Jump to content

Photo

Anoreksija - potrebujem pomoč

• Please log in to reply
761 replies to this topic

#181 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 06 August 2006 - 09:50 PM

no fajn linny sam tko naprej...pa posluši straše kaj ti bodo glede tega rekl ker majo pomoje oni bl prou kokr ti (kile..in use ostalo). wink.gif wink.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#182 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 06 August 2006 - 10:15 PM

QUOTE(Kalypso)

Ne morem si pomagat,da ne bi tega citirala...Takle človek pomoje sploh ne more več bit, ker prej umre...Kot da bi gledal 1.del Piratov s Karibov 2.polovico filma... rolleyes.gif ermm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#183 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 07 August 2006 - 09:18 AM

Človeško telo veliko prenese. A nisi nikoli gledala slik iz koncentracijskih taborišč? Shirani ljudje, niti več ljudje ne, temveš okostnjaki, pa so še bili vseeno živi. Bom poiskala kakšne njihove fotke, da boš verjela.

(slike odstranil sajk ... da se ne bo komu želodec obrnil ...)

Ti ljudje niso imeli možnosti, da bi se normalno prehranjevali. Prisilno so stradali. Saj vem, da vam ne bo prišlo do živega in boste spet dobile kakšne asociacije na Pirate s karibov, ampak to se je v resnici dogajalo. O tem pričajo taborišča, dokumentacija in fotografije, ki so avtentične. Res so bili ljudje prestradani okostnjaki.
Pa dovolj o tem, naj se Linny še malo zjoka, da jo boste spet lahko opogumljale.
  • 0

#184 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 07 August 2006 - 09:39 AM

oooo kaše grozne slike omfg... ermm.gif ermm.gif rolleyes.gif
  • 0

#185 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 07 August 2006 - 09:43 AM

Toliko o tem, da človek ne more biti tako suh in hkrati živ, kot so ženske na prejšnjem linku. Res pa je, da od takšne prestradanosti do smrti ni več daleč...
  • 0

#186 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 07 August 2006 - 10:03 AM

A ne dajo ponavadi tako prestradanih ljudi v bolnico na prisilno hranjenje????? K tvoja noga Linny mi ne deluje kaj preveč bolj močna od teh slik.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#187 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2006 - 12:29 PM

Linny kak je blo pri zdravniku ?
  • 0
Viens, reste ici!

#188 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2006 - 12:47 PM

Pa dovolj o tem, naj se Linny še malo zjoka, da jo boste spet lahko opogumljale.

blink.gif blink.gif WTF?!

Sicer se pa tudi jaz te dni odpravljam k zdravnici na razne preiskave. Sploh ne vem kakšne, pa ful me je strah. Kar ne bi šla. sad.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#189 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 07 August 2006 - 12:53 PM

a maš ti tud podobne probleme kot linny? ermm.gif
  • 0

#190 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2006 - 01:04 PM

rolleyes.gif Beri prejšnje strani.
  • 0

― V. Van Gogh

#191 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 07 August 2006 - 01:12 PM

QUOTE(Jinadaze)

blink.gif  :shock: WTF?!
Sem pač bila malo zadirčna. Vzrok: MateYin dvom, da lahko tak človek še živi. Se opravičujem.

Mislim te moderne bolezni rolleyes.gif Nikoli jih ne bom razumela. Človek se sploh ne zaveda kako se vse lahko naenkrat obrne. Če resno zbolite (npr. tumor, levkemija ipd.), ve, ki imate anoreksijo. Od kje boste črpale energijo, ki jo telo potrebuje za zdravljenje? Iz kosti? Ena moja sorodnica je po operaciji malignega tumorja na jajčnikih shujšala za 35 kg.
Res vas ne razumem. In verjetno nikoli ne bom. Še sploh pa ne tega da se s tem, da imate anoreksijo še hvalite - vsaj tak občutek sem dobila pri tej temi. Verjetno sem tudi zato tako nastrojena.
  • 0

#192 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 07 August 2006 - 01:16 PM

Zame poučen forum. Verjamem da je vse prej kot prijetno tole preživljat... ermm.gif

Upam na čimprejšnje okrevanje.

