Nemčija: Svetovno prvenstvo v nogometu 2006
Posted 27 June 2006 - 03:47 PM
Posted 27 June 2006 - 03:50 PM

Posted 27 June 2006 - 03:55 PM

Posted 27 June 2006 - 03:56 PM

Posted 27 June 2006 - 04:04 PM

Aja pa Ronaldo je dal gol za Brazilijo. Mater se je zredil od prejšnjega prvenstva.

Posted 27 June 2006 - 05:00 PM

Drgač je pa zdej ratal najboljši strelec na svetovnih prvenstvih, bravo!
Posted 27 June 2006 - 05:45 PM

Tekem kjer igrajo Brazilci sploh ne gledam več, ker mi grejo že prav na živce.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 June 2006 - 07:05 PM

hey

Posted 27 June 2006 - 09:15 PM

Hvala bogu za te izjeme 8)
Posted 27 June 2006 - 09:18 PM
nism niti pisnila, odkar je SCG izpadla

Pablo Picasso
Posted 27 June 2006 - 09:55 PM
93. minuta enajstmetrovka za Italijo. Totti je zadel Kako srečo imajo Italijančki.

Ja tole mi nekam čudno diši

Drgač pa un sodnik med Portugalso in nizozemsko je kar pretiraval no, sej niso bli tok grobi, en se je mal po tleh vrgu, pa je un k je biu najbližji dobiu karton

Niso bili grobi?lol
Italjani sploh nebi smeli it naprej!
Posted 28 June 2006 - 10:05 AM
Posted 28 June 2006 - 12:18 PM
Jaz sem danes že "oddala" svoje mneje (končni izzid SP)
1. Brazilija
2. Nemčija
3. Portugalska
4. Ukrajina
Zdaj pa da vidimo, koliko sem mimo pihnila

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 June 2006 - 12:42 PM
Vsi, za katere navijam, grejo ven.

Upam, da bodo Švabi čimprej zunaj.
Kami, tvoj razpored se mi zdi kar realen.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 June 2006 - 12:53 PM

.
A res ... mene je pa moj čist spluval, da sem na Italjane in Argentince pozabila ...

Jaz sem pa navijala za skoraj vse Afriške države in Nizozemsko, pa so tudi šli vsi ven ..

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 June 2006 - 01:09 PM
Jaz sem danes že \"oddala\" svoje mneje (končni izzid SP)
1. Brazilija
2. Nemčija
3. Portugalska
4. Ukrajina
Zdaj pa da vidimo, koliko sem mimo pihnila

iz tvoje tipkovnice v božja ušesa (z izjemo nemcev - nekako antipatični so mi)
Posted 28 June 2006 - 01:18 PM

.
A res ... mene je pa moj čist spluval, da sem na Italjane in Argentince pozabila ...

Jaz sem pa navijala za skoraj vse Afriške države in Nizozemsko, pa so tudi šli vsi ven ..

Ja, jaz sem tudi za Nizozemsko, pa moje Japončke.

Mah, Italijani in Argentinci po moje ne bodo dolgo praskali (upam). Brazilci bodo najbrž res zmagali, pa Švabi znajo visoko prilezt. Meni pravzaprav od teh, ki so ostali, noben ni kaj posebej simpatičen:

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 June 2006 - 04:21 PM

.

Ja, jaz sem tudi za Nizozemsko, pa moje Japončke.

Mah, Italijani in Argentinci po moje ne bodo dolgo praskali (upam). Brazilci bodo najbrž res zmagali, pa Švabi znajo visoko prilezt. Meni pravzaprav od teh, ki so ostali, noben ni kaj posebej simpatičen:

Kaj a se greš tepst?

Aja, Kami Argentince si pozabila

Drgač pa smrk za Nizozemce, pa tko dobr so igral

Posted 28 June 2006 - 04:41 PM
Vsi, za katere navijam, grejo ven.

Ja enako...smrk za špance drugač

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users