Jump to content

Photo

EMO style(slikce oblacil)

• This topic is locked This topic is locked
297 replies to this topic

#181 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 30 June 2006 - 05:35 PM

iiii kok je kjutkana <3 em miss...koga briga če je emo...če ti je lepa jo nos...sej to spršuješ an tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#182 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 June 2006 - 05:43 PM

QUOTE(crna)
V ZDA predvsem na veliko furajo Blinke, Green Day, My Chemical Romance, Fugazi, The Get Up Kids, Jimmy Eat World, Weezer, Funeral For A Friend, AFI (A Fire Inside), Pannic! itd
Vsaj kolikor jaz vem, nisem pa expert, tako da feel free to correct me.

pa Murdedolls tud se mi zdi.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#183 Juliette__x

Juliette__x

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts
  • Interests:glasba,fotografija,tuji jeziki,potovanja

Posted 04 July 2006 - 03:38 PM

uh..evo vse strani sn prebrala skoz in sn vidla da si bol al majn niste na jasnem z izrazom emo,tak da sn se kr včlanla z namenom da napišem par vrstic o tem..k se sama že precej časa ukvarjam z emo glasbo & posledično tui vem kr nekej o "emo stili".
no,na začetki je ena napisala da je emo stil oblačenja..eee wrong..emo je zvrst glasbe,ki se je razvila leta 1984 s skupino rites of spring..izraz EMO pa naj bi po legendi nastal na koncerti ene izmed takratnjih hardcore skupin (ni povsem znano kere),ko se je nekdo iz publike zadr "you are so EMO!"..kar pa (beri in se čudi) ne pomeni emotional,ampak EMOTIONAL HARDCORE..k emocionalni so tudi komadi od britney spears,pa je menda vsem znano da ona ni emo laugh.gif no in ta emo je prvo bla le glasbena zvrst,kasneje pa so mediji vseskup skomercializirali in nam pred oči postavli nek stereotip,kerega se morš držat če hočeš bit "emo"...joči,reži se,govori da te nišče nima & nosi 3x premale majce z natisi risanih junakov/smešnih izjav,temne oprijete prekratke hlače na korenček,allstarke/slip-on vanske,očala z debelimi črnimi okvirji,5kil šminke,hair eats my face frizuro..ITD..lah bi še se spuščala v detajle,ma se mi ne da..no in ta stereotip se je sčasoma,zahvaljujoč črednemi nagoni naivne dece,uvaljavil med "mall emoti"-->evo, MALL EMO je pa izraz (ki v naših krajih ni ravno dobro poznan) za "današnji emo"..za današnje emote in današnje emo/screamo bende. aja k sn lih omenla,SCREAMO je edina subkategorija emota..k se pa od le-tega v bistvi razlikuje samo po tem da se na cajte bl derejo :happy4: mja,ka še? sama se ne poglabljam kej preveč v "emo modo"..sicer se oblačim tak,da se da razvidet da sn emo,ampak se ne matram z nekimi trendi..poslušam pa tak stare emo bende kot tudi novejše in seveda screamo..tak da nevem,sumim da nisn ne old school,niti mall emo...ma me boli đoka 8) aja še nekej..EMOCORE je samo neko preseravanje,tega ni! emo=emotional hardcore..emocore=nič. pa my chemical romance niti slučajno niso emo,niti mall emo..kvečjemi bullshit. pa če smem dodat..glupo se mi zdi da se tu ene matrate s tem emo stajlom..ena je celo napisala nekej v smisli:"še malo pa bom čist v stilu emotov"...to je v mojih očeh čista bedarija in hrepenenje po pozornosti..no pa pač,vsakemi svoje veselje wink.gif ehm..mislim da bo to to..VEM da je to nek forum ko si pišete gor keri odtenek rozaste se vam lepše poda in da je tota tema bla odprta sam z namenom da si izmenjate nasvete kak vam bo uspelo zgledat "oh so emo" ker je to "oh so hawt"...sam vseen,nisn se mogla zadržat da nebi napisala še nekej o GLASBI,tak da vam bo vsaj okvirno jasno kaj emo dejansko je..glasba wink.gif ehm pa se opravičujem k napisala taki roman..sam k enx začnem več nemrem nehat wink.gif aja pa če se kdo kej bl spozna na emo in je odkril kake napake v mojem texti..z veseljem sprejmem kritike wink.gif lp..Juliette__x
  • 0
I'll hide you in my walls
your body will never be found
I'll wear your skin as a suit
Pretend to be you, your friends will like you more than they used to

#184 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 12 July 2006 - 10:59 AM

http://img.hottopic....83_hi?$product$
sam majčka
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#185 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 July 2006 - 12:25 PM

QUOTE(Jenna)
.
O pizda, kakšne bedarije.

I worship Jenna! IPB Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#186 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2006 - 01:31 PM

QUOTE(TASH)
QUOTE(Jenna)

O pizda, kakšne bedarije.
I worship Jenna! IPB Image

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#187 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 14 July 2006 - 07:09 AM

