekaj časa Bekra Mineral deo sprej in ga ne menjava never ever. Pri nama obema krasno deluje, pa končno so se mi nehale mašit lojnice pod pazduho, včasih sem imela pogosto take boleče bunkice pod kožo, torej zamašene in vnete lojnice, zdej pa nič več. Sintetičnih deodorantov se niti pritaknem ne več, ker trdno verjamem, da gre dobesedno za strup.
Posted 03 September 2009 - 12:15 PM
al so Italijani...what do you expect?

Posted 12 September 2009 - 08:17 PM
Nova težava na vidiku: kateri aceton in vatke uporabljate tiste ki pazite na tole? Alverde nima acetona, ne?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 September 2009 - 08:23 PM

Posted 12 September 2009 - 08:30 PM
Bolj imam težave z vatkami in tudi toaletnim paprijem, na tem seznamu spodaj ni čisto jasno ali testira ali ne, očitno.. Me je pa šokiralo, a Alverde potem ni 100% da ne testira?

Seznam kozmeticnih industrij, ki ne testirajo svojih proizvodov niti sestavin na živalih:
Afrodita, Annyer, Aubrey Organics, Avon, Beauty solutions, Dr. Hauschka, Lavera, Lek kozmetika, L'Occitane, Logona, LR health & beauty systems, Lush, Marks & Spencer, Oriflame, The Body Shop, Tigi.
Seznam kozmeticnih industrij pri katerih ni znano, ce testirajo svoje proizvode in/ali sestavine na zivalih, ali so v postopku opuscanja testov:
Alverde, Amway, ArtDeco, Avene, Babylove, Balea, Bourjois, Bübchen, Chanel, Channel Christian Dior, Clarins, Collistar, Gosh, Kancilja, Keune, Krka, Manhattan, Murad, Paloma, Pupa, Revlon, She, Thalgo.
Seznam kozmeticnih industrij, ki testirajo svoje proizvode in/ali sestavine na živalih:
Always, Ariel, Aquafresh,Axe, Banana Boat, Calvin Klien, Colgate, Cover girl, Dove, Elizabeth Arden, Eucerin, Garnier, Gillette, Giorgio Armani,Head & Shoulders, Herbal Essences, Huggies, Johnson, Labello, Ladie's choice, Lancôme, La Prairie, L'Oreal, Max Factor, Maybelline, Neutrogena, Nivea, Nina Ricci, Old Spice, P&G, Palmolive, Palette, Pampers, Pantene, Persil, Perwoll, Pfizer, Pril, Poly, Puma, Schauma, Schwarzkopf, Vichy.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 April 2011 - 01:34 PM
Tema: TESTIRANJA NA ŽIVALIH
V drugem tematskem predavanju Društva za zaščito živali Ljubljana bomo glas nevidnih in neslišnih.

Spregovorili bomo v imenu milijonov mučenih in zlorabljenih živali, ki so podvržene krutim in nepotrebnim testiranjem in o alternativnih metodah, s katerimi bi to trpljenje lahko ustavili. Spoznali boste kaj plačujete, ko kupujete izdelke, testirane na živalih, kateri so ti izdelki in kako lahko tudi vi prispevate k temu, da se ta praksa končno ukine.
Prisluhnite nam v sredo, 18. maja ob 18. uri v dvorani v 3. nadstropju Knjižnice Otona Župančiča.
Pol ure pred pričetkom predavanja, od 17.30. ure dalje, bomo pred dvorano postavili tudi informativno prodajno stojnico Društva, na kateri boste lahko kupili naše društvene izdelke iz spletne trgovine Nakupi iz srca. Dobrodošli bodo tudi vaši prostovoljni prispevki, lahko pa si boste postregli tudi z brezplačnim informativnim gradivom. Celoten izkupiček od prodaje bomo namenili delovanju Društva ter oskrbi zapuščenih živali.
V laboratorijih po svetu vsako sekundo umre 22 živali. Čas je za spremembo mišljenja! Če ne zdaj - kdaj? Če ne vi - kdo?
Vstop je prost, vabljeni!
Posted 06 July 2011 - 12:19 PM
Posted 09 July 2012 - 07:07 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 October 2012 - 09:58 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users