Jump to content

Photo

Vaš glasben okus

• Please log in to reply
210 replies to this topic

#181 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 20 December 2006 - 08:23 PM

thumbup.gif jst tut poslušam ful različno-že doug poslušam tatu, , drgač mi je pa ušeč tut klasika pa latino pa še kej različnega...
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#182 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 December 2006 - 08:46 PM

Rada imam rock s takšnimi in drugačnimi primesmi ... Hootie & The Blowfish, Counting Crows, The Wallflowers, The Killers, Orson, Taking Back Sunday, Texas, Matchbox20, Pearl Jam, Arctic Monkeys, Jimmy Eat World, Panic! At The Disco, Mike & The Mechanics, Three Doors Down, Coldplay, U2, Sting ... od slovenskih pa včasih kakšna Siddharta, Dan D, tudi Nude mi imajo ene tri dobre komade. Sede mi tudi kakšen dober trance (Paul Van Dyk, Armin Van Buuren) pa kakšni Deep Dish ipd. In tudi določene na izi MTV varijante alla Beyonce, Christina Aguilera, Sugababes (od teh bolj posamezni komadi, ne toliko celi albumi) pa tudi na izi rap, na primer The Roots, Kanye West ... uglavnem vsega boga. Ne prenesem pa večino slovenskega sranja in kakšnih igralk wannabe pevk, kot sta Hillary Duff in Lindsay Lohan.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#183 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 20 December 2006 - 08:52 PM

Tam rock, metal in zvrsti, ki so povezane s tem...
Nightwish, Evanescence, Breaking Benjamin, Linkin Park, tudi Him tu pa tam... Različno, no.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#184 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 21 December 2006 - 01:35 AM

Meni je pa Dilemin in Dragičin okus všeč.
Predvsem rock (v širšem pomenu), in čeprav ne maram EMO glasbe, mi je celo en komad od Panic at the disco! všeč. Ali pa starejši albumi od Red Hot Chilli Pepppers (to novejše mi pa nekak ni). Pa Counting Crows- krasni! Stone Temple Pilots. Pa Keane in The Killers.... Ni mi pa vse všeč, kar prodajo pod etiketo rock.
Pa tudi kaki drugi komadi iz drugih zvrsti, npr. nov komad od Gala in galeristov ali Johna Legenda, pa zanimivo mi je všeč Justified album od Justina Timberlaka. Pa Smiley Faces od Gnarlsa Barkleya.

Pa celoten opus Barbre Streisand. Od takih bolj techno, ali kaj je že, pa Moloko.

Pa še bi lahko naštevala. pa ne bom. Kar široko, v bistvu.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#185 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 December 2006 - 04:15 AM

Vedno večji razpon, presenečena sama nad sabo.
V osnovi rock, izključno starejši, novi me je čist mimo in pa klasika(kako bedna označba glasbe-klasika)
Pol pa latino, zadnje čase predvsem tango. Blues, jazz samo ga (še) ne poznam prav dobr.
Tudi kakšen komad housa ali rapa, bolj izjema kot pravilo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#186 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 13 January 2007 - 08:31 PM

Jz poslušam čist vse. Od šansonov, klasike popa... Važn mi je, d ma pesem dobr besedil, in izvajalca. Nikoli ne poslušam muske sam zato k je populrna.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#187 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 13 January 2007 - 08:51 PM

In najbrž si fenica No.1 v Sloveniji od Anžeja Dežana biggrin.gif biggrin.gif.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#188 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 13 January 2007 - 09:42 PM

