Moški & Kozmetika - Po Zgledu Damjana Murka
Posted 05 April 2007 - 09:46 PM
Posted 05 April 2007 - 09:49 PM

Posted 05 April 2007 - 10:02 PM
Meni so pa bli precej dolgočasni, res.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 April 2007 - 10:07 PM

Posted 05 April 2007 - 10:09 PM
In nikakor noče priznat umetnega pumpanja jošk.
To je itak nardila za publiko oz. večjo slavo.
In zdaj se sramuje svojih dejanj?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 April 2007 - 10:10 PM

Posted 05 April 2007 - 10:46 PM

Posted 05 April 2007 - 11:12 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 April 2007 - 11:33 PM
nina in alma, predvsem slednja, sta mi ble vizualno všeč.
Bogi Damči. Pa tok se je zrihtu, a so mu komi do besede pustil. eh...

Ni čudnega, da je Jasmina striptizeta, če že od desetega leta s foztrom na motoristične shode hodi.
Rea, ker si glih istočasno na forumu, ti želim čimprejšnje okrevanje!!!

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 April 2007 - 11:36 PM
Mi je pa bila bolj Nina oranžna kot Špela. Tist totalno oranžna v faco.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 April 2007 - 09:25 PM

Posted 07 April 2007 - 09:38 PM

Posted 07 April 2007 - 09:42 PM

špela je pa tud ... ce ne bi mela operacije, bi rekla 'ne' pa bi blo, tk da pomoje je blo nekej na tem (ceprov, briga me). vazn, da ma folk eno kost za glodat. sm bla pa sokirana, k sm vidla posnetke - drugac ne spremljam bb, bara pa takih zadev. realisticni show my ass.
Posted 08 April 2007 - 09:41 PM

-lol idiot...a ti dejansko misliš da kdo tvojo musko posluša iz užitka do dobre glasbe? ti dejansko mislis da imaš fane ker delaš dobro musko??? če to misliš se močno motiš!!! ljudje so te sprejeli v pop sceno samo zato da se ti lahko smejejo peder proklet!!! isti kurac kot fredi miler samo da je on car ti si pa homoseksualni šupak!!!
nimaš pojma o muski, ta muska k jo delaš je crap!!! haha...kok pudra porabiš na teden?? 5 ali 6 kg? gayzor proklet...pejt si nohte lakirat gej naumen...a si gej?? sj vm d si...fuckin' faggot...
-vedno mislim nate ***
-Damjan ne se jim pustit! Sej sam najboljš veš da so ti fouš vsega, kar si naredu...brez veze se s takimi imbecili ukvarjat; ziher mas kej boljsga za delat

lp
-lol, ti si damjan murko stari...DAMJAN MURKO!...res nebi o tem kdo je gej...
-A bi bil ti moj, če bi bil jst tvoj?
-hvala za poljubčke in koment slike
damči
-on your knees and beg 4 it
-Dobra prijateljica mi je povedala nekaj dejstev o tebi:
Eeej ta Damjan Murko ma pa ful cajta da se tko ukvarja z izdelavo slik o teb bwahahahah x)
On je hodu na Gustafa Silerja al neki taza, to je u MB sola za zaostale. Pa je skos prhaju u solo z lasuljo pa oponasu Heleno Blagne

IN YOUR FACE, MURKO!!
-Ooo kje si ti...gejchina...
en frend moj..se ful zanima zate..pach ful si mu hud in stuff..mislm a dash cifro;)...
ajdee
ps: ne uporablat prevech pudra..k pol bosh she vecji gej k zj..
-gays have feelings too, you know!
-mislm nate, ker si moj pravi muški. vedno v srcu te nosim :*
(oaaaa how sweet

-jao kai je zj to...a ne bom dubila cifre al kwa..jaoo...uno sj vem..prevech fanov mash p to..p nimash casa za use a je tko;) xD..dj odpishno..gej:)
Posted 08 April 2007 - 10:16 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 08 April 2007 - 10:22 PM

osenarca mi je kr ql, Alma je glih za te šove, jo folk pomoje kapira, ker je na podobni valovni z večino slovencev.
Posted 08 April 2007 - 10:50 PM
V temi o naših frizurah so bile neke debate, kakšne moške imamo rade, ko pride do njihove urejenosti. Da ne bomo smetili po temah z off topici, torej odpiram tole temo, kjer se lahko razpišete. No, bom jaz začela ...
Jaz sem za neko zlato sredino, niso mi všeč tisti ful poraščeni in smrdljivi tipi, ki jim je višek higiene občasna uporaba zobne paste in izdelki z 250 funkcijami, ki so ob enem gel za prhanje, šampon, pena za britje in še marsikaj. Za moje pojme pravi moški vsekakor ni tisti, ki na 5 km damfa po švicu in ima obvezno črno obrobljene nohte.
Tip se mora znat trihtat in poskrbet zase, pri tem imam blazno srečo, ker imam fanta, ki je verjetno najbolj čisto bitje pod soncem in se kr naprej tušira ter vedno naravnost božansko diši. Nimam tudi nič proti moški depilaciji, intimni predeli so lahko 'moderirani' se pa konča nekje pri depilaciji nog, ki se mi zdi za tipa res totalno too much.

Sem pa vseeno pri tipih bolj za skromnost, v smislu, da nima 10 kremic samo za obraz in, da ne preživi zjutraj v kopalnici več časa kot jaz. Ne prenesem tipov, ki si tri ure pedenajo čupo in so pol čist alergični, če se mu dotakneš las. Jaz grem rada fantu z roko skozi lase in mi je bljak, če ima na laseh 5 kil želeja ali laka, da me kar pika v dlani.
To bo to zaenkrat ... če se še kaj spomnim, pa dodam!

Posted 08 April 2007 - 10:53 PM
Posted 08 April 2007 - 10:57 PM
Posted 09 April 2007 - 07:34 PM
Partibrejkerka.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users