Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#181 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 22 April 2005 - 09:11 PM

marjetka ....KEKCI...heheheh *se vala od smeha*
kjuta si!
ummm.....smeh....*uzame bejzbol palco pa razbija*
mam pa eno vprašanje....eeee...eh ne raj nebom.....nebom nekinebom!!!

• 0
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja IPB Image

#182 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 23 April 2005 - 08:45 AM

Sanjska prevara?
Avtor: Lan, april 2005

O (naduti) Mariborčanki Miši Margan, ki v teh tednih kraljuje kot Sanjska ženska v istoimenski oddaji na POP TV, se piše marsikaj: po novem jo obtožujejo tudi prevare...

V zadnjih dneh je namreč v slovenske e-poštne nabiralnike priromalo pismo, v katerem piše naslednje:

"... sem zasledila eno veliko temo glede sanjske ženske in njenega obnašanja. Tako, mimogrede: ta naša sanjska ženska ima fanta v Mariboru. Pravzaprav je eden bolj znanih Mariborčanov. Za tiste, ki pa se sprašujete, zakaj pa je potem se prijavila, pa vam naj razložim, da dobi dva miliona tolarjev in avto. Kakšen avto, ne vem, ostalo pa vem iz zeloooo zanesljivih informacij... Skratka, deklica se samo promovira. Aja, pa njena bivša sošolka na pravni se že pripravlja na pravosodni izpit, ona pa še kar v prvem letniku... človek se zamisli, kajne? To sem enostavno mogla napisat, saj največkrat vas samo berem. Lahko verjamete, lahko vzamete z rezervo, kakorkoli... Je pač stara mariborska faca, ta naša draga Miša, in taaaaka afna, da je brezveze..."

A to še ni edina zgodba, ki trenunto kroži: revija Stop naj bi namreč Mišo in scenarista Sanjske ženske, Tomaža Cuderja, zalotil med kupovanjem boksaric, da pa se je Miša zagledala v enega od članov ekipe oddaje, pa se je menda namigovalo že nekaj časa...
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#183 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 23 April 2005 - 08:46 AM

22.04.2005 | netakosanjski
enkrat sem gledal oddajo, in je za kozlat ta baba. drage moje dame, če je to sanjska ženska, ste lahko vesele da vi pač niste. in da njenega obupnega smeha niti ne omenjam, me je še en teden pol mora tlačila... take vasezagledanosti pa že dolg nisem nikjer vidu. majke mi, kje so najdli ta stvor????
--------------------------------------------------------------------------------

22.04.2005 | dušan
Tako mi je všeč,da bi z njo počel same lepe stvari.Skratka je,čudovita!
--------------------------------------------------------------------------------

22.04.2005 | Halo Ženska
Take afne smo mi že nekinekda naganali v Lubljano, tota pa celo taka afna, ka ni del prišla kot do Marprogka.

22.04.2005 | netakosanjski
kaj dušan, a ti si pa že tako obupan al kaj?

22.04.2005 | simon
ma ta maša je hinavska kurbica, ki jih je imela že nešteto med nogama. In jaz verjamem da ji gre le za denar. sanjski moški je ena sitnoba ki mu je šlo ravno tako za denar. naj si najdeta v normalnih okoliščinah punco in v tem primeru fanta. fakerji

22.04.2005 | izkušena
Vse skupaj je itak en sam nateg. O tem šušljanju, da ima Miša že itak enega drugea sem slišala se preden se je oddaja začela. Pustimo ob strani, kako privlačna je ta Miša za moške, ampak že sam izbor fantov je bil da bog pomagaj. Sami mladi neotesani junci, brez kakega šarma ali karizme. Edo je bil upravičeno užaljen in je spokal. Pa kaj Miša pričakje od teh fantov, kako posebno poznavanje resne glasbe in umetnosti? Če jih bo še naprej testirala tako kot v šoli, ne bo daleč prišla. Predznanje nula. Totaln podn. Pa kako jo gledajo! Kot mati božjo in še solze točijo ko ne pridejo v nadaljnji izbor.

22.04.2005 | ena
Miša je sama vase preveč zagledana in lahko je sanjska sama zase!

22.04.2005 | tomaž
Ženska, ki gre preko trupel-samo za dvigovanje svojega ega. Za mene brez čustev, hladna kot led- prava bleferka.

22.04.2005 | Sanjski moški
Miša je čist ok sproščena in dostopna punca, ki si povrh tudi nekaj upa. Vi vsi ste pa eni čudni zagrenjeni nevoščljivci. Sram vas bodi.

22.04.2005 | anja
moje mnenje je tako da se ne smejo varat

22.04.2005 | šefe
Jaz pravim - kakršna ženska, takšni kandidati. Verjetno bi tudi fantje bili bolj karizmatični, duhoviti in izobraženi, če bi lahko bili prepričani, da bo Sanjska Ženska kaj prida. Nerazumljivo je, da se nekdo celo zjoka zaradi vsega tega... A ni žensk nekje 3 milijarde na svetu?

