Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#181 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 13 June 2012 - 02:12 PM

:o Hudo, hvala za info!
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#182 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 June 2012 - 02:14 PM

:)

Napišem še cene za ostale zadeve, ki sem jih kupila:
  • mešanica semen 2,47 €
  • sojini kosmiči 1,66 €
  • zlate kroglice pol kg 1,90 €
  • veg.burger 1,73 €
  • polpeti iz žit 0.40 kg 2,37 €
  • čičerika 1,64 €
  • domači fritati 0,60 €
Skupaj: 12,37
:)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#183 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 June 2012 - 03:25 PM

To mam pa pred nosom, pa še nisem bila. Hvala! Ljubljanske mlekarne imajo tudi tak diskont a ne? Samo okej, mi nismo lih mlekarji doma.
  • 0

#184 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 June 2012 - 03:27 PM

Tudi Fructal ga ima, v Ajdovščini, dobiš Frutabele, sokove, smoothije po ful dobrih cenah.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#185 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 June 2012 - 03:29 PM

Jaa, to pa vem, samo kje je Ajdovščina. :cry:
  • 0

#186 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 June 2012 - 03:30 PM

Tisti diskont v LJ Mlekarnah je bolj 'diskont' - cene so skoraj iste kot v trgovini. <_<

Ko bom šla naslednjič na Primorsko, se lahko ustavim v diskontu, PJ, ti javim, če boš kaj naročila.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#187 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 June 2012 - 03:34 PM

:w00t2: Hvala! Vsaj tono tistih temnih Frutabel bi. :D
  • 0

#188 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 June 2012 - 03:37 PM

Se bova zmenili. :) Sem slišala, da so pol ceneje v tem diskontu, ampak nimam pa info iz prve roke.
  • 0

#189 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 June 2012 - 03:40 PM

Še kar vedno se za glavo primem, ko pomislim, kake marže nabijejo trgovci :wacko:
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#190 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 June 2012 - 03:42 PM

Ravno polovico ceneje niso, so pa cenejše, se pozna. Pa to je prav tovarna, ni diskont.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#191 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 June 2012 - 06:52 PM

Mislim, da je okoli 27 centov ena frutabela. Smoothieje mi je pa sosolka zrihtala za pol ceneje, nekaj cez euro, ampak so bili 'poskodovani' - ni bilo z njimi nic narobe, tudi rok uporabe so imeli normalen.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#192 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 13 June 2012 - 07:07 PM

Fructalov pollitrski smuti (en okus, banana breskev, mislim) si lahko v Tušu aktivirate na kartico in ga kupujete po 1,33 €, drugače stane skoraj 2 € :o
  • 0

#193 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 June 2012 - 07:49 PM

O kul, a je spet ta akcija. Hvala!

Aja - sem bila v Sparu na Vicu in nimajo total 0% jogurtov nic znizanih. Je se katera kje to akcijo videla?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#194 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 June 2012 - 08:39 PM

Hofer ima zdaj izdelke brez laktoze: http://www.hofer.si/...m?WT.z_src=main
Pa terilnik, če kateri prav pride oz. silikonski modelčki za mafine: http://www.hofer.si/.../2867_28584.htm , http://www.hofer.si/.../2867_28583.htm
  • 0

#195 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 17 June 2012 - 03:05 PM

Se bova zmenili. :) Sem slišala, da so pol ceneje v tem diskontu, ampak nimam pa info iz prve roke.

Ravno polovico ceneje niso, so pa cenejše, se pozna. Pa to je prav tovarna, ni diskont.

Jaz sem blizu tam doma in sem bila ravno nedolgo nazaj v tej Fructalovi tovarniški trgovini in so imeli le 2 ali 3 okuse Frutabel za okrog 30 centov. Ostale pa so bile malo čez 50 centov, tako kot v trgovinah. Za smoothije imajo pogosto akcije, ko so ful cenejši, ker so pred iztekom roka trajanja. Pa za kakšne sokove imajo večrkat akcije, če jih kupiš več skupaj. Za ostale izdelke pa ne vem, koliko cenejši so, ker ne hodim redno tja. Pomoje vseeno niso pol cenejši.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#196 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 17 June 2012 - 03:13 PM

Jaz imam tudi v spominu, da Fructalova industrijska trgovina ni velik cenejša...

Tiste, ki imte radi Frutabelo - Mercatorjeva ploščica Lumpi je men ista kot ena obična Frutabela, jo tudi izdeluje Fructal, stane pa 39 centov (videla včeraj, prej je bila 33 centov :verymad: )
  • 0

#197 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 24 August 2012 - 01:22 PM

Da poročam o Fructalovi diskontni trgovini, sem šla včeraj. Frutabele so od 27 centov do 53 centov, odvisno od okusa. Tiste s temno čokolado so 53 centov (v trgovinah so 83), tisti dve novi z jabolkom in figo so 27 centov, višnjeva je 30 centov, marelica je 38 centov. V trgovinah so se mi zdi od 47 do 53 centov. Ni pa nič dodatnega popusta, če kupiš cel paket. Sem kupila eno škatlo temnih in eno mareličnih. Temnih je 30 v škatli, ostalih pa 24.
0,5 litrski smoothiji so 1,5 € (v trgovinah so nekje med 1,80 in 1,90 €). Okus jagoda pa so zdaj v akciji in so samo 1 €.

Ostalih stvari pa nisem gledala. Starši hodijo tja kupovat njihove sirupe.
  • 0

#198 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 August 2012 - 04:55 PM

O, kul za čokoladne, po moje bom poslala sošolko, da mi naredi zalogo. Hvala za info!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#199 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 August 2012 - 04:15 PM

Ne vem kam naj dam to, tole se mi zdi še najbolj primerna tema. Opazila sem razlike v cenah posameznih H&M-jev in me je skoraj kap, saj ne vem, a to je običajno? Konkretno gre za tisto gobico za lase, v novomeškem H&M je 1,95 €, v H&M v centru pa 2,95 €. Saj itak je običajno, da so cene v prestolnici višje, sploh pa v centru, ampak sem bila prepričana, da so cene H&M povsod enotne.
  • 0

#200 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 27 August 2012 - 12:19 AM

Mogoče ni šlo za popolnoma enako gobico, mogoče jih je več različnih? Ali pa da je bila v NM znižana? Sem sigurna, da so cene povsod po Sloveniji enake, ne vem, zakaj bi imeli različne.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users