Ja, kak s pa to uganila???
(hahahahahahaha, se hecam) Vsi misljo, d nevem kok poslušam njegovo musko, sam bl tešk, k ma šele ene par pesmi. Sam ga spremlam od bitke talentov in ga nekak mam rada. Ne zdej mislt d sm obsedena z njim k nism, mi je pa simpatičen, ful dobr pevec in retorik. To pa mam pravico a se ti ne zdi??? wink1.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#189 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 15 March 2007 - 03:15 PM

ja zdej sm pa neki na edith piaf prešalatala ful fajn mi je ratala.... thumbup.gif sam se pa s sissy trinjam glede tega da tut js poslušam glasbo neglede na to če je popularna al pa ni....ubistvo sploh ne poslušam tizga kar je večini všeč...
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#190 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 March 2007 - 09:19 PM

QUOTE(MateYa @ 20. 12. 2006 - 20:52) View Post

Tam rock, metal in zvrsti, ki so povezane s tem...
Nightwish, Evanescence, Breaking Benjamin, Linkin Park, tudi Him tu pa tam... Različno, no.

Same here, + še nujno The Rasmus, Apocalyptica, Within Temptation, Therion (manj kruleči komadi), pa še jih je ...
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#191 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 March 2007 - 09:53 PM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#192 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 March 2007 - 10:14 PM

Pa še jaz - po duši roker'ca in heavy metalka! smile.gif

- Iron Maiden, Metallica, Nevermore, Iced Earth, Gamma Ray, Manowar, WASP, Edguy, Primal Fear, Helloween, HammerFall, X Japan, Masterplan, Deep Purple, Kiss, Blind Guardian, Dio, Judas Priest, Guns n' Roses, Dream Theater, AC/DC, Ozzie Osbourne, Def Leppard, Grave Digger, Saxon, Motley Crue, Posion, Angra, Queensryche

- Pink Floyd, Queen, Aerosmith, Bon Jovi, David Bowie oops.gif , U2, Bily Idol, Madonna, Depeche Mode, Barbra Streisand, Robbie Williams

- Čompe, Big Foot Mama, Lačni Franz, Prizma, Halo, Hazard, Avtomobili, Iztok Mlakar, Adi Smolar, Zmelkoow in še veliiiiiko dobre slovenske glasbe se najde

- Gibonni, Parni Valjak, Oliver Dragojevič, Bijelo Dugme, Prljavo Kazalište, Osmi Putnik, Crvena Jabuka

- Beethoven, Wagner, Verdi, Chopin, Mozart

Definitvno sem pol zadev pozabila. No, glede glasbe se ne omejujem. Eh, tudi na govejo glasbo žuram v Planici! laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#193 Jeanna

Jeanna

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 19 March 2007 - 08:10 PM

Metallica,Death,Arch Enemy,Carcass,J.Satriani,Hendrix,The Doors,Hypocrisy, Paco Pena, Pado de Lucia,Judas Priest,Dire Straits,Deep Purple,... na kratko ;P
  • 0

#194 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 March 2007 - 09:10 PM

QUOTE(crna @ 27. 4. 2006 - 10:54) View Post

Uf, v tej debati pa še ni mojega piskrčka biggrin.gif . Torej všeč mi je predvsem metal (predvsem doom z vsemi podzvrstmi, nekaj black in death), rock in vse vmes, stari gotik rock, klasična glasba (v OŠ sem bila frik na klasiko in druge glasbe skoraj pošmirglala nisem), nekaj elektronike (tako darkwave, ambientala, industrial, pa tudi bolj "party zadevšne") začenjam se nekako zanimat tudi za blues in jazz, všeč mi je akustična glasba, tudi nekaj folk in etno zadevšn.
Moram pa reč, da raje vidim, da ljudje ugibajo, ali sem "metalka", "gotičarka", ali pa le obično dekle, ki se rada oblači v črno biggrin.gif . Ne maram bit spredalčkana.

