Saj on ma umetne haha. 
No, kakorkoli, tak videz mi ni všeč, on ima najbrž kake luske al kaj. Najbrž se tudi umetne da naredit v bolj naravnem videzu.
Jaz sem nekje od 19 leta naprej tudi nekaj let nosila snemljiv aparat, primarno zaradi križnega griza. Fiksnega takrat nisem hotela. Mi je pa že tista ortodontka rekla na koncu rekla, da več kot toliko enic ne bo šlo poravnat, ker so napake premajhne in se jih s snemljivim aparatom ne da tako natančno poravnat. Aparat sem nekaj časa še nosila ponoči, potem sem pa nehala, ker mi je rekla, da ne bi smeli it nazaj na staro mesto. Ampak itak so in je zdaj isto, kot če ga ne bi nikoli nosila.
Coco, pozanimaj se za Invisialign. Obstaja več vrst teh nevidnih aparatov, z enimi se da poravnat samo sprednje zobe in majhne napake, Invisialign pa je npr primeren tudi za kompleksno zdravljenje. Vsaj tako piše na spletni strani tega zobozdravstvenega centra, kjer sem jaz bila.
Saj meni je verjetno zgornja enka tudi šla z mesta zaradi modrostnega zoba. Me je pa moja zobarca ful prepričevala, naj dam modrostne ven, čeprav sem imela težave samo z enim. Je rekla, da jih je brezveze imet in da bodo prej ali slej začeli delat probleme. 3 sem dala že pred leti ven, enega pa še imam, je cel zunaj in ne dela težav. Ampak mi takrat ni dala napotnice za vse 4, tako da je ostal. Tudi zobni kirurg mi je takrat rekel, da če sem že 3 dala ven, je najboljše še četrtega. Sem bila dogovorjena 2 leti nazaj še za tega zadnjega, ampak sem zaradi nosečnosti odpovedala. Ortodont mi je sicer rekel, da ta modrostni ne moti in da tudi kasneje naj ne bi rinil zob z mesta, ampak jaz bi ga najraje vrgla ven, za vsak slučaj.
Edini razlog, zakaj bi ga mogoče obdržala, je to, da nam je en iz banke matičnih celic v šoli za starše povedal, da matične celice niso samo v popkovini, ampak npr tudi v zobeh in zaradi tega je on obdržal modrostne zobe.