Jump to content

Photo

Ali si upaš...?

• Please log in to reply
319 replies to this topic

#181 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 24 September 2006 - 12:49 PM

pomoje ne, ker nima smisla bi me ujel, ker bi se začela smejat in ne bi mogla laufat laugh.gif

Bi šla na pogreb od Bin Ladna?
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#182 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 September 2006 - 04:00 PM

ne...(p.s.kaj je res umrl?.-tko sem slišala zdej pa nevem če je res rolleyes.gif )

bi upale iti za 14 dni na morje brez oblačil samo z zobno ščetko in malo denarja za hrano?
  • 0

#183 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 24 September 2006 - 06:34 PM

brez vsega ostalega ja ,sm oblačila bi pa vseen rada mela
tko da na to vprašanje je odgovor NE

bi upala rečt mamici da si za letošnji rojstni dan želiš barbiko biggrin.gif ?
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#184 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 24 September 2006 - 06:41 PM

Ja biggrin.gif

Bi si ga upale napiti skupaj z vašim očetom? biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#185 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 24 September 2006 - 06:53 PM

upala ja
sam se ga nebom k bi kake neprijetne zadeve znala čvekat, kej preveč povedla
tko da nam prakticirala

bi si upala dat v torbo plišasto igraško in jo v šoli/službi dat lepo na pisalno mizo, tko čist resno kot da je to neki popolnoma običajnga?
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#186 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 24 September 2006 - 09:27 PM

hahaha... JA bi!

Bi upale sred izpita al pa predavanja začet kao jokat, da nč ne razumete?
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#187 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 September 2006 - 09:39 PM

QUOTE(žeula @ 24. 9. 2006 - 22:27) View Post

hahaha... JA bi!
Bi upale sred izpita al pa predavanja začet kao jokat, da nč ne razumete?

jokat.. glih ne biggrin.gif
sm pa mela zadnč pr matematiki en tak izbruh k sm dvignla roko in potem 5 minut govorila česa ne razumem dokler ni tršica šla razlagat cele snovi še enkrat od začetka oops.gif oops.gif

a bi si upale U RESNICI (npr. ju3) narest stvar, za katero ste rekle da bi si upale? (npr. da ju3 neseš medvedka u šolo in ga maš ceu pouk na mizi ipd)?? blink.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#188 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 September 2006 - 10:07 PM

ahhaha, odvisno kaj. medvedka definitivno.
ne vem, če ne bom celo res. biggrin.gif

bi si upale it k zelo nadležni, zahtevni in resnobni profesorici (šefu, nadrejenemu, whatever) in ji zaupati svoje "težave", ter jo nato prositi za nasvet in naj nikomur ne pove? v stilu: gospa, saj vem da me nimate najraje, ampak meni je tako hudo, fant me je prevaral s sestro, starši so prezahtevni z menoj, jaz bi se kar ubila! pa še kakšno solzico potočit zraven smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#189 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 25 September 2006 - 10:01 AM

Ja zakaj pa ne. Če nimam nič za zgubit, gotovo tongue.gif .

Bi si upale plesati kot go go plesalke twisted.gif ??

• 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#190 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 25 September 2006 - 10:01 AM

niti po pomoti hehehe

bi su ipale it enkrat peš v službo pa maš npr. do služe ene 10 km
  • 0

#191 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 September 2006 - 05:48 PM

Upala bi si, samo se mi ne da, ker bi potem mogla zelo zgodaj vstati...
Za ta predlog bi mogla na ta način napisat(in za mnoge druge predloge): Bi bile pripravljene iti peš v službo.....?
;)

Bi se upala narediti celo sceno v nekem lokalu neznanemu moškemu in pred vsemi začeti tuliti, kater pra*** je in da mu ne boš nikol oprostila, hkrati pa bi ga polila s koktejlom ali pa bi mu v obraz zalučala kepico sladoleda???? biggrin.gif ;) biggrin.gif
  • 0