QUOTE(Juliette__x)
uh..evo vse strani sn prebrala skoz in sn vidla da si bol al majn niste na jasnem z izrazom emo,tak da sn se kr včlanla z namenom da napišem par vrstic o tem..k se sama že precej časa ukvarjam z emo glasbo & posledično tui vem kr nekej o \"emo stili\".
no,na začetki je ena napisala da je emo stil oblačenja..eee wrong..emo je zvrst glasbe,ki se je razvila leta 1984 s skupino rites of spring..izraz EMO pa naj bi po legendi nastal na koncerti ene izmed takratnjih hardcore skupin (ni povsem znano kere),ko se je nekdo iz publike zadr \"you are so EMO!\"..kar pa (beri in se čudi) ne pomeni emotional,ampak EMOTIONAL HARDCORE..k emocionalni so tudi komadi od britney spears,pa je menda vsem znano da ona ni emo laugh.gif no in ta emo je prvo bla le glasbena zvrst,kasneje pa so mediji vseskup skomercializirali in nam pred oči postavli nek stereotip,kerega se morš držat če hočeš bit \"emo\"...joči,reži se,govori da te nišče nima & nosi 3x premale majce z natisi risanih junakov/smešnih izjav,temne oprijete prekratke hlače na korenček,allstarke/slip-on vanske,očala z debelimi črnimi okvirji,5kil šminke,hair eats my face frizuro..ITD..lah bi še se spuščala v detajle,ma se mi ne da..no in ta stereotip se je sčasoma,zahvaljujoč črednemi nagoni naivne dece,uvaljavil med \"mall emoti\"-->evo, MALL EMO je pa izraz (ki v naših krajih ni ravno dobro poznan) za \"današnji emo\"..za današnje emote in današnje emo/screamo bende. aja k sn lih omenla,SCREAMO je edina subkategorija emota..k se pa od le-tega v bistvi razlikuje samo po tem da se na cajte bl derejo :happy4: mja,ka še? sama se ne poglabljam kej preveč v \"emo modo\"..sicer se oblačim tak,da se da razvidet da sn emo,ampak se ne matram z nekimi trendi..poslušam pa tak stare emo bende kot tudi novejše in seveda screamo..tak da nevem,sumim da nisn ne old school,niti mall emo...ma me boli đoka 8) aja še nekej..EMOCORE je samo neko preseravanje,tega ni! emo=emotional hardcore..emocore=nič. pa my chemical romance niti slučajno niso emo,niti mall emo..kvečjemi bullshit. pa če smem dodat..glupo se mi zdi da se tu ene matrate s tem emo stajlom..ena je celo napisala nekej v smisli:\"še malo pa bom čist v stilu emotov\"...to je v mojih očeh čista bedarija in hrepenenje po pozornosti..no pa pač,vsakemi svoje veselje wink.gif ehm..mislim da bo to to..VEM da je to nek forum ko si pišete gor keri odtenek rozaste se vam lepše poda in da je tota tema bla odprta sam z namenom da si izmenjate nasvete kak vam bo uspelo zgledat \"oh so emo\" ker je to \"oh so hawt\"...sam vseen,nisn se mogla zadržat da nebi napisala še nekej o GLASBI,tak da vam bo vsaj okvirno jasno kaj emo dejansko je..glasba wink.gif ehm pa se opravičujem k napisala taki roman..sam k enx začnem več nemrem nehat wink.gif aja pa če se kdo kej bl spozna na emo in je odkril kake napake v mojem texti..z veseljem sprejmem kritike wink.gif lp..Juliette__x

ful se se potrudila biggrin.gif
mi je ful dobro kar si napisala wink.gif
a mas kaksno slikco tebe-kako si oblecena??Sej lahko obraz skrijes...samo da vidim kako se oblacis ti wink.gif

prosim rolleyes.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#188 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 15 July 2006 - 02:15 PM

a si ti mogoče na simpatijah???? biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#189 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 15 July 2006 - 04:28 PM

mnsezdi d je ja tongue.gif sm ji dala kr eno 5kico k je tok kjut tongue.gif
  • 0

#190 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 15 July 2006 - 10:19 PM

QUOTE(metal*girl)
mnsezdi d je ja tongue.gif sm ji dala kr eno 5kico k je tok kjut tongue.gif

A POVEŠ NJEN NICK???
biggrin.gif
pa svoj:D
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#191 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 15 July 2006 - 10:44 PM

obe2 sma pod istim ko kle...
  • 0

#192 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 17 July 2006 - 04:26 PM

hoki nice to know:D:D:D
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#193 pa3

pa3

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 337 posts

Posted 21 July 2006 - 10:53 AM

nevem če je lih emo no biggrin.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
Behind every great woman, is a guy looking at her ass

#194 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 July 2006 - 08:35 PM

3. slika = LOL :toothy7: :toothy7:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#195 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 26 July 2006 - 09:14 PM

iiiiiiiiiiiiiiii kere lepe cunce...upam d majo to u celju u ny...
  • 0

#196 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 26 July 2006 - 09:25 PM

t druga pa zadnja ženska mi nč emo ne delujeta laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#197 miss @

miss @

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts
  • Interests:muska, šminkanje

Posted 26 August 2006 - 02:24 PM

jah emo still rulz(usaj men) emmm ursa a lhk tvoi msn
  • 0
school is pratice 4 the future
and pratice makes you perfect
but nobody`s perfect
so why the practice?

#198 miss @

miss @

sramežljivec

• Člani
  • 28 posts
  • Interests:muska, šminkanje

Posted 08 September 2006 - 06:37 PM

heii...jst bom zdei delala seminarsko za glasbo razvoj emo glasbe..tk da PROSIIM use k mate kj slike čklanke linke....karkoli o temda sm gor prlimate...tenx
  • 0
school is pratice 4 the future
and pratice makes you perfect
but nobody`s perfect
so why the practice?

#199 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 08 September 2006 - 08:53 PM

QUOTE(miss @)
jah emo still rulz(usaj men) emmm ursa a lhk tvoi msn

a moj msn??ker tuki je vec ursk na tem forumu?
  • 0
I am falling between dreams and reality

#200 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 09 September 2006 - 09:52 AM

na ti k nucaš za seminarsko...

http://www.fourfa.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

http://www.urbandict...ne.php?term=emo

http://www.dobi.nu/emo/

na googlu se use najde tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users