Tole s hrano si pa kar lahko predstavljam kako težko je jest. Js sm mela eno mini dobico, ko sem mela preveč enolično hrano in se ti kar upre. Tko da ko pogledaš hrano te kr mine. Uf, ne- ne govorim da sem mela js anoreksijo al pa kj tazga. Mam to srečo, da mam telo zelo v redu zasnovano. :notworthy:
  • 0
Beauty is only skin deep.

#193 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 07 August 2006 - 01:25 PM

QUOTE(Jinadaze)
rolleyes.gif Beri prejšnje strani.

sori...ja sm prebrala ermm.gif
  • 0

#194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2006 - 01:47 PM

QUOTE(Kalypso)
QUOTE(Jinadaze)

blink.gif  :shock: WTF?!
Sem pač bila malo zadirčna. Vzrok: MateYin dvom, da lahko tak človek še živi. Se opravičujem.

Mislim te moderne bolezni rolleyes.gif Nikoli jih ne bom razumela. Človek se sploh ne zaveda kako se vse lahko naenkrat obrne. Če resno zbolite (npr. tumor, levkemija ipd.), ve, ki imate anoreksijo. Od kje boste črpale energijo, ki jo telo potrebuje za zdravljenje? Iz kosti? Ena moja sorodnica je po operaciji malignega tumorja na jajčnikih shujšala za 35 kg.
Res vas ne razumem. In verjetno nikoli ne bom. Še sploh pa ne tega da se s tem, da imate anoreksijo še hvalite - vsaj tak občutek sem dobila pri tej temi. Verjetno sem tudi zato tako nastrojena.

Hm, verjemi da na kaj takega (vsaj jaz) sploh ne pomislimo. Pa tudi če bi- se pač zamisliš, in delaš tako kot prej. Pamet in razum tukaj ne igrata vloge.

In (spet-vsaj jaz) ne hvalim se s tem, da imam anoreksijo. Kvečjemu mi je nerodno kaj takega rečt, ker sama sebe smatram kot "normalno". Mi je prav smešno kaj takega rečt, zdi se mi, kot da se norca delam iz sebe in iz tistih, ki jo imajo. Čudno. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#195 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 07 August 2006 - 01:59 PM

S tem, da se nakateri hvalijo nisem mislila tebe, temveč avtorico te teme. Saj morda se motim, ampak se ne moram znebiti občutka, da je njej všeč, da ima anoreksijo in s tem pozornost.
No, v glavnem upam, da boste ozdravele. Ti, Linny in še katera ki ima podobne probleme kot vidve.
Pa upam, da nisem s svojimi izjavami katere preveč užalila.
  • 0

#196 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2006 - 02:06 PM

Hvala, Kalypso! smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#197 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 07 August 2006 - 04:52 PM

Meni je pa všeč, da si nekdo sploh upa usta odpret o tem. Da prizna da ima problem. In to je to. Nekateri se, recimo, bojijo da si bodo zbili forumski ugled s tem ko priznajo nek svoj problem... ermm.gif

Tko da---> Go Jinadaze tongue.gif
  • 0

#198 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 07 August 2006 - 05:01 PM

QUOTE(Lacrima)
Meni je pa všeč, da si nekdo sploh upa usta odpret o tem. Da prizna da ima problem. In to je to. Nekateri se, recimo, bojijo da si bodo zbili forumski ugled s tem ko priznajo nek svoj problem...  :?  

Tko da---> Go Jinadaze  :P

Temo je sicer odprla Linny in ce bos malo prebrala njeje poste ti bo takoj jasno kaj zeli Kalypso povedati.
  • 0

#199 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 08 August 2006 - 06:32 AM

Smetanca, prebrala sem CELO temo smile.gif . In točno vem kdo je hotel kaj povedat, zato tudi moj prejšnji post ni letel na Kalypso. Vem da je bilo precej govora o tem ali resno misli zdaj s to anoreksijo ali ne. Kakšna bolezen je zdaj to, ipd. Meni je forum vseeno poučen. Konec debate laugh.gif
  • 0

#200 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 08 August 2006 - 06:42 AM

Hm...do sedaj še nisem prebirala te teme. Moram rečt, da me je kr malo šokiralo. Odziv nekaterih... Anoreksija je duševna bolezen in ne vem kako lahko kdo reče, da enostavno jej. ermm.gif

Jinadaze, velik poguma ti želim, pa ne oziraj se na pripombe drugih. Moraš imet v mislih, da se ZMERAJ najde kdo, k te razume (vsaj malo) in te podpira.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users