#192 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 25 September 2006 - 08:31 PM

am odvisno od stopnje pijanosti biggrin.gif Drugače pa mislm da ne

ali bi si upale zažvalit nekega neznanca v lokalu ki bi vam bil všeč in mu pol rečt da vas je zanimal kakšn okus imajo njegove ustnce twisted.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#193 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 26 September 2006 - 08:29 AM

Ne

A bi si upale ukrast kakšno stvar iz trgovine?
  • 0

#194 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 26 September 2006 - 08:44 AM

QUOTE(bellini @ 26. 9. 2006 - 9:29) View Post

Ne

A bi si upale ukrast kakšno stvar iz trgovine?

nebi si upala ker nisem taka oseba, ker tudi če bi poskušala bi me dubili ker takoj zafarbam in ....opazna bi bla preveč..

ali bi si upala povedati fantu v katerega si že dolgo zaljublena da ga imaš rada?seveda on pa tebe sploh ne opazi hmm.gif ???
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#195 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 26 September 2006 - 09:00 AM

sem že povedala

bi si upala med ljudi z narobe oblečeno majčko in to tako da bi se res full vidl da je narobe oblečena?

• 0

#196 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 26 September 2006 - 11:25 AM

(haha... Zdej si me spomnila na nadvse smešno situacijo!!! biggrin.gif biggrin.gif Že zdej se skoraj jokam od smeha ;)
Moj fant je enkrat bil zvečer pri meni in sva bila nekaj časa v sobi in se posvečala drug drugemu wink.gif twisted.gif No, potem pa naju je mami poklicala na večerjo... Midva sva se oblekla in odšla v jedilnico... Po obroku, ko sm še pospravljala krožnike, pa mi mami potiho prišepne, naj si moj dragi prav obleče majico, ker jo ima narobe oblečeno... blink.gif Mene je že takrat tresel od smeha biggrin.gif Hitr odideva v sobo, kjer si začne ves paničen preoblačit majico in govorit, kako je sredi večerje ugotovil, da ima narobe oblečeno majico in kako je upal da noben od moje družine ne bi tega opazil... Žal biggrin.gif je opazila mami:D
Potem se sploh ni več upal oditi iz sobe, dokler moji niso bili v spalnici in je lahko šel domov, ne da bi ga kdo videl biggrin.gif)

Drugače pa bi si upala za 10.000 SIT biggrin.gif

Bi se upala iti do profesorja in se nagnit nad njegovo mizo in zapeljivo pokazat svoj dekolte, da bi dosegla svoje??? wink.gif
  • 0

#197 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 26 September 2006 - 11:34 AM

Ja zakaj pa ne. Če dosežem cilj ermm.gif

Bi si upale naravnost povedati staršem(mami) da ste razbile najdražjo vazo, na katero jo vežejo posebni spomini ali bi se zgovarjale na mačka/ne nisem jst kriv...
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#198 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 26 September 2006 - 11:55 AM

mmmm najbrž bi se zgovarja kolkr dolgo bi se dal, če mi pa nebi nakonc vrjela bi bla pa še kje užaljena kk lahk mili da bi jo jaz razbila heheheh oops.gif

bi si upale sredi enga fuul doplega dneva ko bi drugi skakal okol v kratkih majčkah lepo z bundo čez vas /mesto

• 0

#199 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 27 September 2006 - 07:36 PM

Če bi šlo za kašno stavo ;)

Bi se pobarvale na živo rdečo z obstojno barvo, če bi ble naravne blondinke? to bom js naredla enmu tipu v kratkem - hja, kva pa gre stavt z mano? biggrin.gif
  • 0

#200 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 September 2006 - 08:22 PM

Hm, morda, če ne bi bla zadovoljna s svojo naravno blondinastjo (kar sm).

Bi si upale priti v javnost oblečene v sadje (tipo krilo iz olupkov od banan itd)
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users