Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#181 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 January 2007 - 02:51 PM

Grem ob 5am domov, in jasno najprej treba postrgat led z avtomobilskih šip. In vzamem odmrzovalec oken, malo pošpricam cel avto, spraksam dol in gruntam a sem odmrzovalc že zaprla, ali ne (tisti del kjer šprica ven je namreč treba samo obrnit za 180°).
In gledam v to šprico, zraven hkrati obračam in mislim da zdej pa mora bit in stisnem, tolko da preverim da je zaprto. In se špricnem direkt v obraz. laugh.gif Fak no, še dobr da ni blo nikogar v tej ulici oops.gif !!

Pol sem se v avtu sicer obrisala... Te reči se itak samo meni dogajajo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#182 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 January 2007 - 10:45 PM

Danes me je po pouku nepričakovano zagrabla lakota in nisem mogla čakat, ker bi domov prišla šele ob 7 zvečir, ura je bla pa 3. In sm že šla v trgovino in si hotla naročit sendvič, ko sm ugotovila da nimam denarnice. Skoraj me je kap, kr sm misnla, da bom prestradala dan, nakar sm se spomnla, da je vrjetno v avli od glasbene en kolega, ki nima zbora, ampak orkester (kot jst). In se s prikritimi nameni odpravim proti glasbeni, ko na pol poti srečam njega, ki hodi v trgovino po nekaj sladkega biggrin.gif Postregla sm mu z najbolj trpečo možno zgodbo o temu kako stradam in umiram od lakote in na koncu mi je prostovoljo n z največjim veseljem vsiljeval denar in poleg sendviča nabiral še čokoladice biggrin.gif Počutim se zlobno biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#183 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 30 January 2007 - 03:49 PM

Enmu starmu nesposobnemu prdcu sem na parkingu pokazala in povedala svoje! mad.gif fight.gif rpg.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#184 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 31 January 2007 - 08:17 AM

Zjutraj sem se najprej bril. Nato sem zavil še pod tuš in si na lase skorajda nanesel gel za čiščenje friska. Zadnji hip sem ugotovil, da ga močno lomim.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#185 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 January 2007 - 09:38 AM

sicer včerajšnja, ampak .... je premočna za samo plus, zato ji mesto dodeljujem tule. torej, pride včeraj nekje popoldan šefica do mene, mi da ene reči nekam za poslat in me vpraša, do kdaj imam status. ji odgovorim in vpraša, kaj mislim narediti po preteku. iskreno povem, da se mam namen prijavit na zavod in pač zgrabit kako službo. in potem reče: 'nismo pozabil nate, veš.' js pa sam v mislih: 'kva?!' in se nasmehnem. in potem sva na kratko podebatirali, ako bi delala v administraciji in tralalala, v glavnem mam nekaj šans, da me po preteku statusa tam redno zaposlijo. yahoo.gif yahoo.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#186 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 January 2007 - 09:51 AM

Čestitke.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#187 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 31 January 2007 - 12:58 PM

QUOTE(Špela @ 31. 1. 2007 - 11:38) View Post

sicer včerajšnja, ampak , v glavnem mam nekaj šans, da me po preteku statusa tam redno zaposlijo. yahoo.gif yahoo.gif

Am, Špela, zdaj sam še ušminkaš svojo starocerkvenoslovanščino, pol boš pa rasturala v administraciji. lol1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#188 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 February 2007 - 11:10 PM

Na faxu sm prjatlco uprašala
rea-kerga smo dons
ona-1ga
rea-kerga smo pa jutr cry.gif
laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#189 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 February 2007 - 11:13 PM

To se meni nonstop dogaja, v stilu:
Jst: kaj je danes?
Žrtev:četrtek.
Jst: Aja? Kaj je blo pa pol učiraj?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#190 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 02 February 2007 - 01:12 PM

Prazna glava, pozabla gsm filat...sem nedosegljiva (ene par folka zelo nori zdele!), pozabla sem pa še par drugih reči, npr. en del zapiskov da bi se lahko v službi učila, pozabla sem moj blokec v katerega si vse zapisujem tako da sem zmerno do pretežno zgubljena pozabla sm skor celo glavo k sm res čist zmedena!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#191 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 February 2007 - 10:09 AM

Sem bla ravno prej na referato FF, ker is rabim dat delat nov index (starega ukradli) in bla sveto prepričana, da začne ob 9h. Jok. Ob 11h šele rolleyes.gif. Ne vem a jst te odpiralne čase sanjam, al kaj, ker se mi take reči tok dogajajo da glava peče.

