Jump to content

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#181 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2007 - 08:44 PM

a une k mate cosmerbo pa k si date gor baleino multi masko gor date pol vseen cosmerbo?k jz sm presrana s tem,da se nč ne sme dajat gor pod to kremo cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#182 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 28 January 2007 - 09:04 PM

menda se lahko da pol gor, ja (mislim, da sm brala v temi Nega obraza ze nekej o tem, nism pa cist ziht).

js sm trenutno cist razkurjena, ker mam totalno mozoljast obraz. se ene 2 al pa 3 tedne bom vztrajala, da vidim ce se bo res ksn cudez zgodil cry.gif po enem mescu uporabe bi ze skorej lahko blo kej.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#183 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 January 2007 - 09:19 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 28. 1. 2007 - 18:02) View Post

Freya - jest sem tko delala dva mesca. Mam že itak suho kožo, Cosmerba mi ni nč pomagala pri suhosti med uporabo Differina, zdej sem pa že dva mesca brez Differina, uporabljam samo Cosmerbo in eno milo iz Lusha in mam tok lepo kožo (trikrat potrkat!!!), da ne morš verjet.

Huh se pravi da bom kar nehala z Differinom, itak ga mam zdaj že ene 4 mesece. Pa me včasih kar koža okrog oči peče čeprav se ne mažem z njim po teh delih blink.gif Sam jaz mam drugač ful mastno kožo. Ma menda bo kaj bolš.=)
  • 0

#184 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 January 2007 - 09:21 PM

ej v kerih velikostih se dobi ta krema pa kake so cene? vem da je 200ml 10k kaj pa manjse?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#185 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2007 - 09:53 PM

30 ml - 10,31 EUR (2.470,69 SIT)

100 ml - 24,50 EUR (5.871,18 SIT)

200 ml - 40,35 EUR (9.669,47 SIT)

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#186 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 January 2007 - 09:55 PM

e hvala ti srcek! bom za zacetek kr tamalo uzela, za usak slucaj, ce mi ne bo ok
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#187 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 January 2007 - 10:06 PM

js ne vem, ampak spet sm vsa mozolasta. pa pore mi očitno maši po čelu. kr vsake dva dni je drugač. še cosmetic lad probam, pol pa obupam. milo pa voda pa ajde cry.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#188 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 January 2007 - 01:50 PM

koliko časa pa že uporabljaš? mogoče se pa koža še navaja nanjo.
  • 0

#189 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 January 2007 - 02:24 PM

QUOTE(pinga @ 28. 1. 2007 - 22:06) View Post

js ne vem, ampak spet sm vsa mozolasta. pa pore mi očitno maši po čelu. kr vsake dva dni je drugač. še cosmetic lad probam, pol pa obupam. milo pa voda pa ajde cry.gif

Ej jaz jo zdaj uporabljam 1 mesec pa se mi je koža full poboljšala. Razen kšn PMS mi jo še zjebe. Dons se pa zbudim pa nism v PMS pa so se mi 3 mozolji nardil. cry.gif Tok sm bla jezna, da sem jih kuj stisnla! twisted.gif Ma jaz bom vztrajala s to kremo, more da se poprav! Če mi je ta ne bo, ne verjamem, da mi bo katera druga sploh. blink.gif Sem pa tud jaz že kar obupana, ampak se tolažim, da bo kmal bolš.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#190 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2007 - 02:26 PM

Ne krivit kreme za PMS mozolje, ker tega se ne da preprečit. Meni je Cosmerba ful polepšala kožo, polt je čudovita, pore so praktično nevidne, ampak ob menstruaciji pa še vedno fašem kakšen mozolj, tle nobena krema ne bo pomagala in se je treba s tem sprijaznit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#191 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 January 2007 - 02:45 PM

Ja sej je ne krivim za PMS - to mi je nekak jasno, da tle krema nima kaj dosti. Samo dons pa nimam PMS pa so se mi nardil mozolji! To me jezi. Ker sem ravno včeraj bla full vesela, ker nisem mela nobenga. Dons pa BUM! down.gif Mah sej bo že... wink.gif
  • 0

Jordan Belfort

#192 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 29 January 2007 - 03:15 PM

Dilema - a si ti kdaj uporabljala oranžno Cosmerbo?
  • 0

#193 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 29 January 2007 - 03:23 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 29. 1. 2007 - 15:15) View Post

Dilema - a si ti kdaj uporabljala oranžno Cosmerbo?

Ne, njen očka jo je in je bil na morju nabolj rjav od vseh in je full zadovoljen z njo. A ne Dilema? wink1.gif
  • 0

Jordan Belfort

#194 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2007 - 03:27 PM

V eni temi sem že pisala nekaj o oranžni Cosmerbi, tle je link:

http://www2.lepa-si....h...=4077&st=20
  • 0

#195 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 29 January 2007 - 09:30 PM

Men je krema Visibly Clear od Neutrogene bila zelo vredu, vendar sem jo nehala uporabljat ko sem nabavila Cosmerbo rjavo. Sedaj bi jo rada spet začela uporabljati v kombinaciji z Cosmebo rjavo....
Fajn bi mi prišel vaš nasvet, kdaj jo je najbolje uporabljat wink.gif vsak drug dan zvečer?
  • 0

#196 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 January 2007 - 09:39 PM

QUOTE(Freya_ @ 29. 1. 2007 - 13:50) View Post

koliko časa pa že uporabljaš? mogoče se pa koža še navaja nanjo.

en mesec. sej ne vem, ene dneve je koža ful lepa, pol se ji pa kr utrga. mozolov lahk rečm, da mam skor isto kot prej, ampak polt pa je res lepša.

po VC je bla pa itak katastrofa. to je pa prov vidno poslabšal situacijo.
  • 0

#197 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 January 2007 - 10:16 PM

Kolikor jaz vem, je treba dat kremi čas, pa ne leti to na Cosmerbo, ampak na vsako kremo - spremembe čez noč se ne dogajajo. Baje je dobro vztrajat pri eni kremi vsaj dva do tri mesece, preden se dokončno pokaže, če ti ustreza ali ne - toliko bolj se to pokaže pri kremah, ki obljubljajo še kakšne extra učinke v smislu čiščenja kože ipd. Poleg tega se koža popolnoma obnovi približno vsake dva meseca, baje.
  • 0

#198 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 31 January 2007 - 01:09 PM

Koliko časa približno traja 30ml kreme, če jo namažeš 1x na dan? Mislim, a se je ful porabi, al je lepo mazljiva?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#199 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 31 January 2007 - 01:59 PM

po moje ene 2 mesca, 3 največ. odvisn od debeline nanosa.
  • 0

#200 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 31 January 2007 - 02:44 PM

Jap. Meni je zdržala ta 30ml 3 mesece.

Lp
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users