Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#181 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 14 May 2005 - 08:08 AM

opsi...narobe sm napisala. ne antibiotik ampak aspirin!
jst pa vse k poznam majo bleme v uhancku, ena ga ma ze 1 let pa se ji ni se zacelu! baje se v nosu najdl celi rana, ceprav je tudi odvisno od vsazga posameznika! wink.gif
  • 0

#182 sunshine23

sunshine23

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 14 May 2005 - 08:33 AM

jaz sem ga imela malo vec kot eno leto. zacelili se mi je zelo hitro, prvi teden sem si zjutraj in zvecer cistila in razkuzila z alkoholom. problemov nisem imela nobenij , je pa ODVISNO OD VSAKEGA POSAMEZNIKA
  • 0

#183 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 30 June 2005 - 08:30 AM

a ma katera številko od Culta mogoce? ermm.gif:
  • 0

#184 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 June 2005 - 09:16 AM

tis.telekom.si
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#185 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 30 June 2005 - 10:46 AM

ja pa mi ne najde ermm.gif
  • 0

#186 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 30 June 2005 - 09:36 PM

ne najde ti zato k ni9majo stacionarnega telefona, ampak sam mobitel. bom jutri kolegico poklicala da mi cifro pove pa jo ti jo popoldne pošljem
  • 0
lp, Martina

#187 1eva

1eva

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 30 June 2005 - 09:36 PM

Mene zanima, kaj je bolj varno pa boljše....
Piercing v jeziku al pod ustnico....

kaj pod ustnico ti res zobe >hrda<?

pa v mariboru je kakšen dober studio za ti dve možnosti (brada, jezik) ?

hvala za odgovore

eva
  • 0

#188 Lubykaa

Lubykaa

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts
  • Interests:Vse...:)

Posted 30 June 2005 - 09:52 PM

Ojla!
jaz bi sam vprasala dekleta, ki imajo piercing v popku al jih je bolel, ko so jim naredl luknjico!!
Hvala za odg!smile.gif
  • 0
Samozavest je najvecji vir energije!

#189 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2005 - 10:08 PM

QUOTE(1eva)
kaj pod ustnico ti res zobe >hrda<?

Če si namerno hrdaš. Sicer pa ne. Ga imam in si nič nenamerno ne hrdam...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#190 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 04 July 2005 - 08:57 AM

Martina, si ze dobila številko? oops.gif wink.gif
  • 0

#191 nkremz1

nkremz1

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 04 July 2005 - 01:00 PM

Imam en problem: uhan v popku imam že kakšna 4 leta. Pred mesecem sem si ga odstranila ker mi je že presedal, potem pa sem se odločila da ga bom spet nosila. Nosila ga nisem kakšne tri tedne in se mi je koža na vrhu luknjice že nekako zarastla, tako da sem mogla biti kar groba do svoje luknjice da sem uhan ponovno spravila not. Potem pa se je začelo neko čudno gnojenje pa sem si mislila...ah, saj ni kaj. Potem pa mi je v popku pri izhodu luknjice začelo rasti meso! Tako da mi to rdeče meso raste ob uhanu navzdol in je full čudno za pogledat. Mislite da bi morala k zdravniku al bo to zginilo (je en malček gnojno še pa nabreklo), al kaj hudiča je to?smile.gif
  • 0

#192 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 04 July 2005 - 01:58 PM

to se je meni naredilo na nosu. Men so priporocil eterično olje čajevca, ki meso "požge" in ga uniči. meni je pomagalo. probaj!
  • 0

#193 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 05 July 2005 - 12:46 PM

joooj jst bi res rabila met to cifro od Culta-je res nobena nima oz. ne more dobit? oops.gif
  • 0

#194 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 06 July 2005 - 12:29 PM

je ze vredu...sm ga ze zamenala 8)
  • 0

#195 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 08 July 2005 - 03:15 PM

sori sm bla na dopustu. lih dobla sm jo. če jo boš še rabla mi sporoči
  • 0
lp, Martina

#196 lastbuda

lastbuda

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 11 July 2005 - 01:55 PM

Pozdravljene,
Zeno bi rad razveselil (ze dolgo si to zeli) in odpeljal v piercing studio. Slisal sem da je v Ljubljani Exit in Culto. Prosil bi, ce bi mi lahko nekdo, ki ve kje je to, napisal ulico in stevilko. Ker nisem iz Ljubljane, bi mi bilo tako najlazje najti.

Hvala vsem na pomoci.
Eugen
  • 0

#197 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 July 2005 - 03:44 PM

lastbuda, sem jo pelji: http://www.tattooator.com/
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#198 lastbuda

lastbuda

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 11 July 2005 - 03:53 PM

Za Johna vem ze dolgo in jo bom k njemu odpeljal na koncu. Najprej jo zelim odpeljat v Exit in Culto. Da bo videla se kako je drugje. Upam da razumes kaj mislim.

Hvala za naslov
Eugen
  • 0

#199 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 July 2005 - 04:02 PM

Aha. Razumem. Prosim.
  • 0

#200 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts

Posted 11 July 2005 - 04:28 PM

ulice ne vem, ampak lah ti pa tko razložim. exit je pri zmajskem mostu, nasproti tržnice, ne moreš zgrešit k je taka ogromna zelena tabla na kateri piše exit. cult je pa v stari Ljubljani, lahko ti dam številko od šefice pa jo pokliči in ti bo povedala naslov.
  • 0
lp, Martina

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users