No in sem hotla it še na oni Urad za zdravstveno zavarovanje, ker zadnjič nisem imela s sabo potrdila o šolanju, nisem niti vedla, da ga moram prinest za podaljšanje zavarovanja. In jasno že v avtu ugotovim, da nimam računa, da sem že plačala izdelavo nove zdravstvene kartice , da ne bi ponovno plačevala. Fak no, nisem imela druge da grem domov ponj in spet vse od začetka. Pa še mehur me blazno boli, sem si ga zgleda prehladila. Ker beden dan, jao.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#192 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 05 February 2007 - 11:59 AM

Nečakinja (4 leta) mi je prbila, da se bo poročila z mojim lubijem, ker je cukr biggrin.gif (ne a res?!), jaz pa da naj se kr z našim psom poročim in je to to! lol1.gif
  • 0

#193 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 05 February 2007 - 01:08 PM

QUOTE(SiQsI @ 5. 2. 2007 - 11:59) View Post

Nečakinja (4 leta) mi je prbila, da se bo poročila z mojim lubijem, ker je cukr biggrin.gif (ne a res?!), jaz pa da naj se kr z našim psom poročim in je to to! lol1.gif

laugh.gif laugh.gif

jaz mam tudi ene podobne pripetljaje v tem stilu:

Bratec od mojega fanta (star 4 leta): špela grema se lupčkat, no...jaz še se nikoli nisem laugh.gif laugh.gif in pol me prime za glavo in mi hoče francoza stisnit lol1.gif

ali pa ko mojemu fantu reče: bratec ti si tak lepi, kaj če bi ti meni svojo punco dal laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#194 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 February 2007 - 02:24 PM

Kukuleleee, kaj bo šele ko zrastejo biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#195 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 05 February 2007 - 02:27 PM

QUOTE(Coco* @ 5. 2. 2007 - 14:24) View Post

Kukuleleee, kaj bo šele ko zrastejo biggrin.gif

..to jaz vedno pravim biggrin.gif razen če jih pozneje to mine, in postanejo sramežjive, žensk-boječe mamine maze biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#196 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 February 2007 - 03:15 PM

Men se tale zadeva sicer ni zgodila danes, ampak že nekaj časa nazaj, je pa povezano z eno od naših treščenih mucic, ki zelo rada poleg svoje hrane poje za priboljšek kako tkanino. No men je nekega dne pojedla spodne hlačke, ki so čakale na mizi, da jih pospravim v omaro. no ni pojedla ravno vseh, samo polovico zadnjega dela, tko da če bi se hotla luftat bi jih mejbi lahko še uporabla biggrin.gif
  • 0

#197 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 February 2007 - 03:21 PM

Moj dihur je požrl najlonke, celo stopalo ermm.gif Še ne bi bila taka panika če se mu ne bi vse skupaj lepo zagozdlo v črevesju. Seveda so mu mogl it želodc in črevesje odpirat.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#198 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 05 February 2007 - 03:35 PM

komej se nm je ratal zment za kolektivca (ja, ratal nm je laugh.gif) ... in preden so se usi spokal vn, je prsla razrednicarka mim ... guess what. je sprasvala, ce nimamo pouka (k je blo po 5. uri), valda je skapirala, kaj se prpravlja laugh.gif in ns je sterala v razred pa rekla, da se bo zmenila s prfokso, k bi ns mogla met tisto uro. no, u koncni fazi ... usaj bi blo dolgcajt, pa noben ni bil prasan laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#199 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 February 2007 - 11:12 PM

Jutri mam glavno vožnjo in sm prevozla ene par ur,ki jih še nisem plačala. Seveda nisem plačala niti glavne vožnje, imam jo pa zjutraj ob 10h, še prej mam pa uro ob 9h. In jst sm se seveda to danes spomnla in sm hotla it med glavnim odmorom kupit ure, ampak je žal prišlo do vmesnega pripetljaja, ki je prav tako nor, namreč strgale so se mi hlače v mednožju in to tako fajn, da so skozi lepo sijale živo zelene gate. Tako seveda z uramni med odmorom ni blo nič, ampak sm si šla namesto tega k redkvici sposodit ene hlače.
Po pouku sm seveda na to čisto pozabla, in zdej sm šla ravno spat in se spomnem na izpit, in da nisem plačala ur in me je skoraj kap. Zato sm vstala iz postle, šla do računalnika, ga prižgala in najdla urnik od avtošole, ki se (hvala vsem bogovom in ostalim dobrim duhovom) odpre ob 8h tako da sm rešena smile.gif

Amapk ful se bojim in sm resnično mnenja da bom padla.
  • 0

#200 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 06 February 2007 - 09:09 PM

S *sarco* že neki dni hodve na sprehode...šle pa sve tut dones...s njenim psom...ko je zlo pihu vetr pa še deževal dones...prow smešno blo ko sve ko dva kretenčiča lazle naokrog hmm.gif (no to ni klih norost)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users