Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#181 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 February 2007 - 11:04 AM

QUOTE(_v-i-k-i_ @ 4. 2. 2007 - 20:59) View Post

se opravičavam...hvala wink.gif

edit: sem prebrala poste, ni me glih prepričala, da bi je kupla...to se mi zdi sumljivo, da najprej občutiš takšno poslabšanje na obrazu, potem pa kao sčasoma se stanje izboljša, ja valda pride nazaj v tisto fazo preden si začel to kremo uporabljat ...ste pa dobro reklamo naredle wink.gif

kaj to je katera omenla ali od kod ti ta informacija?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#182 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 05 February 2007 - 11:34 AM

nevem, no...meni se zdi tole popolnoma logično...saj je bilo že večkrat omenjeno...najprej je poslabšanje (pri meni, ni bilo nekega hudega), ker kao kožo prečisti (iz nje "potegne" podkožne nečistoče, in potencialne nečistoče)...in ko to opravi je boljše...tako jaz to razumem....in stanje se brez uporabe nikakor ne bi izboljšalo na tak nivo kot pred uporaba...saj bi se vedno vrteli v začaranem krogu...ki ga Cosmerba prekine tongue.gif he,he...tako jaz mislim
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#183 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 February 2007 - 01:07 PM

mislite, da se koža pač navadi na kremo in krema izgubi "zdravilne" lastnosti? se je kateri, ki uporablja cosmerbo to zgodilo?
samo je vseeno boljše uporabljat naravno kremo, kot pa kemijo-v vsakem primeru.

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#184 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 05 February 2007 - 02:55 PM

nevem, pomoje ne...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#185 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 05 February 2007 - 10:05 PM

ta podatek je iz moje glave wink.gif sem pa mnenja, da ni dobro verjeti vsemu kar prebereš, recimo jst ne verjamem, da je to omenjeno poslabšanje posledica tega, da se kao koža tako prečisti...sam svaka čast, ene znajo delat fenomenalne reklame, upam da vsaj kej zaslužjo s tem heheh.
  • 0

#186 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 February 2007 - 10:31 PM

Dejstvo je, da nekatere zadeve prečistijo kožo, ker odmašijo pore, umirjajo vnetne procese in pospešijo proces obnavljanja kože, ta se potem tudi hitreje in bolj temeljito prečisti. Seveda pa ne vsiljujem nobenega mnenja - vsak naj sklepa po svoje, konec koncev je njegova lastna koža in sam ve kako in kaj. Ne vem pa kaj dosežete s cinizmom - kdor ne verjame, naj pač ne verjame, ne vem zakaj se tle razpreda o reklami, to se mi zdi popolnoma neprimerno ker je jasno, da nobena tle gor s tem ničesar ne zasluži. Tako kot nekatere izdelke zelo pohvalimo, znamo tudi nekatere konkretno pograjat - vse pač glede na naše osebne izkušnje. Jaz vem, da imam ob uporabi Cosmerbe lepšo, bolj čisto, mehkejšo kožo ter lepšo polt in je zame to vsekakor čudežna krema, seveda pa ni rečeno, da ustreza vsem, ker smo si različne - univerzalne kreme ni, to si velja zapomnit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#187 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 05 February 2007 - 11:05 PM

ja sej v bistvu se strinjam s tabo DiLeMa, samo zmoti me to, če kdo širi neke informacije, čeprov za to nima nekega strokovnega znanja recimo...to pa nima nobene zveze z osebnimi izkušnjami, pohvalami glede izdelkov, kot si omenila...okej dost OT.
  • 0

#188 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 06 February 2007 - 06:44 PM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 1. 2007 - 13:53) View Post

Moram tle omenit, da Murnauers menja ovojnine vseh svojih vrečkastih mask in pilingov, da ne bo katera zmedena pri nakupu. =)

Tu moram še jaz dodati, da je tudi vrečka Chantelle Sea Herbs & Mud Čistilne maske malo drugačna (lepša). Ko se mi bo dalo, bom pa slikala. =)

Sestavine L'Occitanovega medenega želeja so ful fajn in bi ga takoj vzela - ampak kaj ko je tako drag. sad.gif Predvsem zato, ker se dobi enako dobre reči po nižjih cenah. DiLeMa, za koliko časa približno ga boš imela? Pa v kolkem času si porabila recimo Schellerjevega?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#189 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2007 - 08:26 PM

Ta medeni žele bom mela tko za ene 4 mesece, pa bi ga imela za dlje, ampak jaz se rada malo 'polivam' z njim ker mi tok diši. laugh.gif Za Schellerjevega se pa ne spomnim, kako dolgo sem ga imela ... sem ga uporabljala že ful časa nazaj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#190 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 February 2007 - 03:03 PM

Matejča, kje majo te Chantell maske?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#191 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 07 February 2007 - 03:12 PM

Coco*, zadnjič sem samo debelo pogledala, ker sem jih zagledala celo v Mercator Center Hipermarketu (pod kozmetiko) al je bil pa supermarket, sj je vse isto. hmm.gif Sama jih kupujem v Nami, menda so se včasih dale dobiti celo v DM-u.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#192 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 February 2007 - 03:33 PM

U Mercatorju? U, super, hvala! huh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2007 - 09:03 PM

Dominika,
prosim, da si najprej malo prebereš, kam se pišejo katere stvari. Informacije, vprašanja, ipd. o določenem se pišejo v tole temo ( Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah ) - v vsakem podforumu je tale tema. Tja, kamor si ti napisala spletno stran in še nek namig, se pišejo zgolj in samo ocene izdelkov na podlagi naših izkušenj.

Zatorej sem tvojo objavo pobrisala od tam, jo pa sem kopiram:
Na strani http: www.mall.coimbatore.com se lahko naročijo te kremice in imate tudi sestavine.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#194 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 08 February 2007 - 12:51 PM

Meni gre pa medeni žele ful hitro, en mesec ga imam pa sem ga že 1/3 porabila. Uporabljam ga pa enkrat dnevno, redko dvakrat.
Chantelle maske majo pa tudi v Tuševi drogeriji.
  • 0

#195 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 February 2007 - 04:37 PM

Ja no sej pol ga boš mela za 3-4 mesece, tako kot jaz ... to se mi zdi kr dovolj dolgo.
  • 0

#196 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 08 February 2007 - 04:58 PM

ja, samo sem mislila, da bo za dlje časa
  • 0

#197 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 February 2007 - 09:43 AM

Špela, lonček od L'Occitane Olive Radiance Moisturising Cream ni plastičen, ampak je steklen. =)
  • 0

#198 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 15 February 2007 - 10:50 PM

Kako ve shranjujete Garnier Pure masko pol k jo prvic odprete? K tist je za dvakrat.
  • 0

#199 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2007 - 10:53 PM

Te v vrečici jaz potem lepo zarolam, spnem z gumico in dam še v eno ono polivinilasto vrečko in še enkrat lepo zadelam, pa je.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#200 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 15 February 2007 - 11:01 PM

Damn, ceu postopek. ohmy.gif
  • 0