22.04.2005 | TEDI
Ja, ženska je totalno nora, da se blamira s svojim neumnim obnašanjem. Pa tud če vse te tipe, ki se okoli nje slinijo na kup damo, ne bomo dobili enga normalnega moškega. Ja je že tako. Žalostno, če si moraš na tak način moškega najt - in obratno. lp vsem

22.04.2005 | jaka
za denar bi naredila vse tudi če trdi da ni vse

22.04.2005 | seximuca
Saj tako je ko postanejo eni slavni potem tisti ki te poznajo imajo marsikaj za pripomnit saj vemo slovenska navada je (zajebi svojega najbližjega)tako da ne bomo o tem ker poznam zadevo sem isto iz Maribora je kar simpatična punca in določeni ljudje niso vredni tega kar govorijo in pišejo sami bi se prijavili in bi videli njihove rezultate kje pa so aha obrekujejo lepo se imejte naša scena na ona-on jaz sem Petra drugače če bo koga vest pekla lep pozrav.

22.04.2005 | Nejko K.
Bravo bravo Petra, le daj jim vetra, kar brez metra, tko na tetra! Gotovo si ti moje sanjsko dekle! ;)

23.04.2005 | carlos
miša je zakon.predvsem mi je všeč pri njej,ker je spontana-ne pa kot oni Damir,ki je mislil in se obnašal kot da je cel svet njegov!!!

23.04.2005 | Sims
Moram rečt da je nekaj povprečnega sam smejat se ne sme drgač pa tale sanjska žeska......(ma to je sama mafija).

23.04.2005 | cabrio
hm no ja, saj se kr dobro drži ta sanjska ženska v oddaji...šov je pač šov, ne smete se preveč čustveno vezat na dogodke, pač se zabavajte, če se lahko, drugač pa preklopite na drug kanal...pogumna punca..okusi so pa itak različni...

23.04.2005 | miro
To sploh ni sanjska ženska ampak navadna K..........

23.04.2005 | zgarbi
....eno cisto navadno sranje..
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#184 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 April 2005 - 09:03 AM

No, pa če odmislmo vse te trače-lahk so resnični, lahk niso.. Ampk mene sam zanima kdo je zdej v ožjem izboru?
K moji sorodniki se poznajo z enim k je že ful visok prlezu, sam mora miši še povedat da ma iz prejšnega zakona enga otroka blink.gif biggrin.gif

Drgač mi je pa un ribenčan: tist blondi ful opasen, s tisto svojo govorico biggrin.gif
  • 0

#185 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 23 April 2005 - 09:29 AM

Jaz se vedno navijam za Andreja!IPB Image

simonchy kateri ima otroka?
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#186 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 23 April 2005 - 10:27 AM

Ja, glede na prikazane prizore iz naslednje oddaje je blo vidt, da bo z Andrejem kr deleč pršla... biggrin.gif
  • 0
IPB Image

#187 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 23 April 2005 - 12:01 PM

zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..

#188 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 23 April 2005 - 12:35 PM

Marjetka ne vem ker ma otroka-ni hotu tist k ga pozna povedat, kao da bom že zvedla kmal k bo v oddaji povedu-če bo.. ermm.gif

Jst pa navijam za Jerneja, pa za Dragana... sta mi še kr simpatična...
twisted.gif
  • 0

#189 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 23 April 2005 - 01:13 PM

Jernej je ze izpadu rolleyes.gif
  • 0

#190 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 23 April 2005 - 01:17 PM

drage moje dame, če je to sanjska ženska, ste lahko vesele da vi pač niste

jst sm tanartablj veselala baba.......s sanjskim moškim twisted.gif

• 0

#191 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 24 April 2005 - 08:54 AM

[quote=Kim][quote]drage moje dame, če je to sanjska ženska, ste lahko vesele da vi pač niste[/quote]

jst sm tanartablj veselala baba.......s sanjskim moškim twisted.gif

Ooo ja! Jaz tudi wink.gif
  • 0

#192 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 April 2005 - 09:34 AM

js sm sanjska ženska s sanjskim moškim. mi tv ne postavlja meril, ampak si jih sama ....
  • 0

#193 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 24 April 2005 - 05:53 PM

Punce, uspelo mi je gledat sanjsko žensko,prvo oddajo v petek....celih 10 minut ;)

V glavnem, čestitam POP TV-ju za odlično pomoviranje oddaje. Res jim je uspelo narediti pravi boom s to oddajo. Osebno mi pa sanjska ženska ni všeč, pa tudi fantje ne. ( sicer sme videla samo zadnje tri).

LP N
  • 0

#194 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 25 April 2005 - 05:21 PM

A ste videle reklamo za petkovo oddajo?
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#195 sončica

sončica

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 25 April 2005 - 05:34 PM

Jaz sem vidla en del reklame. A je bil tisto Andrej, ko se je lupčkala z njim? blink.gif
  • 0

#196 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 25 April 2005 - 05:40 PM

Ahaaaaa!!!!!! biggrin.gif
  • 0

IPB Image

#197 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 25 April 2005 - 05:55 PM

važn, da se bo dol dala...sej ni sexala že od lanskega leta...mogoče bo potem manj sitna twisted.gif biggrin.gif
  • 0

#198 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 25 April 2005 - 05:59 PM

Kim,upam,da bo res kaj pomagalo!IPB Image
  • 0

IPB Image

#199 Kim

Kim

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1138 posts

Posted 25 April 2005 - 06:00 PM

hmnja....pomoje je kr sitn zalogaj...tko de upajmo twisted.gif
  • 0

#200 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 25 April 2005 - 06:03 PM

Only the lonely IPB Image
  • 0

IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users