Moram samo še dodat da mi zadnje čase jako sede elektronska glasba, od industrial, ebm, do trance in techno zadev. Zadnje čase res skoraj samo še to.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#195 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 March 2007 - 02:48 PM

Mene je všeč tisti bolj stari yugo rock a la Riblja čorba, Azra, Prljavo kazalište, tu in tam kakšen komad od Parnega valjka, Truala Koalicija, Haustor itd.
Od slovenskih so mi ful všeč Zmelkoow cool.gif , Siddharto sem poslušala od drugega razreda OŠ in so mi pred kakim letom že dosadli, BFM in Elvis Jacksoni.
Vsake tolko mi pade v uho kašen srbski, angleški al italijanski komercialen komad.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#196 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 March 2007 - 03:23 PM

skoraj same rokerke ste tukaj! jaz pa ne morem čut pesmi, kjer preveč kitare mantrajo. še posebno pa ne raznih slovenskih rock skupin ala dan d in siddharta...
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#197 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 April 2007 - 10:32 PM

Trenutno mam na mp3 playerju:

-Metallica, Megadeth (slednji mi v tem obdobju še posebej pašejo), Therion, Michael Jackson, George Michael
- posamezne komade od: - Clawfinger, Ricky Martin, Nelly Furtado, Die Toten Hosen, Paul Oakenfold, Frankie Goes To Hollywood, Billy Idol, Oompf!

Drugače so mi zelo povšeči še:
- Rammstein, Soulfly, Pain, Fear Factory, Pantera, Machine Head... v bistvu kar širok spekter metal glasbe z izjemo death metala (Hypocrisy so mi dobri!)
- David Bowie, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Rolling Stones, GNR, Queen, , Stone Temple Pilots, Madonna, Santana, Hendrix, Sting, Genesis...
- Shakira, J Lo, Sade, Whitney Houston, Alanis Morissette, določeni komadi od Beyonce, Christine Aguilera, B. Spears... + plesna latino muzika
- Prodigy in ostala elektronika, predvsem trance
- soundtracki raznih filmov, po večini japonskih, kitajskih. Še kaki Grand Bleu paše sem
- kolikor sem mela priliko čut: Bijelo dugme, Laufer
- kdaj zapojemo tudi kako domačo v vinski kleti
- skorajda vsa glasba iz 70, 80-ih
- slovenske skorajda ne poznam, čeprav vem, da bi se našlo kar precej dobrih izvajalcev. Lahko rečem, da so mi všeč Siddharta, Dan D, Smolar, Polona Kasal
- klasika obvezno ob učenju

Moj glasbeni okus je zelo širok in variira razpoloženju primerno. Če me ritem ujame, pol vem, da je ta pravo.

Prej zaključim, če naštejem tisto, kar mi ni in ni in verjetno nikoli ne bo všeč:
- razne novodobne disko štance, za katere sploh ne vem, kaj si naj mislim o njih
- turbo folk muzika, lenderova, andraž hribar itd.
- povečini balkan muzika
- komadi z visokokvalitetnim besedilom na ravni male šole
- nekak mi ne ustreza reggae

Edit: včeraj sem se spomnila... zelo slabo prenašam punk in njegovo novodobno različico ameriških skejt skupin, v isti koš pometem še RAP - retards attempting poetry, kot bi rekel naš Sajk IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#198 Asrai

Asrai

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 15 April 2007 - 06:33 PM

Moj glasbeni okus je odvisen od razpoloženja:
trenutno najbolj vrtim Eminema in Karmo.
Drugače pa tudi Metallico,Evanescence,Linkin Park...
Ne prenesem pa narodne muzike blink.gif

lp smile.gif
  • 0
Krivica storjena z lažmi v duši najbolj boli.

#199 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 15 April 2007 - 06:34 PM

dobra kombinacija Eminem in Karma, kako gre to skupaj ermm.gif
  • 0

#200 Asrai

Asrai

sramežljivec

• Člani
  • 15 posts

Posted 15 April 2007 - 06:55 PM

QUOTE(besweety_inside @ 15. 4. 2007 - 18:34) View Post

dobra kombinacija Eminem in Karma, kako gre to skupaj ermm.gif

Meni odgovarja biggrin.gif biggrin.gif

lp smile.gif

• 0
Krivica storjena z lažmi v duši najbolj boli.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users