Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#181 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2007 - 10:10 PM

Hvala za info!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#182 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 February 2007 - 09:13 PM

Jennita, v oceni za Tigi Fashionista Smooth and Shine sem zasledila, da si predtem imela L'Orealov Hot Glatt. A se mogoče spomniš kolko je bla cena?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#183 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 February 2007 - 10:08 PM

hot glat stane cca jurja. tam okol 4 € pomoje, najvec 5
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2007 - 10:24 PM

Ja, nekje tu bo!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 16 February 2007 - 07:27 PM

Kaj mi lahko katera pove, če je od Poly Diadem barva odtenek 718 svetlejša ali temenjša od odtenka 716? Na sliki je 718 svetlejša samo mi nekak ni logično to, ker drugače je tako da so barve z večjo številko temnejše. Aj em zmedena cry.gif
  • 0

#186 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 February 2007 - 06:13 PM

Tnx 4 info!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#187 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 February 2007 - 06:54 PM

Ne vem, ne poznam teh odtenkov na pamet, žal. Pa ne zanašaj se na slike na škatlicah barv, ker so ponavadi krneki. Najbolje je, da se naslednjič s takim vprašanjem obrneš na prodajalko, ona bi morala vedet. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#188 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 February 2007 - 07:13 PM

ja mogla bi, ampak roko na srce, mogoc ma usaka deseta prodajalka kej pojma o teh stvareh, druge itak nimajo blage. zdej pa ti trofi toto deseto
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 18 February 2007 - 08:16 PM

Sem bla ravno včeraj v Muelleru in prodajalki se niti sanjalo ni kaj mi naj odgovori. Me je prvo gledala par minut in je bla kr tiho. Potem se je odločla, da rabi pomoč in je poklicala še eno prodajalko, ki pa je bila še bolj zmedena. Nima smisla.
  • 0

#190 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 23 February 2007 - 03:38 PM

Foltene Regenerativni Anti Age Šampon Za Ženske se prodaja tudi v lekarnah???? Ker neke druge Foltenove sem jih videla v lekarni, tega pa ne še mad.gif
Meni mi sicer lasje sicer ne izpadajo več kot bi bilo normalno...pa me zanima, a bi vseeno lahko tak šampon kot je npr. tale Foltene uporabljala, pa za preventivo biggrin.gif al je to čisto nepotrebno? tongue.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#191 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 February 2007 - 03:57 PM

Ma sej v prvi vrsti gre itak pač za zelo kvaliteten šampon, ki ga lahko uporablja vsakdo, tudi tisti, ki nimamo težav z izpadanjem. Jaz sem njihove šampone do zdej zasledila samo v Sanolaborju.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#192 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 23 February 2007 - 04:28 PM

Jaz sem jih videla tudi v eni trgovini/lekarni v Mercator Centru v Kranju.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#193 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 26 February 2007 - 10:07 PM

Dilema, tale šampon Antica Erboristeria Shampoo Idratante sem mislim da videla v zeliščni lekarni basilica v city parku, cena je bila okoli 6 evrov.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 February 2007 - 10:14 PM

Rili? Ou maj god, če je to res, ti poljubim roko, ti krasno bitje. Okej 6€ ... računam ... to je bivših 1400 tolarjev. No, pocen pa glih ni, na žalost. ermm.gif Mami mi dans že cel dan teži, kolk šamponov in vsega so mel v ITA, polno takih, ki še vem ne za njih in kak mi je lahk žal, da se nisem šla smučat zraven, ker bi mi kupla vse, kar bi hotla ... maščuje se mi, hudoba. laugh.gif Torej slaba stran je ta, da nimam pojma, če imamo to lekarno Basilica tudi pri nas v Celju. Kokr mam js sreče (to je nič) je verjetno ni nikjer daleč naokol.
  • 0

#195 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 February 2007 - 01:53 AM

Lah da je cenejši, samo ne ravno občutno cenejši.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#196 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 01 March 2007 - 06:46 PM

a lahko oceno za balea balzam za blond lase dodam kar k balzamu za rjavolaske? glede na to, da so ključne sestavine iste?
  • 0

#197 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2007 - 06:47 PM

Mislim, da to ne bi bila neka groza. Samo zraven napiši, da imaš pač različico za blond lase in, da so sestavine praktično identične, razen tistega naravnega ekstrakta ... tisti za rjave lase vsebuje ekstrakt oreha, oni za blond pa menda kamilico. Pa lahko bi nalimala v svojem postu sliko blond balzama, da se tudi vidi, kako izgleda, če že imamo sliko od tistega za rjavolaske. =)
  • 0

#198 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 01 March 2007 - 08:00 PM

to sem itak nameravala napisat. bom slikala svoj balzam, nalimala slikico in stvar ocenila. ti pa lahko potem spreeniš naslov, da dodaš, da se ocene za blond različico tudi notri vpisujejo (zaradi iskanja in odpiranja novih tem)!
  • 0

#199 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2007 - 08:08 PM

Sem spremenila naslov že prej, takoj ko sem videla tvoj predlog. =)
  • 0

#200 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 02 March 2007 - 08:33 AM

no, super! hvala!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users