Jump to content

Photo

"HOME MADE" MASKE ZA LASE

• Please log in to reply
313 replies to this topic

#181 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 August 2006 - 03:22 PM

QUOTE(Naty)
Tko k moji mamici k je za valeto mela ful dobre kodre pol pa baje v eni uri nič več sledu o tem ... tko, da js za valeto ne mislim frizerki rečt naj mi jih skodra (čeprav bi radaaaaa), ker mi itak ne bo dolg držal pa bo hecno zgledal - na začetku lepi kodri - na koncu pa neki ravno skuštranega biggrin.gif biggrin.gif

Jst sm si dala za moj b-day delat kodre in so mi stal pol še tri dni-pa še bi mi če si neb umila glave k sm mela že mastne lase 8)
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#182 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 16 August 2006 - 10:40 PM

QUOTE(Naty)
Tko k moji mamici k je za valeto mela ful dobre kodre pol pa baje v eni uri nič več sledu o tem ... tko, da js za valeto ne mislim frizerki rečt naj mi jih skodra (čeprav bi radaaaaa), ker mi itak ne bo dolg držal pa bo hecno zgledal - na začetku lepi kodri - na koncu pa neki ravno skuštranega biggrin.gif biggrin.gif

jst sm mela kodre za valeto (drugač mam lase tko ravne pa čist mal valovite) pa so mi držal do 5h zju3 biggrin.gif

k sm bla nazadnje pr frizerki mi je pa isto nardila kodre so pa padl dol že po kkšni uri.. tko da pomoje je to odvisno od količine laka in ostalih utrjevalcov k ti jih da na lase... ermm.gif wink.gif
  • 0

#183 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 17 August 2006 - 08:40 AM

Jst sm si pomoje da kkšne 3/4 laka pošpricala(no mi je frizerka:D )ampak mi je pa pol res dobr držal laugh.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#184 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 26 August 2006 - 03:24 PM

No prejle sm si nardila masko iz banan....NIKOL VEČ!!!!!Sej res da mam lepe lase, sam vseen.Banane so se mi čist zagable, pol tavelzga šampona sm porabla pa mam še kr kšn delček banan v laseh.Lase sm mela tok zavozlane k še nikol v lajfu, k da bi mela drede.Pol sm si jih spulla.Tisti koščki so pa med umivanjem POVSOD, vedno več jih je.Tud krtačo za lase lohk kr stran vržem.Še nikol se nism tok namatrala k sm si prala lase.
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#185 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 26 August 2006 - 05:25 PM

Emm ... Palični mešalnik? rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 26 August 2006 - 08:01 PM

Hm, to je pa čudno. Meni niti en košček ni ostal v laseh, ker sploh nisem dopustila, da bi mi koščki prišli na glavo. biggrin.gif Morda res nisi dobro zmiksala zadeve. wink.gif
  • 0

#187 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts

Posted 27 August 2006 - 09:37 AM

Palični mešalnik?Ja ne a res?A misliš da sm si kr kose gor dala?heh
Sm full zmiksala pa vseen.Taki čist mikro delčki so bli...POVSOD.A ni ena rekla da majo pri Lushu eno stvar z bananami za lase?
  • 0

#188 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 27 August 2006 - 10:58 AM

Ja, majo. Ful dobra zadevca. Pa lasje ti še en teden dišijo po banancah (imena sicer ne vem). Sicer je men od Lusha boljša Arabian Bright (I just love it).

Kar pa se tiče doma narejenih mask - NIKOLI več une z jajci in medom. Čist krepaste lase sem mela!!!
  • 0

#189 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts

Posted 27 August 2006 - 02:08 PM

Tale arabian bright al kaj je sm hotla tud kupit.A lahko kej več poveš o tem?Kašn laske maš pol pa tko.
Jst sm si pa nardila zanč masko iz meda, mleka, mal orehovega olja, pa še mal ene maske k sm jo mela sm dala zravn.Mi je blo full fajn.
  • 0

#190 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 27 August 2006 - 02:11 PM

Arabian bright je za mal temnejše lase. Not ima rdečo kano (brez skrbi, ne bo pobarvala las, samo osvežila barvo) pa neka zrnca (in še neki sestavin k jh niti pod razno ne vem). Zadevo si daš gor PRED pranjem las (pustiš ene 30 minut). Potem konkretno spereš (da grejo vsa zrnca ven) in normalno opereš s šamponom in balzamom.

Lasje so ful mehki, ne cepijo se, vrne se jim sijaj pa še krasno dišijo. Skratka fenomenalno.
  • 0

#191 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts

Posted 27 August 2006 - 02:17 PM

Aha ql!A pa se ti vsaj kej drgač svetijo?K ne vem kaj je drgač smisel kane?hehe
Mislim da si bom to kupla pa tist k ma banance notr. biggrin.gif
  • 0

#192 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 27 August 2006 - 02:18 PM

Ja itak, ful se svetjo.
Lej:
IPB Image
  • 0

#193 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 02 September 2006 - 07:00 AM

dele k sm si konice postrigla, dala učer na suhe lase gliss kurjevo masko gor, čez pol ure na to k je bla že ful u lase vpita, še olivn ole+majonezoza eno uro.

in lase se mi tokkk svetjo, čeprov dele k mam skravžlane, se lase mal mn svetjo, zarad svetlobe, drgač pa res to kar sm si dala prej gor pred pranjem je ful delval tongue.gif

k dele delujjo full zdrave, pa še konice niso nč sceplene, in so se mi full bl skravžlal , se morm še navadt sebe, k sm dele res full skravžlana, sploh pa po enm tednu preživetmu z ravnimi ermm.gif
  • 0

#194 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2006 - 10:27 AM

MAJONEZO ????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#195 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 02 September 2006 - 11:16 AM

ja majonezo, menda je prov dobra za lase.

pa še čimbl mastno si dam na glavo, kokr nimam nikol mastnih las, in mi je pol čist ok wink.gif
  • 0

#196 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2006 - 12:05 PM

Omg. Ugabnarija. ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#197 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 02 September 2006 - 12:07 PM

men je majonezo gor dat enak ogabn ko jajc recmo, sam itak je blo pol šamponeranje, balzam, pa še ene 2 druge žavbe , in je šu von dol, mi sam še ful lepo dišijo laski, pa še od majoneze se mi svetjo biggrin.gif
  • 0

#198 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 September 2006 - 12:13 PM

pa majneza naj bi bla ok ker ma jaje pa olja, noter je pa še kis sol itd kar pa ni tak dobro.
Jaz sem zadnjič probala mask iz meda in baban-grozljivka. Lasje so bli trdi kak žima.
  • 0

#199 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 September 2006 - 12:23 PM

Jst si sama sploh ne upam delat kšnih pripravkov za lase ravno iz razloga,da komot kej zarijem. Si rajši kupim nekaj, kar je preverjeno v redu, ne pa da mučim svoje boge laske z jajci in bananami.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#200 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 02 September 2006 - 12:25 PM

Havea, sj recmo jz tud ne cmarm prov hudo velik z domačimi maskami, sam olivn ole ti pa useen ne more škodt, sm se odločla da si ga bom dele pred usakim pranjem dala tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users